Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Da referitor la Dacie si eu am avut un break din 89 pana acum doua luni si l-am vandut unui unchi de-al meu si acum imi pare rau ca am dato ca mergea f bine dar nu aveam unde sa o mai tin, si la partea cu portbagajul nu aveam ce sa ma plang, incapea aproape orice.
    sigpic

    Comment


    • Originally posted by 1q Mitru View Post
      Norocul pe care il avem, este ca Loganul lasa loc de mai bine caci daca aveam X3 nu mai aveam ce comenta si cred ca nici club nu aveam.
      La orice masina este loc de comentarii. Cat despre cluburi, exista si acelea, bmwclub, bmwzone, bmwautoforum, ai unde discuta despre X3.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

      Comment


      • Ma bag si eu in seama , ce nu imi place la ph2 -ul meu :

        - bara spate se lasa usor in timp - e poveste veche mostenita de la prima serie - la care se "departau" de caroserie. Diferenta nu e mare - 2, 3 mm - si cu siguranta se pot strange niste cleme pe acolo. In schimb bara fata e foarte bine prinsa - nu se departeaza de caroserie.

        Cam atat la capitolul ce nu imi place. Imi permit si niste mici laude chiar:
        - aspectul modificat usor in bine (parere personala - de la caz la caz). respectiv interiorul schimbat - fete usi, aspect consola centrala, usa torpedou (la ph1 se vede lumina din interior), oglinzile excelente as putea spune (aici ma gandesc si la alte marci - degeaba ne plangem noi e vizibilitate - uitati-va si la alte marci, unele sunt chiar la pamant cu vizibilitatea ), capacele la carligul de remorcare bari, display consola centrala modificat in bine zic eu - parca nu te mai orbeste portocaliu-ul acela (no offence pentru cei cu astfel de display - poate unora le place dar pe mine ma deranjeaza acel portocaliu), stergatoarele nu scartaie (daca le tineti curate, nici nu mai stiu cate cazuri de limuzine am vazut cu problema asta - masina de zeci de mii de euro pornesc stergatoarele si scaaart scaart de iti vine sa le opresti ), apropo de antifonare, din pacate nu pot compara direct cu ph1 - am mers putin cu asa ceva, dar pot compara cu alte marci (evident in aceiasi clasa si pret) pot spune ca amortizarea zgomotelor mai ales gropile este decenta chiar, ar fi fost loc de mai bine la motor (se cam simpte peste 3000 rpm) - cam atat ar mai fi multe de spus.

        Cam astea ar fi remarcile mele vis-avi de partea estetica - pe partea functionala - deocamdata nimic in neregula - motorul 16 16V parca trage din ce in ce mai bine - nimic de reprosat.

        Apropo la aspectul fizic, tablarie, rugina chiar etc - se intampla si la case mai mari - ganditi-va in primul rand ca a-ti dat suma X nu Y (dubla chiar) la alte marci cu aceleasi probleme - unele chiar mai multe. Legat de rugina - am avut si solenza - rugina nu am vazut - daca o intretii cat de cat respectiv sare o piatra ajunge la tabla - dai un "deget" de vaselina macar. Povestea se poate lungii la nesfarsit - uitati-va la orice "limuzina" mai putin ingrijata - cu urme de pietre pe caroserie - apropo de vopsea - piatra nu se uita daca scrie VW sau DACIA pe capota - odata ajunsa la tabla si "netratata" zona - hopa si rugina.

        Cam atat,
        Noi sa fim sanatosi, ah si golanele noastre , go DACIA!
        Last edited by fainis; 29 October 2009, 12:37.

        Comment


        • nu`mi place

          nu-mi place cum se vede garda spate...si spatiul dintre rotile din spate si aripi.. se vad arcurile si amortizoarele

          Originally posted by theo_bv2002 View Post
          nu-mi place botul,e prea...rotunjit,nu stiu cum sa zic.si portbagajul se inchide greu la toate,si e nasol ca nu ai de unde sa il ridici.in schimb imi place spatele si fetele de usi.bordul...asa si asa
          se poate prinde cu degetul de butonul de deschidere portbagaj ... nu vad de ce e asa greu ..
          Last edited by kappathedj; 10 November 2009, 00:26. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • ph2

            sunt posesorul unui ph2 si sunt foarte multumit, am condus si alte marci des intalnite in trafic si diferit de celelalte masini imi place ca este foarte spatioasa(referitor marca logan) oriunde te-ai uita inclusiv in jurul motorului , imi place volanul robust, schimbatorul. ce nu imi place este lipsa manerelor la usile din spate. in rest e OK
            Attached Files
            sigpic
            Experienta in asigurari de peste 5 ani.

            Comment


            • 1. bordul se desface foarte greu comparativ cu ph1, daca se doreste onlcouirea ledurilor.
              2. alta dispunere a led-urilo pe pcb, se face mai greu uniformizarea luminii si izolarea culorilor.
              - ambele chestii le-am descoperit azi-noapte. zilele urmatoare o sa descopar si modificarile la consola centrala fata de ph1
              3. lipsa agatatorului la plasticul de la butonul portbagajului
              4. lipsa reglajului lombar
              5. lipsa manerelor pe usile din spate
              6. mpresia de relativa fragilitate a manerelor de la usa fata
              7. stergatoarele care dau semne ca urmeaza cat de curand sa scartaie, dupa doar 1 saptamana de mers prin ploaie.
              8. la mine, cel putin, usile din spate se inchid ceva mai greu.
              sper sa nu mai fie si altele, deocamdata nu am gasit altceva. nu zic ca e o masina proasta, nici la ph1 nu mi-au placut unele chestii dra una peste alta cred ca loganul e o masina buna , in continuare. "buna" insemnand ca face atat cat dai pe ea.
              pe clubsandero am vazut ca multi se plang de niste zgomote ciudate la directie si trepidatii...sper sa nu fie de la volanul reglabil. in rest, numai de bine
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • In privinta stergatoarelor vreau sa te contrazic. Am stergatoarele originale din fabrica de 10 luni de cand am masina si nu scartaie deloc iar geamul il curata perfect ca in prima zi....
                Intalniri Logan Club Constanta:
                In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                Ptr detalii : 0723.955.045

                Comment


                • @Seba ai "oarecum dreptate" la punctele 1, 2 si 3 ( pe mine unul nu m-au deranjat deloc, nu mi-au facut ledurile nimic ), da restul sincer nu le consider probleme in plus fata de PH1! Pana la urma PH2 a adunat tot ce era estetic de pe PH1 varianta de varf + inca ceva design!

                  Comment


                  • Tapiteria scaunelor e urata rau. Capota portbagajului nu este captusita ca la orice masina. Manarele interioare de la usile din fata sunt din material de proasta calitate si se zgarie imediat. Finisajele usilor pe interior si a bordului in general lasa de dorit. Apar "greierasi" imediat (bord, usi, etc). Chederele nu izoleaza cum trebuie, se aude vajaiala de la vant. Portierele se inchid relativ greu. Mocheta din portbagaj e foarte proasta calitativ. Scaunele sunt incomode. Pedalele de ambreiaj si frana scartaie. Cand tragi frina de mana ai senzatia ca se rupe masina asa urat face cand e in panta. Culoarea portocalie a luminilor din bord e chiar urata. Ar mai fi multe dar nu vreau sa fiu rautacios.

                    Comment


                    • Seba ce ai citit tu la clubsandero ...e de la volanul reglabil....
                      am un amic cu sandero a fost la 4 service-uri...si.............era de la o clapeta de la volan ....un sunet metalic nesimtit.....si e de la volan...
                      inca nu au baietii rezolvare
                      Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

                      Comment


                      • Eu am volan reglabil nu am auzit zgomote suspecte inca, cred ca este foarte importat sa nu "freci" reglajele in fiecare zi, altfel apar jocuri si zgomote. In prima saptamana de la cumparare mi-am facut reglajele astfel incat sa ma simt bine la volan si nu s-a mai umblat la ele decat foarte rar, cand se urca altcineva la volan!

                        Comment


                        • zake, eu am ph2 si sunt foarte multumit de el.
                          la ce ai descris tu mai sus nu stiu la ce masina te referi, tu presupun ca ai ph1 si vrei sa spui ca e mai rau ph2?
                          sau vrei sa fie cu finisaje de mercedes...
                          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

                          Comment


                          • Deci daca tapiteria scaunelor ti se pare urata nu mai stiu ce sa zic, vrei sa zici ca la ph 1 e mai frumoasa, si apropo eu am loganul de un an si doua luni si nu am greierasi nu scartaie nimic nu se zgarie nimic si culoarea portocalie e la fel ca la ph1, si bordul si fetele de la usi chiar mi se par mai ok , eu totusi cred ca zici de alta masina si nu de logan.
                            sigpic

                            Comment


                            • Eu am reusit sa gasesc un defect , dar cred ca e un defect de-al meu. Cand merg cu faza scurta aprinsa si dau semnal , de fiecare data reusesc sa sting faza scurta si sa o las pe pozitii , si uneori chiar nu bag de seama ... Al 2-lea defect care il are si Ph1 si Ph2 este lipsa unui placaj la roata de rezerva , la mocheta din portbagaj. Lipsa manerelor la usile din spate nu este un impediment asa mare , iar la mine cel putin manerele de la usile fata sunt destul de solide .

                              Comment


                              • @nimeni: stai calm ca se intampla si la ph1, mi s-a intamplat de cateva ori.
                                Si-a luat un coleg de la servici ph2, si am avut posibilitatea sa-l compar de-a fir a par fata de kiss fm-ul meu. Incep cu chestii bune:
                                - la interior mi se pare mai inchegata decat ph1. Bord mai placut, mi-a placut la nebunie inversarea culorilor din calculatorul de bord. Manerele de la usile din fata - nu conteaza cum sunt, e bine ca sunt. Panoul de control aerisire, excelent facut.
                                - la exterior, bara de aluminiu enervanta de la portbagaj - ma lasa rece, si faptul ca usile din spate sunt incapatanate la inchis (suspectez ca se lovesc de bancheta...) IN rest e ok. AFU e un adaos excelent.
                                Parti proaste:
                                - personal nu am gasit, dar omul cred ca a fost blestemat cu masina... Din fabrica: a avut geometria terci; usile fata erau lasate si loveu pe butuc, fiind greu de inchis; ii crestea temperatura aiurea la motor (senzor praf); i se reseta CB... cand am luat eu ph1, nu am avut ABSOLUT nici o problema... sper ca a fost un caz singular saracul.

                                A, am uitat. Parte proasta. Cauciucurile Barum(?!). Eu am Continental stoc. Si nu mi-a intrat ABS-ul decat atunci cand e gandit sa intre (apa, asfalt prost, etc.). Lui din prima zi, pe asfalt uscat si bun, i-a intrat ABS-ul la o frana mai lejera. L-am sfatuit sa le schimbe...
                                Last edited by DFTurmac; 30 November 2009, 00:33.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google