Miros Ciudat De "covrigi" La Motor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Miros Ciudat De "covrigi" La Motor

    salutari din nou.am un logan diesel.

    am o problema ce persista si apre frecvent in momentul cand urc un deal si am tendinta de a accelera mai tare(dar nu exagerat,in limita a 2800-3000 -3200 maxim rpm si doar ocazional.dar cum am spus asta se intampla cand urc cate un delusor si e asfaltul bun,sau cand merg la munte,iar urcatul e sportivetc).
    deci care e problema: cand ajung pe loc drept dupa ce urc dealul in interior(habitaclu) patrunde un MIROS CA DE COVRIGI CU MAC sau SEMINTE PRAJITE,serios acesta e mirosul care se aseamana cu cel in discutie. am oprit motorul de mai multe ori si am mirosit teava de esapament.NIMIC ciudat,concluzia e ca vine de la motor.mirosul dispare rapid in maxim 1minut dupa ce am urcat dealul sau dupa ce am inceput din nou mersul la turatie normala.
    daca urc dealul mai calm nu apre,la fel si la drum drept(indiferent de forja),doar cand da motorul de deal si numai cand o accelerez mai tare desi 3000 la deal nu mi se pare ceva iesit din comun.

    care poate fi cauza?ala care mi a vandut masina mi a zis dinainte ca a observat si el(fiind tanar mergea si el mai sportiv dar nu exagerat),si mi a zis ca e posibil sa fie ceva pe la galerii,vreun surub slabit,dar eu m-am uitat pe o rampa si n-am gasit suruburi slabite si alte chestii.

    sa mai mentionez un aspect important:lichidul de racire la drum e in limite normale(2linii-4linii pe bord si nici un martor luminos aprins) dar cand am deschis capota ultima data ce am sesizat aceeasi problema am vazut ca in borcanel cam sfaraia lichidul (cam cum se manifesta apa pe la 90-95 grade cand vrei sa faci o cafea). am mirosit pe acolo dar nu -mi dau seama de unde vine

  • #2
    Daca mai opresti motorul imediat dupa ce l-ai forjat s-ar putea sa ai probleme. In legatura cu mirosul vezi sa nu atinga ceva de coloana de evacuare(izolatie, capitonaj..;)
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

    Comment


    • #3
      Originally posted by fanelutzu View Post
      Daca mai opresti motorul imediat dupa ce l-ai forjat s-ar putea sa ai probleme. In legatura cu mirosul vezi sa nu atinga ceva de coloana de evacuare(izolatie, capitonaj..;)
      mersi pt parerea asa de prompta(nici 3 minute ) nu am oprit motorul instant a,mai mers vreo 50-60 de secunde pana am gasit o parcare,pana mi am dar centura,pana am deschis capota.

      Comment


      • #4
        Ma astept sa intervina vreun destept sa spuna ca ai coji de seminte pe acolo si ca le-ar fi scuipat vreun operator din Montaj General la schimbu' 3 in timp ce lucra la masina ta...

        Comment


        • #5
          sa nu fie cumva de la antigel..
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

          Comment


          • #6
            Mirosul e de covrigi cu mac, susan sau vanilie? Cere mai multe detalii de la Cezar ca el e medic si chestia asta cu mirosurile e o boala!

            Comment


            • #7
              Originally posted by TWeetY View Post
              Ma astept sa intervina vreun destept sa spuna ca ai coji de seminte pe acolo si ca le-ar fi scuipat vreun operator din Montaj General la schimbu' 3 in timp ce lucra la masina ta...
              nu nu coji de semnite , cai miros de covriji deci a mancat fistic vreun injiner in motoru tau

              sigpic

              Comment


              • #8
                Ce de folos sunteti voi!
                Si eu pateam ceva de gen, mai ales la pornite. Multi au spus ca ar fi catalizatorul, alti ca... ma rog, pareri de genul celor de mai sus, dar problema a disparut dupa ce am dublat firul de masa. E posibil sa fie o simpla coincidenta sau sa nu te ajute cu nimic, oricum e mai plauzibil decat treaba cu samanta lui tweety
                sigpic

                Comment


                • #9
                  de la catalizato vine mirosu de ou stricate/nespalate(in functie de rasa)
                  sincer cel mai probabil e chiar sa fie ceva pe la motor , adica bucati de covrigi biscuiti aduse de un sobolan pui de pisica ca se cuibaresc pe acolo... vb serios.

                  sigpic

                  Comment


                  • #10
                    Este foarte posibil sa fi scapat covrigei prin gurile de ventilatie ( tu sau fostul proprietar)! Asta poate fi motivul mirosului! Alt motiv nu e posibil, nimic din Logan nu miroase a "paine de vatra".

                    Comment


                    • #11
                      Pufy, sobolanii se cuibaresc la motoarele masinilor? Ar mai lipsi sa zici ca soarecii intra prin gaurile de ventilatie si aduc resturi de pizza sub covorase. )
                      sigpic
                      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

                      Comment


                      • #12
                        Din pacate sobolanii nu numai ca se cuibaresc in compartimentul motor, ba mai si se apuca de ros pe acolo!
                        Last edited by andy_x3m; 1 June 2009, 22:03.
                        sigpic

                        Comment


                        • #13
                          Logan 4ever razi cat vrei dar e real , trag la cald... au fost si cazuri de motoare distruse de sobolanei intrati pe admisia de aer , si au facut ravagii mari , motoare calate si etc. Si da e foarte probabil si cu resturi de mancare scapate pe ventilatie , si eu cand manancam la volan puneam mancarea pe bord... acum nu mai mananc ca era prea imputita masina

                          sigpic

                          Comment


                          • #14
                            @Sonykel este bine ca nu mai mananci la volan, daca mai pui si un set de pedale ergonomice si dai din ele o sa fii baiat baiat GIGEL ( nu ca nu a-i fi si acum) )

                            Comment


                            • #15
                              hahaha ce umor de balta pe voi...
                              hai radeti toti de copilu gras

                              sigpic

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google