Montare Subwoofer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Montare Subwoofer

    Poate sa mi spune si mie ...Cineva ...Cat de greu se monteaza,SI CAM CAT DUREAZA,un subwoofer?am un woofer Kenwood ,o statie Magnat de 500w ,si un player Lg...,care are iesiri ptr woofer!!!

  • #2
    Daca nu te pricepi nu fa asta acasa!Montajul cu tot cu kit-ul de instalare ar trebui sa ajunga cam la maxim 2 mil...Dar depinde si ce kit de montaj vrei!Deci poate sa si sara de 2 mil.!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

    Comment


    • #3
      Eu l-am montat singur la mine... Nu e deloc complicat, trebuie doar sa ai putina rabdare si indemanare...
      in primul rand ai nevoie de un kit de cabluri pentru statia de amplificare. Costa cam 1 milion de lei vechi! Prima operatie care trebuie facuta este cablarea masinii. In pachetul cu cabluri ai un cablu lung, rosu, care trebuie tras din baterie pana in locul unde o sa montezi statia de amplificare! Pe cablu se moonteaza si o siguranta, care este inclusa in pachet... O sa iti dai seama singur cum se monteaza aceasta... Nu e deloc complicat. Revenind... Cablul trebuie tras de la bateria la statie... Incepi de pe partea soferului... Undeva pe langa axul volanului ai un manson de cauciuc prin care ies firele din masina spre motor... Dai o gaura in el... Nu se intampla nimic... Si scoti un capat al cablului dinspre sofer spre motor... Acolo pui undeva, unde poti, siguranta... Se prinde in 2 suruburi autofiletante... Si dupa aia legi firul la plusul bateriei! Dupa aceeas scoti chederul de la usa... De jos si incepi sa tragi cablul spre portbagaj pe sub mocheta... O sa te chinui ceva... Cablul il tragi pe partea stanga a masinii.. Eu asa am facut... Si pana la urma ajungi cu el in portbagaj... Acesta este plusul statiei... Urmeaza firele de la mp3player la statie... Le tragi din spatele mp3ului pe sub mocheta. Prin partea dreapta a masinii spre portbagaj... E putin dificil si trebuie sa te ajute eventual cineva... Ajungi si cu firele astea in portbagaj si urmeaza montarea statiei de amplificare... O prin bine in suruburi unde vrei tu si dupa aia legi firele... Plusul... Intrarile audio si masa... In punga de cabluri o sa ai un cablu albastru pe care il legi la masa statiei si la un surub cu care prinzi statia de structura metalica a masinii! Conectezi firele pentru semnalul audio... Care sunt 3 la numar lipite intre ele ca o panglica. 2 din ele sunt canalele si cel subtire din mijloc porneste si opreste statia odata cu mp3ul! Dupa aceea prinzi tubul in portbagaj si niste chingi elastica si il conectezi la statie... Cam astea sunt in mare etapele de montaj... Daca ai intrebari te ajut atat cat pot si cat stiu... Numai bine si spor la treaba

      nu mai posta mirc...
      Last edited by Seba; 6 June 2008, 11:16.
      sigpic

      Comment


      • #4
        Montaj audio pe logan

        Oameni buni am si eu o intrebare :unde m-as putea duce sa imi montez un sistem audio pe logan care e luat in leasing inafara de asv si sicaro din brasov care sunt singurii autorizati din cate mi s-a spus si sa coste mai moderat ca astia au un scor de te lasa pe spate .ps : sunt din brasov
        sigpicRespecta si vei fi respectat

        Comment


        • #5
          intr-adevar, daca nu te pricepi, mai bine nu te bagi....mai bine mergi la un service si il montezi acolo
          ps: nu t duce la dealer-ul de masini.....te rupe la bani ;)

          Comment


          • #6
            sal. nu stiti daca ar trebuii pus si un intrerupator pe cablu de la statie k sa nu lasi curentu sa umble "teleleu" ca am auzit de la cineva ca atunci knd opresti motorul curentul care ramane in statie sa se intoarca inapoi pe cablu si sa faca un scurt si sa arda un bec 2...3... e posibil? sau zicea ala de o dioda ceva.

            Comment


            • #7
              Amplificatorul nu produce ci primeste curent de la baterie, deci stai linistit. Legaturile sa fie facute bine si cu cabluri potente pentru o alimentare corecta. Nu neglija nici grosimea cablurilor care duc semnalul la difuzoare.

              Comment


              • #8
                Dar fara sa gauresc ceva, nu pot sa ajung cu un plus de la baterie in masina ?

                Comment


                • #9
                  poti, urmareste plusul de la borna bateriei. pe acolo intra si cablul tau

                  Comment


                  • #10
                    madaline parca aveai chit tras sub mocheta ???

                    Comment


                    • #11
                      Ia spuneti mai oameni buni ceva se imbunatateste in sistemul audio,adica daca mai montezi un subwoofer sau ma aleg doar cu BUM BUM BUN,ca ma bate gindul sa-mi montez si eu unul!

                      Comment


                      • #12
                        Bassul este redat numai de subwoofer la niste frecvente care boxele normale nu le pot reproduce (bum bum ) , iar restul boxelor le folosesti numai pentru medii/inalte si bineinteles cu filtrele corespunzatoare aplicate din player sau crossovere. Adica cu alte cuvinte se aude mult mai bine si poti ridica volumul la player mai mult fara sa apara distorsiuni, cel putin la mine asa este .
                        Bafta !
                        sigpic

                        Comment


                        • #13
                          Acum daca nu va deranjez,unde se monteaza un subwoofer (pentru a avea o auditie cit mai buna)pentru ca am vazut si ascultat doua variante:unu -in portbagaj(tub de bas) doi-intre cele doua difuzoare din spate(un difuzor de bas).Ar mai fi si cea de a III-a varianta pe care am vazut-o pe net(sub unul din scaunele din fata)!

                          Comment


                          • #14
                            Cel mai simplu si varianta ceea mai intalnita este in portbagaj, tub/cutie dupa posibilitati .
                            sigpic

                            Comment


                            • #15
                              @D.Vali: Cel mai comod, e sub scaune, astfel nu-ti ocupa loc in portbagaj si se va auzi decent in interior. In schimb in portbagaj la Logan poti monta ditamai wooferul care te poate ajuta la orgasm

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google