Montare Modul Inchidere Geamuri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • am rezolvat problema . am montat alarma viper 5901 + modul ridicare coborare 2 geamuri functioneaza ireprosabil canal aux 1 coborare geamuri armare+canal aux 2 ridicare geamuri.

    Comment


    • ok unde trebuie montat

      modelul laureat are functia confort ,s-a pot s-a ma leg din alarma,

      pentru ridicare geamuri
      Last edited by danibv; 30 March 2012, 11:43. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • Nici un model de Logan nu are functie "confort".... dar pentru ridicarea geamurilor la armarea alarmei poti monta un modul de ridicare geamuri, pe care il achizitionezi de pe net.
        GL-22-TOF

        Comment


        • Am cumparat un modul confort pt inchiderea geamurilor, inca nu a ajuns, dar deja am o nelamurire: as dori sa stiu daca se poate lega ca sa se inchida geamurile automat cand se inchide masina din cheie(mentionez ca nu am alarma), dar am activata funcia de inchidere automata a usilor la o anumita viteza. Cum o sa functioneze: daca am un geam deschis dupa ce plec cu masina si o sa se inchida usile automat o sa mi se inchida si geamurile??? sau este vreo iesire separata din uch care nu are legatura cu inchiderea usilor la un anumit prag de viteza??

          Comment


          • Din pacate, ti se vor ridica geamurile la atingerea vitezei stabilite ... Trebuie interpus un releu, alimentat pe plus contact, care sa "taie" semnalul de comanda spre modulul confort. Cand iei contactul, releul nu se mai alimenteaza, contactul normal deschis devine normal inchis, asigurand astfel "calea" de comanda spre modulul confort. Sper ca m-am facut inteles ...
            Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

            Comment


            • Am inteles, dar atunci cu motorul pornit nu o sa mai functioneze butoanele cu impuls?? o sa functioneze ca acum, normal cat il tin apasat atata urca sau coboara geamul.
              Scuze, am inteles gresit, releul trebuie sa intrerupa firul de comanda dintre uch si modulul confort. Initial am crezut ca alimentarea modulului confort trebuie intrerupta print-un releu. Merci mult, acum cred ca o sa ma descurc.
              Last edited by antoniodan; 14 April 2012, 12:56.

              Comment


              • Am montat modulul pt ridicarea geamurilor, insa cum mi s-a mai spus, cand ajung la viteza prestabilita pt inchiderea usilor, se inchid si geamurile daca sunt deschise. Am incercat cu un releu dar degeaba, nu a functionat. Mie un ul imi este bine si asa, acum stiu sigur ca nu mai raman cu geamurile deschise cand inchid masina!

                Comment


                • Daca nu ai reusit asa (nu vad de ce nu merge ; cand pui contactul alimentezi releul, contactul NI devine ND - intrerupand astfel "calea" de comanda, legata pe comun si NI ...) vezi daca nu cumva modulul de ridicare geamuri are prevazuta -din constructie- o astfel de intrare, care pusa la "+" sa inhibe functionarea !
                  Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

                  Comment


                  • Firul de la pinul 2 din uch are minus permanent(masurat de mine), doar cand se apasa pe butonul din cheie pt inchiderea usilor, intrerupe pt o secunda, fapt ce il sesizeaza modulul si da comanda pt inchiderea geamurilor. Cel putin la mine la masina, daca ar da doar un impuls pe minus, la modulul confort, nu ar inchide geamurile pana sus, probabil merg un pic mai greu la mine, ar ridica geamul doar vreo doi centimetri si s-ar opri.

                    Comment


                    • Studiaza mai atent instructiunile modulului ! Cele intalnite de mine pana acum aveau 2 tipuri de intrari de semnal : impuls scurt si impuls lung ! E drept ca erau pentru 4 geamuri, cu ridicare secventiala. Poate tu ai un model pentru doar 2 geamuri, cu ridicare simultana.In acest caz este posibil sa accepte doar impuls lung ...
                      Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

                      Comment


                      • Da, e adevarat ca am modul doar pt 2 geamuri si nu a mai ramas decat un fir liber nefolosit, galben cu alb.
                        Oricum mie imi place si asa, aste super!
                        Last edited by antoniodan; 21 April 2012, 15:32.

                        Comment


                        • Au inceput geamurile sa se ridice singure in mers, cred ca de la vreun contact imperfect! mai verificam, sa vedem cauza.

                          Comment


                          • Originally posted by cristu View Post
                            Am montat modul DEI 530t impreuna cu un Viper 5002 si functioneaza excelent.
                            Atasez schema de instalare pe logan precum si manualul/instructiuni de instalare.

                            La armare, daca geamurile sau doar unul este deschis, se ridica automat. La apasarea butonului Aux geamurile se lasa 2-3 cm pentru ventilare. La o apasare timp de 3 secunde geamurile se lasa jos de tot. De asemenea functia de "impuls" este standard.
                            Firele H 2/3;H 2/4;H 2/5,de la DEI 530 T,unde se leaga la o alarma Viper 350 Plus?Care este corespondenta la culori?.Pe AUX am comanda portbagaj.Stima,IT

                            Comment


                            • Pot sa montez asa ceva pe toate 4 geamurile? De unde pot cumpara un modul?
                              MY CLA

                              Comment


                              • PrEsTiGe
                                Aici gasesti un modul confort pt ridicarea geamurile:

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google