Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mie mi se pare ciudat să comanzi mașina custom la Dacia, adică eu când am luat-o aveau pe stoc multe variante, aveai de unde alege, nu e ca și cum ar exista niște opțiuni SF după care să stai. Existau destule cu MediaNAV și Pack Securite, destule culori, o lista generoasa. Doar ce doream eu, e drept, n-aveau: MCV pe GPL - de fapt n-aveau nici măcar pe benzină, dar m-au convins sa iau diesel și momentan nu-mi pare rău (probabil o să îmi pară rău peste 2-3 ani când începe să se strice DPF-ul, volanta și alte rahaturi...). Erau cu livrarea în 3 zile, care s-au făcut totuși cam 2-3 săptămâni în final. Așa de prost stau acum cu stocurile?

    Comment


    • La stocuri poate stau prost...la vrajeala chiar foarte bine...

      Comment


      • Un "mariage franco-roumain" foarte reusit!
        „Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde

        Comment


        • Probabil nu pun pe mcv prestige jante pe 16, pt ca a fost lansat mcv stepway i vine cu jante pe 16 si garda la sol putin inaltata

          Comment


          • Si-atunci pun de tabla numai pe Sedan! O mare super inginerie comerciala frantzuzita!
            „Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde

            Comment


            • Am facut bon comanda pe 4 Noiembrie,masina livrata pe 20 Ianuarie.dacia MCV 1.5 dCi 90 cp prestige.a durat atat deoarece am vrut neaparat sa fie noul model si de culoare alba.aveau ceva metalizate in Decembrie,dar am avut Logan gri platine si nu am mai vrut.pana acum (2800 km)sunt foarte multumit.pret achizitie 12700 euro.

              Comment


              • Buna seara !M-ar interesa si pe mine sa cumpar pentru prima oara o masina noua .M-am decis asupra loganului 1.2 varianta la 6300 cum a fost anul trecut cel cu aer conditionat.M-am uitat pe internet sa cumpar unul SH dar chiar nu se merita sa platesc 5000 euro pe un logan din 2012 cand cu 6300 + voucher imi pot lua din 2017 modelul nou aparut.Stiti cumva daca odata cu inceperea porgramului rabla va aparea si oferta de 6300 cel cu aer conditionat ?

                Comment


                • Din cate stiu 1.2 nu se mai fabrica,doar daca gasesti ceva pe stoc mai vechi de Septembrie 2016.acum motorizarile pentru Logan sedan MCV si Sandero sunt:1 l aspirat,0.9 tce ambele benzinare si 1.5 dCi pentru diesel.

                  Comment


                  • Nu am stiut , nu conteaza ca e 0.9 sau 1.0.Chestia e ca decat sa dau 5 mi pe un logan din 2012 sh mai bine mai pun 1500 si il iau 2017 nou.

                    Comment


                    • Originally posted by tipicarul View Post
                      Pe 15 martie am sunat la vocea clientului si mi-a spus ca in saptamana 15 va fi gata de livrare la Mioveni si intre 12-15 aprilie va fi la dealer.
                      Deci poti sa suni la Vocea clientului sa verifici starea comenzii? Interesant :-)

                      Originally posted by 5inci View Post
                      Nu am stiut , nu conteaza ca e 0.9 sau 1.0.Chestia e ca decat sa dau 5 mi pe un logan din 2012 sh mai bine mai pun 1500 si il iau 2017 nou.
                      Conteaza foarte mult daca e 0.9TCe (supra-alimentat) sau 1.0SCe (aspirat).
                      Daca ai bani mai bine mergi spre 0.9TCe.
                      Last edited by Silviu; 28 March 2017, 21:36. Reason: Automerged Doublepost
                      I have no special talent. I am only passionately curious.

                      Comment


                      • Chestia e ca nu depinde de mine.Cand or sa bage oferta o sa o bage pe un anumit tip de motor cred.Posibil cel mai ieftin pentru ei,pentru mine e important sa fie benzina si intradevar daca s-ar putea sa fie aspirat ar fi mai bine :-D

                        Comment


                        • Mai reflecta asupra motorului de 1 l.cere pareri de la posesori,daca sunt pe forum,un test drive nu ar strica.

                          Comment


                          • Eu am deja un fiat albea cu care fac taxi deci loganul l-as cumpara doar ca a 2 masina.Ma gandesc ca fiind noua 5 ani nu o sa am probleme cu ea mai ales ca o sa fac sub 10k pe an.Cel la 6300 (cand va aparea) sa inteleg ca este varianta Ambiance doar ca are aer si proiectoare ? (si barile in culoarea caroseriei)

                            Comment


                            • Originally posted by tipicarul View Post
                              Da, e clar cu anvelopele!

                              Hai sa ne intoarcem in on topic: semnat bon de comanda si platit avansul pe 06.02.2017. Termen de livrare mentionat in bonul de comanda 07.04.2017.
                              Palavragiul ala de la reprezentanta ma asigura cu mana pe inima ca in jur de 20 martie vine masina. Pe 15 martie am sunat la vocea clientului si mi-a spus ca in saptamana 15 va fi gata de livrare la Mioveni si intre 12-15 aprilie va fi la dealer.
                              Vorba multa ala m-a sunat saptamana trecuta sa-mi spuna ca are el o comanda anulata a unei firme de leasing si ca daca accept una dintre acele masini care cica ar fi gata deja... i-am spus ca sunt de acord cu conditia ca masina disponibila sa respecte configuratia comandata, inclusiv culoarea... nu a mai dat niciun semn de viata.

                              Logan MCV Prestige 1.5Dci+Easy-r, brun tourmaline, full option mai putin harta Europei. Pret "negociat" 14487 oiro (TVA inclus) in care sunt incluse covorasele interioare de cauciuc si alarma.
                              ce te-a facut sa dai aproape 15mii de EUR pe un Logan ? ? La banii astia iti luai ceva mult mai bine cotat ... De exemplu Opel Astra sedan, Fiat Tipo sedan, puscai si un Megane cu unpic de rabdare si daca cercetai bine, Ford Focus ...




                              Eu daca aveam banii astia, nu-i aruncam pe un Logan nici batut cu ranga ...

                              Comment


                              • Stiu ca e off-topic, dar la 14.500 ai noua skoda octavia la oferta la care se adauga si rabla. Si are dotari destule in comparatie cu loganul.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google