Logan Ph2 Laureate Bleu Mineral, Masina Romaneasca Pentru Strazi Romanesti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    filtru polen

    azi mi-am luat inima-n dinti si am facut un nou upgrade la masina.
    mi-am instalat filtru polen. am mers la un magazin auto cu alte ganduri dar din intamplare am vazut filtre de praf, am intrebat daca are pt clio 3 si vanzatorul mi-a dat unul la 35 lei, normal, fara carbon activ. l-am luat si l-am si montat. montajul a fost mult mai usor decat imi imaginam. am intepat plasticul cu un cutter si apoi cu un cutit de bucatarie cu zimti am taiat sanatos de sus pana jos. am montat filtrul si am facut proba cu ventilatia la maxim. scapa putin aer pe laterale, dar am remediat acest lucru captusind marginile cu o banda dubluadeziva mai grosuta. acum nu mai scapa aer si merge perfect, nu am simtit ca s-a redus debitul de aer prin montarea filtrului. ar mai fi ceva de adaugat, faptul ca l-am scos si bagat de cateva ori in locasul lui, a ajuns sa stea botit putin. timp de lucru 20 minute.
    teama care tot o vedeam pe forum, era aceea de a nu intepa vaporizatorul. acum am vazut ca vaporizatorul este undeva mai in spate si doar beat sa fii sa il intepi.
    DSC04171.jpg

    DSC04173.jpg

    DSC04174.jpg
    sigpic

    Comment


    • #32
      cotiera armster originala logan

      a sosit timpul pt un nou upgrade la masina. de data asta am cumparat si montat o cotiera. dupa ce am citit forumul si am vazut la magazine tot felul de cotiere, am decis sa iau una originala. am vazut pe mai multe loganuri tot felul de cotiere luate din targ cu 50-100 lei, dar care nu erau de calitate. care nu prea se potriveau exact si deranjau ba pe la centuri, ba pe la frana de mana. la altele chiar scartia plasaticul si erau asa de subtiri de ziceai ca se rup imediat. am vazut la un magazin cotiere armster si se vedea diferenta de calitate. erau robuste, bine lucrate, captusite, se vedea ca erau din alta clasa. la magazinul respectiv costa 300 lei, asa ca nu am luat de acolo si m-am decis sa merg la dealer. am luat cotiera de la dealer, a costat 250 lei si mi-am montat-o singur. voiam pe negru, dar nu avea. oricum, mi se pare ca se potriveste si negru cu gri. am montat-o singur, timp de lucru 1 ora, dar iese super. cu acel sistem de montaj, cu intaritura metalica, se fixeaza perfect. sta fixa, nu are joc, nu stai cu frica ca s-ar rupe. pot sa spun ca e cam scumpa, dar prefer sa dau un ban in plus si sa am ceva de calitate, mai ales ca sper sa ma tina cativa ani. in opinia mea se merita sa faci o investitie si sa iei una originala.

      DSC04379.jpg

      DSC04384.jpg

      DSC04388.jpg

      DSC04389.jpg

      DSC04392.jpg

      DSC04394.jpg

      DSC04395.jpg

      DSC04396.jpg

      DSC04402.jpg
      sigpic

      Comment


      • #33
        mai ieftina la dealer decat la magazin? ) nu'mi vine sa cred! oricum, se vede ca e de calitate, vine foarte bine
        If it ain't broke, don't fix it!

        Comment


        • #34
          Ce ma deranjeaza la aceasta cotiera originala , e ca la cat e de originala nu au putut sa o faca sa nu acopere gaura de la paharul din spate , degeaba e originala daca e facuta fara cap.
          Skypeeâ„¢

          Comment


          • #35
            Salut.Si cei care au geamuri electrice pe spate,Ce fac?
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

            Comment


            • #36
              ce cotiere fara cap mai fac si astia de la dacia ) sau armster wtf...
              If it ain't broke, don't fix it!

              Comment


              • #37
                aveti dreptate, e facuta putin fara cap, dar acum ma intreb, ce e facut cu cap la logan??? fara cap si idioata, e insasi ideea de a amplasa butoanele pt deschiderea geamurilor la intamplare, prin toata masina. 99% din masini au butoanele, frumos asezate pe portiera soferului, astfel incat sa le ai pe toate la indemana mereu, fara efort. acel 1 % e reprezentat de logan unde trebuie sa bajbai dupa ele, prin dreapta, prin stanga, pe la spate. asa ca nu firma armster cred ca e de vina. cum puteau sa faca o cotiera fara sa incurce ceva??? asa ca au facut si ei ce au putut si au mentinut nota aiuristica de a face lucrurile. de asta nu mi-am luat nici logan cu geamuri electrice pe spate. cand vad un asemena aranjament, ma iau durerile de cap.
                sigpic

                Comment


                • #38
                  si ca o cheste in plus, cotiera pe care o vazusem la 300 ron avea sistemul de montaj ca in schema atasata. asa ca, cu asta originala tot a mai ramas ceva loc in dreptul paharului, chiar se poate pune ceva acolo, dar cu cea prezentata in schema acoperea tot. la cotiera originala acum nu mai pot pune lucruri circulare, ca de ex o sticla de cola, dar diferite maruntisuri tot se pot pune.
                  montaj_dacia_logan.pdf
                  sigpic

                  Comment


                  • #39
                    Cred ca o sa imi iau si eu o cotiera "originala" si o sa incerc sa o modelez cu putina fibra si un pic de chit astfel in cat sa pot folosi gaura din spate , o sa revin cu amanunte la momentul potrivit !
                    Skypeeâ„¢

                    Comment


                    • #40
                      bafta la design si creatie.
                      sigpic

                      Comment


                      • #41
                        Salut.Dupa parerea mea ai facut o alegere buna.Eu am cumparat Golanul in 2005.Momentam am 55.000 km .In afara de consumabile numai termostatul,bujiile si trapezul am schimbat.Dar totusi timp de 4 ani dupa parerea mea nu este mult.Masina si astazi porneste la prima cheie si merge forte bine.Sa ti tot asa in continuare.Salut.Acuam vreau sa schimbi si casetofonul numai nu stiu ce model sa cumperi.Vom vedea ce va fi.Salut!!!

                        Comment


                        • #42
                          daca vrei sa iti schimbi cd playerul iti pot recomanda cu caldura modelul meu, sony cdx-gt620u. sunt f multumit de el. are usb frontal, are reglaje de sunet, telecomanda, are si putere si se potriveste la fix in locasul loganului.
                          sigpic

                          Comment


                          • #43
                            am ajuns la 19.600 km. profitand ca sunt o saptamana in concediu, azi m-am dus la prima revizie, cea de 20.000 km, ca un an implineste abia pe 12.11. din intamplare am vazut la promotie la sergros ulei mobil 1 0w40 new life la 180 lei 4 litri. nu am ezitat si am luat un bidon. m-am dus cu uleiul meu si spre surprinderea mea nu a comentat nimeni ca am avut ulei de acasa. din contra mi-au spus ca acest tip de ulei este unul f bun si de acum incolo sa folosesc numai acest brand. au schimbat filtru de ulei, de aer, mi-au verificat partea electrica, au uns incuietorile, au ferificat-o pe dedesubt si a fost ok. nu au comentat nimic despre modificarile de pe masina. am schimbat boxele, cd playerul, este remapata, activate unele functii. in rest totul e ok la masina. nu am nimic sa-i reprosez.
                            sigpic

                            Comment


                            • #44
                              Cat ai garantie pe ea?3 ani sau 4?

                              Comment


                              • #45
                                3 ani am garantie la ea.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google