Becuri cu leduri la semnalizari?....arata mai bine cu leduri?Poti pune o foto cu becurile sau cu efectul lor?
My Blue Ride , GL99RLR
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Chiar asa este, am lipit colant negru mat, ca sa iasa in evidenta butoanele, cat de cat. Dar nu a iesit exact cum am vrut. Vreau s-o dau jos si s-o vopsesc cu negru mat. Arata bine asa, dar cred ca vopsita este si mai bine. Am vazut pe forum ca cineva vinde console centrale negre. Sunt curios cum arata.Originally posted by dorutz View PostMi se pare mie sau pe consola centrala ai lipit autocolant negru ?
Aici am vazut http://www.loganclub.ro/forum/vand_u...ele-t3134.html
Comment
-
Efectul este super. Se aprind si se sting instantaneu. Dar din cauza faptului ca un led consuma infinit mai putin decat un bec, unitatea centrala , pentru ca nu exista releu de semnalizare la ogan, nu-l vede in circuit. Ritmicitatea la primele blinkuri este ceaa normala dupa catre se intensifica si asa ramane pana anulezi semnalizarea. Pe spate se monteaza usor, dar pe fata e crima frate.Originally posted by adrianixx View PostBecuri cu leduri la semnalizari?....arata mai bine cu leduri?Poti pune o foto cu becurile sau cu efectul lor?
Comment
-
Alex86...Adevarat ca A Inviat. Multumesc. Resoftarea am facut-o la OBDTunning, prin reprezentantul din Galati.Last edited by valeriuciprian; 28 April 2008, 17:24.
Comment
-
Super masinuta as avea o rugaminte sa-mi zici cum e vad Becurile de le ai pe masina
as vrea sa-mi cumpar si eu si nu stiu daca meritata atat
(Becuri Philips Blue Vision) ms frumos
anticipat
Te rog sa nu mai folosesti scrierea mirc.Last edited by valeriuciprian; 21 May 2008, 23:26.
Comment
-
Becurile se vad super bine. De ce spun asta? Pentru ca am castigat cel putin 25 metri la faza scurta si 50 la cea lunga. Cand merg cu faza scurta, noaptea, primesc dese flashuri de la cei din trafic....Ca sa trec pe faza scurta. Iar cand trec pe faza lunga , inteleg ca asta e. Si nu am farurile, se intelege, date pe sus din butonul de reglaj inaltime faruri.Originally posted by raducassanova View PostSuper masinuta as avea o rugaminte sa-mi zici cum e vad Becurile de le ai pe masina
as vrea sa-mi cumpar si eu si nu stiu daca meritata atat
(Becuri Philips Blue Vision) ms frumos
anticipat
Te rog sa nu mai folosesti scrierea mirc.
Iar cu scrierea mirc........Are you talking with me ?
Comment
-
Mijto masina. Multa munca si bun gust. Misto. Multi km fara probleme.
Comment

<--TOYOTA
Comment