Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Merge greu rabla anul asta, in 2014 cand am luat eu masina a mers treaba mai legat, plus in aprilie aveam masina deja , anul acesta abia in iunie s a dat drumul, deja la jumatatea anului

    Comment


    • Originally posted by darksun View Post
      Tocmai ca am mers cu 1.5 de 75 de cai si e lesinat.
      Dacă și dci-ul e leșinat...1.2 e ... Hai sa fim serioși! Am 150.000km cu dci și crede-mă ca știu ce vorbesc. Te-Ai întrebat vreodată de ce dci-ul e mai scump cu ~1000euro fata de TCe și cu ~2000euro fata de 1.2? Dar nu e locul potrivit sa discutam aici.

      Și la mine a mers legat treaba. Totul, zic eu, tine de dealer. Vineri, când am ridicat eu mașina, dealerul a livrat 23 mașini. Toată treaba e ca dosarele sa fie complete când le trimit la AFM.
      Last edited by MihaiiahiM; 26 June 2016, 12:58. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

      Comment


      • Originally posted by darksun View Post
        Eu am dat Logan din 2004 si a mers okey.

        @Crs. Sandel, am condus prima data cel de 1.2, nu vreau sa emit pareri sa se simta cineva aiurea pe aici. 1.5 dci era lesinat din punctul meu de vedere iar 0.9 era singurul multumitor la 4500 RPM +

        Cand ma refer la cum trage, normal ca nu ma refer la curse, dar dai drumul la A/C + o panta si vezi ca nici a treia nu-ti ajunge sa urci.
        M-am dat jos din Matiz si m-am suit sa testez Logan 1.2 Prestige....destul de multumit la cum tragea motorul...si cu clima pornita. Am testat si dci-ul de 75 (cel de 90 de cai era indisponibil la momentul respectiv pe Prestige) si mi-a placut mai mult. Dar cum merg mai mult de 70% in regim urban, m-am gandit ca nu are rost sa iau dci-ul si am mers pe motorul de 1.2 pt ca am vrut gama de echipare Prestige. Acum, de ce sa ma simt aiurea daca tu te supraestimezi?

        "Confortul la o masina o da in primul rand cum trage si apoi restul" asta e super tare....no comment. Poate confortul de pe modelul "Prestige" e cuvantul care te deranjeaza cu adevarat!?.

        Comment


        • Depinde in primul rand ce pretentii ai de la masina. Eu cu L1 de 1,4 m-am inteles destul de bine, chiar daca uneori trebuia sa opresc AC la urcarea in vreo rampa sau la vreo depasire. Mai mult de Logan Plus oricum nu-mi permiteam acum, iar diesel nu ma avantajeaza folosind masina 70% sau poate mai mult numai in oras (in Bucuresti, nu intr-un oras in care se poate circula omeneste). Din cate am citit pe aici 1.2 16v trage cam la fel ca 1.4 dar consuma mai putin in oras. Reviziile sunt mai ieftine decat la DCI, pretul de achizitie e mai mic decat la DCI, amortizarea diferentelor prin consumul redus de combustibil la dci fata de benzina dureaza foarte mult. Fiecare cioar isi lauda puiul. Nici 1,5 dci de 65-70-75 de cai, nici 1,2 16v 73 de cai de la renault nu sunt breze. Pe mine personal nu ma avantajeaza niciun diesel. Fiecare isi ia ce vrea in functie de necesitati si dupa posibilitati. Nu vad rostul discutiilor de genul celor de mai sus, pro si contra un motor sau altul. Aici era vorba sa discutam despre "Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare", indiferent de motorizare. Sunt de acord sa discutam despre ce-si ia fiecare dar nu mi se pare corect sa incepem batalii de genul: "dci e mai bun, ba nu, esti tu neinformat ca e mai tare 0,9, ba nu ca 1,2 e perfect, ba esti tu netuns ca dci-ul e crema de pe prajitura" si altele asemenea.

          Comment


          • Originally posted by LifeDrainerRO View Post
            Mai are cineva probleme cu emiterea notei de inscriere ? Se pare ca aplicatia are probleme in a recunoaste seriile de sasiu ale masinilor mai vechi, care au VIN mai scurt. Marti a zis ca pana seara se remediaza sau miercuri dimineata...miercuri mi-a zis ca de luni incolo.
            la mine vineri 17 a introdus datele. vineri seara am primit nota de înscriere. marți puteam duce rabla (dacia1987) dar a fost dusa miercuri. marți seara am replătit avans. joi am dus actele (radiere+distrugere) iar vineri mi-a sosit factura totala. eu zic ca s-au mișcat ok, mai ales ca eu n-am fost prioritar(abia mâine se fabrica masina)

            Comment


            • Cat timp a durat la voi validarea tichetului? Astazi cica a fost introdus si tichetul meu...si astept sa ma sune sa platesc diferenta.

              Comment


              • Eu joi ai depus avansul iar astazi diferenta...sper ca pana vineri sa o ridic.

                Comment


                • Bun, dar tichetul in cat timp s-a validat. Ca si eu am depus asvansul pe 22. Dar doar astazi a fost introdus tichetul de la rabla (o fo putin mai complicat cu radierea). Si se asteapta validarea lui

                  Comment


                  • Originally posted by bolovan View Post
                    Cat timp a durat la voi validarea tichetului? Astazi cica a fost introdus si tichetul meu...si astept sa ma sune sa platesc diferenta.
                    ce înseamnă a fost introdus?
                    sunt doua faze: una ca sa primești nota de înscriere și apoi după ce radiezi mașina. Dacă e a doua, azi sau mâine Îți vine diferența de plata. ținând cont de curs, e mai bine sa plătești mâine.

                    Comment


                    • la mien este faza a doua. Problema a fost ca masina mea nu era in TM ci in CJ. Si nu eu m-am ocupat cu dusul masinii la rabla. De abia vineri mi-au fost aduse notele de casare. Si atunci le-am si dus la dealer (n0am timp nici mort sa umblu zilele astea...asa ca a trebuit sa scot din buzunar 50 lei). Si am sunat astazi sa aflu daca mi-a fost radiata masina veche, o fo radiat...si mi-a fost introdus dosarul in sitem. Acum se asteapta acceptarea lui, ca sa platesc si restul masinii.

                      Comment


                      • Am inteles de la doamna dealer ca au inghetat cursul euro pana la 1.07.adica se pastreaza si saptamana asta acelasi curs ca cea trecuta.

                        Trimis de pe al meu HUAWEI SCL-L21 folosind Tapatalk

                        Comment


                        • Normal, cursul valutar a scăzut astăzi, dacă era în sus, ar fi fost bucurosi sa te factureze la cursul BNR de astăzi.

                          Comment


                          • Originally posted by vio.tudor View Post
                            Am inteles de la doamna dealer ca au inghetat cursul euro pana la 1.07.adica se pastreaza si saptamana asta acelasi curs ca cea trecuta.

                            Trimis de pe al meu HUAWEI SCL-L21 folosind Tapatalk
                            ce înseamnă înghețat? la ce paragraf din contract scrie înghețat?
                            în contactul meu scrie cursul valabil pt ultima marți.

                            Comment


                            • Au primit mail de la Pitesti,m-i la si aratat vineri.

                              Trimis de pe al meu HUAWEI SCL-L21 folosind Tapatalk

                              Comment


                              • Așa este! Cursul e înghețat. Am auzit ăsta de la dealer.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google