Eu am un GARMIN nuvi 250 cu AUTOROAD2006 , se comporta bine, m-a scos din aglomeratie in timisoara si m-a dus la destinatie. Sunt alte gps -uri mai performante ...Depinde ce alegi ...Cauta pe gooogle garmin ...Citeste si te lamuresti.
Logan Nou
Collapse
X
-
Am facut un drum la Bucuresti. Masina s-a comportat foarte bine. Consumul a fost in jur de 5 l la suta, cu 4 persoane, pe ploaie. Problema este ca la GPS-ul MIO P550, am igo 2006 fara speedcams.Am inteles ca la acest soft nu se poate instala. Ma puteti ajuta? Multumesc.
Comment
-
E cam ieftin, sigur are masina ceva. Dar poti face un drive test , si afli mai multe , daca sti "unde sa te uiti". Pretul mic poate fi explicat si de nevoia imediata a posesorului de banuti .
Masina cati km are ? 11500?? Sigur nu-i cumva 115000 ?
, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Astazi ma duc sa vad masina.11500(unsprezece mii cinci sute)km.mie un vecin mi-a spus de masina ca are o cunostinta a unui coleg de-al lui Loganul acesta si am inteles de la vecinul asta ca propietarul are in constructie o casa si ar vinde-o sa isi termine omul casa.Cam pe unde sa ma uit la ea sa vad daca a fost lovita sau daca are probleme?Sau mai bine sa o duc la un service sa o vada un mecanic.
Comment
-
Mai am o luna si un pic pana la revizia de un an si am facut 5700 Km. As vrea sa stiu ce se face la aceasta revizie, ce filtre si ulei sa se puna, ce sa urmaresc?
A inceput de o saptamana sa zdrangane enervant usa de langa sofer. Ce sa fac?
Multumesc.
P.S. Pot sa spun ca nu mai e noua masinuta,
Daca deranjraza pe cineva denumirea thread- ului, sa-mi spuna si cum sa-l inchid
Comment

Comment