-Intalniri Loganclub Cluj LoganClub Cluj
|
|||||||
| Īnregistrare | Regulament | Stats | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#941 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-11-2007
Motorizare : 1.5 DCI 90 HP
Posturi: 2,572
Membru :
[Organizator de Intalniri]
[LoganClub Cluj, LoganClub Sibiu ]
|
Nu uitati duminca intalnire LoganClub CLuj pe platoul salii sporturilor langa camioane ! si pe langa terasa !. Intalnirea obligatorie pentru a discuta de tricourile noastre.. si pentru detalii privind programul regionalei din septembrie. Va astept !
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#942 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 13-02-2008
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 769
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Am cautat ceva gen discutii generale sau alt thread si nu am gasit. Postez aici pentru a va intreba clujenilor daca e cineva care are pile (cat de cat serioase )pe la FSEGA si am nevoie cat mai repede. Astept pm daca e cineva. Va multumesc!
|
|
|
#946 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 13-02-2008
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 769
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|