-Intalnirea loganistilor bucuresteni LoganClub Bucuresti
|
|||||||
| Īnregistrare | Regulament | Stats | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#2441 |
|
Pilotul fara carnet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 23-01-2007
Motorizare : 1,4 MPI Cipuit,cu nevoie de cai
Varsta: 19
Posturi: 1,415
Membru :
[Pilotul fara carnet]
[LoganClub Bucuresti]
|
Hai ma bag iara in seama ca am fost suparat pe toata lumea ptr ce sa intamplat cu intalnirile.....multi au stiut da au mers pe sipca......
La casa poporului nu prea cred ca e bine , ca cam in fiecare duminika se organizeaza ceva sau e parcare ptr autobuze si e inchis.....eu zic sa incercam o intalnire.......Hai tata care se baga sef de trib pe bucuresti???
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#2442 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-11-2007
Motorizare : 65 cp
Posturi: 1,682
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
PASTE FERICIT BUCURESTENI, si nu numai
|
|
#2446 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-05-2007
Motorizare : 1,6MPI/90Caluti si un magar
Varsta: 31
Posturi: 619
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Hristos a inviat!!! Si un Paste fericit tuturor loganistilor!!!
|
|
|
#2448 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-11-2007
Motorizare : 65 cp
Posturi: 1,682
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Vreau fara doar si poate sa ne intalnim, dar nu la polivalenta, nu de alta dar nu as vrea sa ma confund cu ceilalti, nu stiu daca este bine dar asa cred. Un organizator ca BRUTUS ne-ar trebui noua, chiar nu gasim unul?...Paulic ce zici te bagi?
http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks Last edited by felixb; 29th April 2008 at 21:37. |
|
|
|
|
#2449 |
|
Asistenţa Tehnica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 12-01-2007
Motorizare : 1.6
Posturi: 1,859
Membru :
[Asistenţa Tehnica]
[LoganClub Bucuresti]
|
Aici se inchide, din motove pe care le-am discutat cu mai multi moderatori, inclusiv cu Cristi_Xp.
topicul va ramane pentru a putea fi citit si de altii. Discutiile de aici inainte se vor purta pe acest topic: http://www.loganclub.ro/forum/intaln...ita-t4411.html |
|
|
|
|
# |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |