Logan Nou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am un GARMIN nuvi 250 cu AUTOROAD2006 , se comporta bine, m-a scos din aglomeratie in timisoara si m-a dus la destinatie. Sunt alte gps -uri mai performante ...Depinde ce alegi ...Cauta pe gooogle garmin ...Citeste si te lamuresti.

Comment

Despre My Guyde 3300 Ce Parere Aveti?

Comment

ulei

AM TRECUT DE 3000 KM.
        MA AJUTA CINEVA: CU CE ULEI VIN MASINILE DIN FABRICA ?
        Nivelul de ulei la 1.5 dci de 85 cp se masoara cu o joja de plastic care iarna se poate rupe.

Comment

Cu ulei Dacia Oil stiam eu...
          Cum sa se rupa joja?
          sigpic

Comment

Pai de ce sa se rupa. Devine casant palsticul la temperaturi joase?
            1.5 dc

Comment

Ger

Azi dimineaţă, când m- am dus la servici, m- am trezit cu manşonul din piele de la maneta schimbătorului de viteză sărit din locaş. E din cauza figului ( - 14 grd.C). Cum se poate fixa la loc ca să nu mai iasă ? A mai păţit cineva?

Comment

Am facut un drum la Bucuresti. Masina s-a comportat foarte bine. Consumul a fost in jur de 5 l la suta, cu 4 persoane, pe ploaie. Problema este ca la GPS-ul MIO P550, am igo 2006 fara speedcams.Am inteles ca la acest soft nu se poate instala. Ma puteti ajuta? Multumesc.

Comment

Imi cer scuze pentru offtopic dar vreau sa va adresez si eu o intrebare.Am gasit un Logan 1.5dci cred ca este varianta de 70cp,din 2008 are toate dotarile in afara de aer conditionat si jante din aliaj,are 11500km si pretul este de 4500 euro,ce spuneti se merita sa dau banii pe el?

Comment

sigur a avut ceva ca e cam ieftin, zii ca-i dai 4200eur daca zice repede ca vrea fugi....asta inseamna ca vrea sa scape de ea oricum...

Comment

E cam ieftin, sigur are masina ceva. Dar poti face un drive test , si afli mai multe , daca sti "unde sa te uiti". Pretul mic poate fi explicat si de nevoia imediata a posesorului de banuti .
                      Masina cati km are ? 11500?? Sigur nu-i cumva 115000 ?
                      , sunt cu ochii pe voi !
                      :thumbsup:

Comment

Astazi ma duc sa vad masina.11500(unsprezece mii cinci sute)km.mie un vecin mi-a spus de masina ca are o cunostinta a unui coleg de-al lui Loganul acesta si am inteles de la vecinul asta ca propietarul are in constructie o casa si ar vinde-o sa isi termine omul casa.Cam pe unde sa ma uit la ea sa vad daca a fost lovita sau daca are probleme?Sau mai bine sa o duc la un service sa o vada un mecanic.

Comment

A fost pacaleala de 1 aprilie?

Comment

Mai am o luna si un pic pana la revizia de un an si am facut 5700 Km. As vrea sa stiu ce se face la aceasta revizie, ce filtre si ulei sa se puna, ce sa urmaresc?
                            A inceput de o saptamana sa zdrangane enervant usa de langa sofer. Ce sa fac?
                            Multumesc.

P.S. Pot sa spun ca nu mai e noua masinuta,
                            Daca deranjraza pe cineva denumirea thread- ului, sa-mi spuna si cum sa-l inchid
                            Last edited by DANVIO; 22 April 2009, 16:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google