Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by bolovan View Post
    mr.K hai sa-ti mai dau eu o varianta: Cand 1 din 1000 oameni se plange ca nu-i merge masina...si incepe sa arunce noroi cu ea...sau 1000 oameni sunt orbi...sau acel unul habar n-are ce vorbeste...dar da si el din gura ca sa se afle in treaba.
    Hai sa-ti mai spun ceva...cand 10 oameni iti spun ca esti beat...mergi si te culca.
    Nu laud dacia...n-am ce sa laud decat faptu lca ofera coret la pretul corect. Este definitia mediocritatii si au uneltei.... Dar de aici pana a cauta cu sarguinta defecte (de multe ori inchipuite)...sa reiau vorba cu aia 10 oameni.
    Hai sa te lamuresc...cu vechea ma masina am facut 200k, cu un logan de servici aprox 120k, cu logan-ul verisoarei mele vo 60k...in nici unul nu a plouat. De fapt..am intrebat 5 colegi cu logan-uri...in nici un logan nu a plouat...in afara de unul...care era lovit in spate.
    Prin urmare...daca la tine a plouat...sau a fost defect de fabritatie (garantie...stiai ca ai garanti...daca nu...ghinionul tau...trebuia sa citesti hartiutele alea)...daca nu a fost defect de fabricatie...a fost manipulare defectuoasa (de exemplu...cum a incercat sotia mea sa inchida portbagajul...nimic deosebit pana aici...doar ca eu inca aranjam in el lucuriile)
    Care unul, ca deja suntem 3 pe o pagina care spunem ca a plouat in masina recent?
    Sa plece toti 3 la culcare?
    Nu vrei sa te duci tu sa te culci, ca poate ai obosit pupand atata marca si ai nevoie de odihna?
    Hai sa te lamuresc...cu vechea ma masina am facut 200k, cu un logan de servici aprox 120k, cu logan-ul verisoarei mele vo 60k...in nici unul nu a plouat. De fapt..am intrebat 5 colegi cu logan-uri...in nici un logan nu a plouat...in afara de unul...care era lovit in spate.
    Aia 1000 care mah nene (aia 5 colegi si cu var'ta?), ca incepi sa ma enervezi cu incapatanarea asta ca te faci ca nu vezi, nu crezi. Ia mai numara odata AICI PE FORUM 1000 de persoane la care nu ploua.
    De unde scoti tu statistica asta?

    Cu tine m-am lamurit. Ce pot sa-ti doresc decat sa beneficiezi pe viata de serviciile marcii prea iubite, sa aiba altii BMW, Audi, LandRover si sa aiba probleme specifice marcilor premium.

    A intrebat niste lucruri simple si ati inceput sa aruncati cu rahat. Sunt si poze si voi afirmati ca sunt lucruri inchipuite.
    Apoi Seba se ia de mine ca fac flame.

    Cei 3: danezu33, Bazilman, si persoana mea.
    Last edited by mr.K; 15 November 2016, 17:18. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • mr.K chiar doream sa merg sa ma culc...dar mi-a urlat telefonul in ureche ca mi-a venit mail...grrr...
      Deci...eu inteleg asa de la tine...pe loganclub.ro sunt 3 persoane care se plang ca le ploua in masina...dar n-au fost in garantie cu ea...pentru ca-i mai simplu sa arunce cu noroi. Prin urmare in dacia ploua. P.S. Acum intelegi de ce ma oftic si eu pe astia care generalizeaza cu zonele: modova nu's cum, banatul nu's cum, oltenia nu's cum...etc.
      Eu am intrebat o chestie simpla: ai fost in garantie cu ea?
      De ce crezi ca se da garantie? Crezi ca-i singura marca de masini care scoate cu defecte de fabricatie? Tocmai LandRover a anuntat un recall pentru aibag-uri. Aun coleg cu un VW Golf de 4000 km cu cutia praf...defecte se intampla. Dar daca nu mergi sa rezolvi problema pe garantie...sorry...nu-i vina Dacia...Tu de ce crezi ca am optat pentru garantie extinsa la 5 ani? Ca nu aveam ce face cu banii?

      P.S. Urasc generalizariile infantile. Si ma oftica rau cand vin persoane care cred ca ei sunt alfa si omega, raul si binele, basina si parfumul...si afirma cu tarie ca ei au dreptate...si toti astia de pe forum carora nu ne ploua in masina sau nu avem alte probleme...suntem niste ignoranti. Da..probabil o sa avem probleme...probabil o sa-mi pice ceva...ca la ori ce masina...de asta ma garantie.

      Comment


      • Da, da, garantie! Aia!

        In service este un zân mecanic, cu o bagheta fermecata, care fac "puf" si hop! Problema se rezolva cat ai zice "Dacia", de n-ai timp nici sa fumezi o tigara si sa bei o cafea, apoi te dau afara repede ca mai sunt si altii la rand.

        Not!
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

        Comment


        • Este utila garanția la Dacia, atât timp cât dai peste persoane dispuse sa te ajute și sa rezolve probleme în timp util. Dacă nu au chef de tine, te trimit la plimbare, oferindu-ti explicația "asa fac toate".

          Comment


          • aris86 dap...asa a patit un mare dealer de calculatoare care au vandut unei firme 20 monitoare...care din cand in cand se opreau (ceva defect de proiectare)...si am decis pe atunci cu conducerea...impachetate toate si puse la ei in depozit...cu hartie: 30 zile pt rezolvare. Partea naspa era ca erau si plin de clienti acolo...nasol moment.

            P.S. Fratelui meu, cand a fost lovit in spate, au montat gresit fusta si ramanea in porbagaj o deschizatura de 1 cm in dreapa...ca cica asa iese la montare...eivdent...am plecat fara sa ridicam masina....si a doua si ANPC-ul pe ei...au reparat pana la urma.
            Daca stai capra...capra ramai.
            Adevarat...daca te duci ca berbecul...dai de berbeci.

            Comment


            • Ok, de acord, cei de la reprezentanta Dacia sunt magari, ce sa zic... dar altii sunt mai breji?
              In 2009 am avut o minunabila Corsa C (fabr. 2001). M-am dus la revizie la reprezentanta. Si inteligentii au completat uleiul din cutie cu dextron III (ulei de presiune), ptr. ca au "crezut" ca am cutie automata. Si nu era, era doar triptronic, iar asta necesita ulei de transmisie (vechiul T90).
              Rezultatul - in 1000 de km s-a branzit totul, s-a blocat sincronul la a v-a si n-a mai vrut sa plece neam...
              Tiganeala, scandal, n-au vrut sa recunoasca nici cu hartiile in fata.
              Asa ca scutiti-ma si cu "reprezentantele" marcilor "serioase".
              Intr-un final am dat bani din buzunar (in alta parte), dat cutie jos, deblocat sincron, pus ulei de transmisie si reinvatat actuatori...

              Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

              Comment


              • Originally posted by bolovan View Post
                mr.K hai sa-ti mai dau eu o varianta: Cand 1 din 1000 oameni se plange ca nu-i merge masina...si incepe sa arunce noroi cu ea...sau 1000 oameni sunt orbi...sau acel unul habar n-are ce vorbeste...dar da si el din gura ca sa se afle in treaba.
                Eu nici macar nu ma mai plang, daramite sa mai arunc si cu noroi...
                Eu doar am constatat, am postat, si daca ajuta pe cineva ramane de vazut. Doar ca am simtit ca m-am intors in timp (Dacia sinonim cu masina timpului ??) in 2002 la vechea SuperNova care avea fix aceiasi problema. Deci nu am fost socat dar am crezut ca dupa ce au trecut inca 3 generatii ( Solentza, L1, L1 facelift) si 10 ani sa o fi rezolvat cumva.
                Stiam ca voi cumpara o masina low cost dar ideea de low cost cred ca implica cu totul altceva: mai putine dotari, mai putina siguranta, materiale si finisaje mai grosolane dar nu si apa in masina.
                M-am saturat sa fiu primul care ramane cu manerul in mana, primul caruia ii rugineste dupa 1an, primul cu apa in masina...

                Apropo de garantie, intre 2002 si 2013 nu au reusit sa o rezolve. Crezi ca in 2016 vor reusi ??
                Uite, am sa ma duc la garantie doar de curiozitate.
                Last edited by Bazilman; 15 November 2016, 20:20. Reason: Automerged Doublepost
                "Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
                "Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."

                Comment


                • schimbare culoare display si butoane casetofon

                  Buna seara.
                  As dori sa stiu daca se poate schimba culoarea displayului si a butoanelor de la casetofon din portocaliu in alb. Este vorba despre un logan 2 Prestige din martie 2016. A venit echipat cu lumina la cadranele din bord alba, are climatizare iar culoarea la casetofon portocalie. Astept o sugestie din partea voastra si am sa atasez si o poza cu bordul.
                  Multumesc.
                  Attached Files

                  Comment


                  • Originally posted by bolovan View Post
                    ...si incepe sa arunce noroi cu ea...
                    Cum arunca noroi cu masina? Il cara in porbagaj, sau cum?

                    Originally posted by aris86 View Post
                    Este utila garania la Dacia, atât timp cât....
                    Atat timp cat n-ai nevoie de ea. Cat timp n-ai probleme cu masina in garantie, e foarte utila.
                    Last edited by Fanez; 15 November 2016, 22:23. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Exist cineva in sibiu alba cluj care poate activa semnalizarea cu impuls si deschiderea selectiva a portierelor !?

                      Trimis de pe al meu SM-J100H folosind Tapatalk

                      Comment


                      • @barracudafish: da, se poate. trebuie desfacuta plasticaraia, se inlocuiesc ledurile de fundal si cele din butoane. din pacate n-am deschis inca o navigatie de logan (am schimbat la un aveo acum vreo 7 ani) si nu stiu sa-ti spun ce tip d eled-uri se folosesc. presupun ca smd-uri 0603 (asta avea aveo).
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                        Comment


                        • Este cineva in Iasi , Piatra Neamt , Roman , Bacau care ar putea sa-mi schimbe
                          ledurile si displayul la casetofon portocalii cu unele albe ?

                          Comment


                          • Intreaba-l pe ciprishor.

                            Comment


                            • Salut,
                              revin cu update la problema mea....astazi ma suna de la service sa ma duc sa ridic masina si sa o folosesc asa pana va ajunga uzina la o concluzie(faptul ca-mi expira numerele rosii in 5 zile nu da prea bine)Mi s-a spus sa trec sa o iau,ma folosesc de ea si formează ei o comisie candva sa-mi rezolve problema,ca nu e ca si cum ar fi vre-o alarma pe ea.Ieri spuneau ca este alarma la cutia de viteze dar astazi cred ca au uitat.I-am spus ca ma mai gandesc pana mâine si am sunat din nou la vocea clientului unde i-am amenintat cu toate celea si acum astept un raspuns.Maine dimineata ma duc la OPC si la un avocat si o rezolvam in istanta pe doua cai plus despagubiri la greu (avocatul mi-a spus că putem cere orice)
                              Sincer sunt dezamagit de Dacia si cel mai probabil ajunge pe OLX.....

                              Comment


                              • Continuand cu probleme, are cineva problema cand pune contactul, asteapta sa se stinga becurile din bord si da sa porneasca se blocheaza cheia si nu merge sa pornesti. Trebuie sa tai contactul si repet operatiunea.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google