Intrebare Urgenta-sfat achizitie logan 1,2 mpi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Salutare! Scapa de "rabla" , asa cum au spus si colegii si orienteaza-te spre o motorizare de 1.6, in nici un caz 1.2. Motorul de 1.2 este bun in oras, la drum lung se misca mai greu. Parerea mea. Eu am 1.4 si cand pornesc AC-ul se simte bine la motor. Acum depinde si de bugetul de care dispui, gandeste-te la Casco, RCA, cheltuieli de revizie, combustibil, drumurile pe care le vei face cu masina, etc. In trei ani de zile , de cand am masina am schimbat in afara de consumabile la revizii ( ulei, filtre, placute de frana) urmatoarele:
    pe garantie: la 4500- 5000 km- distributie(semering distributie defect)
    la aproximativ 37500km- pompa de apa si kit distributie ( mi s-a dus pompa de apa)
    in afara garantiei: la aproximativ 45000km- conducta compresor- vaporizator( era fisurata de la vibratii( ?!)( 350ron conducta-nu am luat-o din reprezentanta, 90 de lei umplerea cu freon si 100 de ron manopera)
    la 59350km. - schimbat capetele de bara( LEMFORDER 240 ron amandoua + 60 de lei manopera) si bieleta antirasturnare( RUVILLE 160 de ron piesa+ 25 de lei manopera) + geometria la directie ( 90 de ron)
    In plus, diverse bricolaje facute la masina dupa tutoriale si sfaturi de la colegii de pe forum( astea nu mai intra la cheltuielile expuse mai sus).
    Pana in prezent masina nu m-a lasat la greu nicaieri, am mers cu ea peste tot, munte , mare, pe diverse tipuri de drumuri. Poate te ajuta cu ceva informatiile de mai sus in luarea deciziei.
    Per ansamblu, consider ca masina nu a "inghitit" o avere pana in prezent si te sfatuiesc sa mergi cu incredere pe un LOGAN. Doar sa fie o motorizare mai mare de 1.2 sa nu ai emotii in depasiri sau pe serpentine( daca-ti place muntele).
    Succes!

    Comment


    • #32
      Dosarul mi s-a aprobat ,dar se pare ca nu mai exista noul ambiance pe stoc la 6500E.Exista vechiul ambiance cu ceva dotari in plus la 6850E din luna aprilie,gen barile spate vopsite in culoarea caroseriei,oglinzi exterioare manevrate din interior ,etc..Ciudat ca pana la aprobarea dosarului erau multe ambiance noi si de toate culorile In sfarsit ,mai scot 350E cash caci dosarul de credit s-a facut pe vechea suma de la noul ambiance.Am platit avansul ,luni duc voucherele,iar pe 29 sau 30 vine masina.Revin cu poze.Culoare rosu passion nemetalizat.

      Comment


      • #33
        foarte frumos. noul ambiance are oglinzi reglabile manual din exterior, cu mana pe oglinda adica. nu ai pierdut nimic. asteptam pozele .
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

        Comment


        • #34
          totusi e noua nu o sa se compare cu GOLFUL 3

          Comment


          • #35
            asta o sa vada singur. eu cand am luat masina la semafoare aveam impresia ca mi-a murit motorul, neauzindu-l deloc ...
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

            Comment


            • #36
              Nu numai ca e noua dar poti merge linistit la drum intins, sute de km fara sa te gandesti "oare ma tine pompa de injectie, etc"

              asteptam poze karlos si detalii

              Comment


              • #37
                Asteptarea asta ma omoara.Din vineri a devenit luni posibila aparitie al masini.Nici luni nu e chiar 100% sigur.

                Comment


                • #38
                  si mie mi-au zis ca in 2 saptamani imi vine, si dupa 10 zile m-au sunat ca a doua zi pot merge dupa masina. dar asta era in 2008, atunci cand erau in greva cei de la uzina. o sa vina, stai linistit.
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by B 83 RMJ View Post
                    asta o sa vada singur. eu cand am luat masina la semafoare aveam impresia ca mi-a murit motorul, neauzindu-l deloc ...
                    Si eu la semafoare aveam aceeasi senzatie in primele zile. Au trecut de atunci trei ani si ori a devenit mai zgomotoasa ori mi s-a ascutit mie auzul, ca nu mi se mai pare atat de silentioasa, acum ii aud motorul la semafor.
                    http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

                    Comment


                    • #40
                      era doar impresia cred. eu cel putin am trecut de pe 1310 la logan, si pe langa aia, normal ca loganu' era silentios . in dacia veche la 80 km.ora aveam senzatia ca zbor si ma tragea curentul din toate partie .
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

                      Comment


                      • #41
                        Ce le mai pot invarti denumirile si dotarile cei de la Dacia. Of, of...
                        Pana la urma nu ai servo si A/C, da? De A/C poate o sa-ti para rau, cel putin eu nu mi-as mai lua masina fara A/C, dar lipsa servo in mers nu se simte si nici la parcari nu e foarte greu de manevrat masina. Am incercat si nu mi s-a parut deloc greu. Este diferenta, dar nu-ti face febra musculara!
                        Oricum sa fie, ai facut o alegere buna. Fata de G3 e mult mai OK.
                        Sa revii cu pozeeee!

                        Comment


                        • #42
                          Deja ma apuca nervii.Am fost astazi pe acolo iar masina nu a venit nici azi.Vine maine.Asa mi-a zis si vineri ca sigur vine luni,iar azi ca sigur vine maine.Maine ar fi tare sa-mi zica ca sigur vine miercuri.Ciudat este ca zambetul reprezentantului de-acolo a disparut cu desavarsire.Ori il stresez prea tare, ori zambetul este necesar numai pana cumperi masina si apoi d-mnezeu cu mila.Chiar ma miram si eu de el si imi ziceam ca "ce om cumsecade".Are o moaca aroganta.Ce teatru pot juca unii oameni.

                          Comment


                          • #43
                            oare sa intelegem ca ti-a venit masina si acum te bucuri de ea

                            Comment


                            • #44
                              @karlos12

                              Agentul care mi-a vandut mie masina (de la Meridian) a fost foarte amabil de cand am avut primul contact cu el pana cand am dat cheie si am plecat cu ea din parcare. Nu s-a grabit nici la prezentare.

                              Comment


                              • #45
                                Agentul arogant a intrat in concediu de paternitate asa ca a aparut altul foarte amabil.Masina a sosit la reprezentanta si o scot azi la 4 deoarece am comandat si o alarma si dureaza un pic mai mult.Marea mirare si o surpriza de proportii este costul manoperei montarii alarmei.150 lei.La g3 am montat o alarma acum 2 ani si manopera a fost de 330 lei la un service Promotor (poti sa dai si cu barosul in ea ca nu porneste deloc alarma).Si mai zice lumea ca la reprezentanta e mai scump ca la alte service-uri.O bila alba pentru compania de la Mioveni.Revin cu poze mai pe seara.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google