Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ..."din 19 septembrie 2014 fiecare operator economic va asigura posibilitatea ca beneficiarul să asiste vizual – într-un spaţiu special amenajat şi în condiţii de siguranţă –, direct sau cu ajutorul unui sistem video, la modul în care sunt executate activităţile de reparaţii, întreţinere şi reglări funcţionale ale vehiculelor rutiere, în care sunt utilizate piesele, ansamblele şi materialele şi în care este efectuată manopera."

    ...cam asta zice legea si nu am avut probleme ca sa asist la "operatii" , nici la Dacia si nici la VW , in ultimii 2 ani
    ...trebuie doar sa sti ce drepturi ai si cum sa ti le ceri.

    Comment


    • eu ce ziceam? te trimit baietii la bar unde pe un perete au 6 monitoare de 13, alb-negru, camera e la 50m de masina si n-ai decat sa te uiti acolo cum ti se repara masina.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • Mi s-a pus pata sa pun capitonaj la capota motorului. Pe la dezmembrari nu gasesc si daca gasesc vor sa imi dea capota cu totul...Daca sun la service Dacia, imi spun ca la motorul de 1.2 nu s-a pus si nu se pune. Dar daca ei acum au scos pe modelele astea noi motor 1 litru si i-au capitonat capota, cum naiba sa nu pot pune si eu pe capota mea? Afecteaza cumva daca pun? Ma derajeaza la turatii mari, la peste 3000 de ture in trepte inferioare se aude de parca ar fie diesel.

        Comment


        • Si ce treaba are "mocheta" aia de pe capota cu sunetul din interior ? Suna asa, fiindca sunt turate ca naiba la drum lung la viteze de peste 100km/h. Ar trebui izolat interiorul, mai mult peretele despartitor dintre "cabina" si compartimentul motor, nu capota. Aia e pentru exterior mai mult cred. Oricum nu cred ca ajuta la nimic nici pentru exterior daca stai cu motorul pornit.

          Comment


          • Cauta la dezmebrari pasla capota motor si perete antifoc. Nu se mai simte atat de tare zgomotul la viteze mari. Cu 200 ron le poti cumpara pe ambele.

            Comment


            • Originally posted by Seba View Post
              eu ce ziceam? te trimit baietii la bar unde pe un perete au 6 monitoare de 13, alb-negru, camera e la 50m de masina si n-ai decat sa te uiti acolo cum ti se repara masina.
              Ai uitat de "stewardesa", firmele care se respecta au si asa ceva, pe urma pleci cu "trotineta" acasa, si aia aranjata, cu un rulment la roata din spate.
              „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

              Comment


              • ....adevarul e ca "este" unii care degeaba au acces si vizualizeaza ceea ce se intampla cu masina in timpul reparatiei , ca ei au ramas blocati la "stewardesa" sau pur si simplu fac parte din categoria "piesa" (aia dintre volan si scaun)
                ...citesc aici tot felul de chestii care se intampla in serice-uri si nu gasesc cuvinte cum sa cataloghez reactiile proprietarilor de masini sau comportamentul celor din service

                @ GoDYX
                ...pentru izolare fonica a habitaclului te ajuta izolarea peretelui antifoc
                ...faptul ca izolezi capota...nu stiu daca merita efortul raportat la cat ai avea de castigat in sensul izolarii pe care il doresti tu.

                Comment


                • Help!
                  Am un logan 0.9 TCe fabricat in mai 2015, fara clima, dar cu AC. Cu aeroterma setata la nivelul de caldura maxima, nu baga aer cald in habitaclu. Am observat ca trebuie sa merg vreo 30 km pentru a incepe sa intre caldura in masina (asta cand afara sunt cca -9 grade C). Efectiv inghet de frig in masina dimineata, sunt nevoit sa dau drumul la aeroterma chiar daca baga aer rece de afara, deoarece se aburesc geamurile.
                  Mi-se pare total aiurea ca un logan relativ nou si mai ales cu un motor in 3 pistoane sa bage asa tarziu aer cald in habitaclu. (loganul lui tata, 1.4MPi, are 9 ani si dupa 3 km te sufoci de caldura in masina)
                  E normala treaba asta? Asa se manifesta TCe iarna?

                  Comment


                  • Pai daca il aveti din mai 2015 iarna trecuta nu ati observat comportamentul masinii?

                    Comment


                    • Iarna trecuta masina a fost tinuta aproape degeaba. In lunile decembrie, ianuarie si pana pe 16 februarie nu a parcurs nici un km. O data la 3 saptamani o pornea vecinul, dar nu iesea din parcare cu ea....
                      Masina are acum 12300km.

                      Comment


                      • daca e bagat pe ECO,se incalzeste mai greu

                        Comment


                        • Nu folosesc ECO cand e motorul rece. Voua dupa cat timp va baga caldura?

                          Comment


                          • Originally posted by Amiralul View Post
                            Help!
                            E normala treaba asta? Asa se manifesta TCe iarna?
                            Nu, nu e normal comportamentul! Al meu se incalzeste rapid si baga caldura bine de tot!
                            L.E. Baga caldura cu aproximatie in 2-3 km .
                            Last edited by DannyMC; 17 December 2016, 22:33.

                            Comment


                            • @DannyMC ce poate sa aiba? Declanseaza prea tarziu termostatul?

                              Comment


                              • Intrebari Logan 2

                                Chiar si asa ar trebui sa se încalzeasca relativ repede cateva minute,am un Dokker diesel si dupa vreo 10 min simt deja caldura binisor

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google