-Oprit In Mers????!!! Preferance Oprit In Mers????!!! - Dacia Logan Forum
Dacia Logan Forum

Inapoi   Dacia Logan Forum > Forum Dacia Logan > Dacia Logan : Nivele de echipare > Preferance

Atentie ::
Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici

Oprit In Mers????!!!

Preferance


Raspunde
 
Thread Tools
Vechi 31st August 2012   #1
PLD
Incepator
 
Data inscrierii: 22-05-2012
Locatie: TR
Motorizare : 1,4 MPI
Varsta: 52
Posturi: 4
Membru :
[Incepator]
Implicit Oprit In Mers????!!!

Dintre voi care aveti idee...
.....mers bine, intrat in oras la primul semafor oprit in mers...Logan din 2004,e prima oara cand face asa ceva....am pornit-o....am mai mers putin,la al doilea semafor din nou aceeasi problema....pornit din nou...si nu mai facut.
La intoarcere drum de 48 km..fara probleme, intrare in oras scazut turatia aproape de zero????????.......ce poate sa fie???
Bobina????? bujiile le-am schimbat anul trecut...masina are 119000 Km.
Fisele?????..nu pot sa stiu...astept de la voi pareri...sfaturi
cu multumiri anticipate
PLD e offline   Reply With Quote
Vechi 31st August 2012   #2
CataFOF
Co-Organizator de Intalniri
 
CataFOF's Avatar
 
Data inscrierii: 21-06-2007
Locatie: Bucuresti
Motorizare : 1.6,2
Varsta: 32
Posturi: 8,725
Membru :
[Co-Organizator de Intalniri]
[LoganClub Bucuresti]
Implicit

curata senzorul de turatie intai, ese pe cutia de viteza.
CataFOF e offline   Reply With Quote
Vechi 31st August 2012   #3
Razvy
Co-Organizator de Intalniri
 
Razvy's Avatar
 
Data inscrierii: 18-04-2010
Locatie: Timisoara
Motorizare : 1.6
Varsta: 31
Posturi: 2,818
Membru :
[Co-Organizator de Intalniri]
[LoganClub Timisoara]
Implicit

Dupa cate stiu eu ala face figuri la pornit masina, dar in fine, nu ma bag ca nu ma pricep. La mine alea au fost simptomele.
Razvy e offline   Reply With Quote
Vechi 31st August 2012   #4
vitriol
Modelator
 
vitriol's Avatar
 
Data inscrierii: 24-11-2007
Locatie: Bucuresti
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 35
Posturi: 9,144
Membru :
[Modelator]
Implicit

Eu as merge pe varianta motorasului "pas cu pas". Ori curatat si vazut daca isi revine, ori schimbat.
__________________
I don't want you to think like me, i just want you to think.
vitriol e offline   Reply With Quote
Vechi 31st August 2012   #5
MihaitzaMCV
Anführer von Ploiesti
 
MihaitzaMCV's Avatar
 
Data inscrierii: 16-02-2009
Locatie: Ploiesti .. Sa Traiesti !
Motorizare : 1.Shase cai frumoshi =))
Varsta: 33
Posturi: 2,645
Membru :
[Anführer von Ploiesti]
[Membru LOGAN Club, LoganClub Ploiesti ]
Implicit

Sustin parerea lui Vitriol . Eu unul sunt 100% sigur ca ala e .
MihaitzaMCV e offline   Reply With Quote
Vechi 31st August 2012   #6
john Q
Loganist de 5 stele
 
Data inscrierii: 14-06-2011
Locatie: Ialomita, Las Fierbinti
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 29
Posturi: 689
Membru :
[Loganist de 5 stele]
Implicit

Motorasul pas cu pas,sunt patit.
john Q e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd September 2012   #7
ionutpas
Incepator
 
Data inscrierii: 31-08-2012
Locatie: bacau
Motorizare : 1.4
Posturi: 12
Membru :
[Incepator]
Implicit

pompa benzina infundata presiune slaba in rampa de injectoare ne auzim din nou curato si ai sa vezi
ionutpas e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd September 2012   #8
Seba
sofer amator
 
Seba's Avatar
 
Data inscrierii: 24-05-2007
Locatie: Timisoara
Motorizare : 1.6_16v/1.4mp3
Varsta: 39
Posturi: 13,316
Membru :
[sofer amator]
Implicit

daca motorul merge in ture, cand debitul prin injectoare e mult mai mare decat in ralanti, cum te-ai gandit ca ar fi pompa? ca si contraexemplu, cunosc logan cu aprox 200000km la bord, cu pompa originala, de fiecare data (vreo 3-4 la numar) cand a facut fenta asta s-a curatat senzorul de la volanta si motorasul de ralanti si iar a mers bine niste zeci de mii de km...
__________________
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Seba e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd September 2012   #9
radu cornel
Loganist de 5 stele
 
radu cornel's Avatar
 
Data inscrierii: 07-03-2009
Locatie: buzau
Motorizare : 1,4 mpi
Varsta: 58
Posturi: 548
Membru :
[Loganist de 5 stele]
Implicit

am patit-o si eu am curatat motorasul pas cu pas si s-a rezolvat
__________________
radu cornel e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd September 2012   #10
Danyell
Loganist de 5 stele
 
Danyell's Avatar
 
Data inscrierii: 26-08-2012
Locatie: Bucuresti
Motorizare : 1.6 benzina
Varsta: 30
Posturi: 294
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Bucuresti]
Implicit

Arunca un ochi la motorasul pas cu pas (ori il cureti sau in cel mai rau caz il schimbi daca are probleme). Am patit si eu la fel, nu tinea relantiul.
Danyell e offline   Reply With Quote
Vechi 5th September 2012   #11
vladoi
Loganist de 5 stele
 
vladoi's Avatar
 
Data inscrierii: 16-11-2008
Locatie: Piatra-Neamt
Motorizare : 1,5 dci
Varsta: 34
Posturi: 715
Membru :
[Loganist de 5 stele]
Implicit

Cel mai simplu daca te lasa in drum la semafor oriunde si nu mai porneste este clar dupa simtome ca e motorasul pas cu pas,cand o sa se murdareasca si mai tare nu o sa mai poti porni deloc.Ai doua variante ori il scoti si il cureti ori scoti mufa provizoriu de la motoras,doar ca,cu mufa scoasa ai sa ai relantiu mai mare atata tot.
vladoi e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd February 2013   #12
iulian2012
Incepator
 
Data inscrierii: 25-06-2009
Locatie: buzau
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 4
Membru :
[Incepator]
Implicit

Salutare am citit ce s-a scris mai sus pe mine ma aduce la disperare la mine se intampla astfel - se opreste in mers apoi dau la automat pana porneste de i-mi vine rau pana la urma porneste am schimbat la motorase pas cu pa vreo 3 cred a si era sa uit dupa ce face figura asta se aprinse si sonda LAMBDA si nu se mai stinge decat dupa ce fac un drum mai lung. Ultima oara am luat un motoras mai scump adica am dat vreo 80 de ron este frantuzesc mi s-a aprins iar sonda LAMBDA si merg asa cu ea nu mai face figuri dar miroase a gaze de arse in spate la masina de mori. Nu stiu cum sa fac sa resetez computerul de bord poate se stinge si sonda aia astept sugestii de la voi pentru problema de mai sus si pentru asta cu sonda.
iulian2012 e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd February 2013   #13
IancuMIC
Moderator
 
IancuMIC's Avatar
 
Data inscrierii: 22-10-2011
Locatie: GALATI
Motorizare : 1.6 16v, 1.5 dCi
Posturi: 11,163
Membru :
[Moderator]
Implicit

Bobina inductie, senzor turatie...
Cine ti-a sugerat sa inlocuiesti motorasul pas cu pas?
Nu se poate stinge martorul MIL, decat cu testerul.
__________________
“In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai.” – Abraham Lincoln.

Last edited by IancuMIC; 3rd February 2013 at 21:45.
IancuMIC e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd February 2013   #14
loloatevistul
Loganist de 5 stele
 
loloatevistul's Avatar
 
Data inscrierii: 13-06-2011
Locatie: Pitesti
Motorizare : 1.5DCI
Posturi: 202
Membru :
[Loganist de 5 stele]
Implicit

Si eu am patit la fel, am schimbat cureaua de accesorii, am pus alti carbuni la electromotor si gata. Functioneaza ca atunci cand era noua.
loloatevistul e offline   Reply With Quote
Vechi 20th March 2013   #15
PLD
Incepator
 
Data inscrierii: 22-05-2012
Locatie: TR
Motorizare : 1,4 MPI
Varsta: 52
Posturi: 4
Membru :
[Incepator]
Implicit

Citat:
Original a fost postat de vitriol Vezi Post
Eu as merge pe varianta motorasului "pas cu pas". Ori curatat si vazut daca isi revine, ori schimbat.
Afirmatie corecta...ala a fost, am fost la niste banditi...adica eurocar alexandria care ma puneau sa schimb tot corpul clapeta...9 milioane...niste banditi....am schimbat motorasul pas cu pas merge unsa..multumesc de sfat

Citat:
Original a fost postat de iulian2012 Vezi Post
Salutare am citit ce s-a scris mai sus pe mine ma aduce la disperare la mine se intampla astfel - se opreste in mers apoi dau la automat pana porneste de i-mi vine rau pana la urma porneste am schimbat la motorase pas cu pa vreo 3 cred a si era sa uit dupa ce face figura asta se aprinse si sonda LAMBDA si nu se mai stinge decat dupa ce fac un drum mai lung. Ultima oara am luat un motoras mai scump adica am dat vreo 80 de ron este frantuzesc mi s-a aprins iar sonda LAMBDA si merg asa cu ea nu mai face figuri dar miroase a gaze de arse in spate la masina de mori. Nu stiu cum sa fac sa resetez computerul de bord poate se stinge si sonda aia astept sugestii de la voi pentru problema de mai sus si pentru asta cu sonda.
Mai jos a spus un camarad ca s-ar putea sa fie bobina de inductie...si eu am patit asa ceva si am descoperit doua fisuri pe fundul bobinei...este asezata direct pe blocul motor...intrerupea si facea figuri,adica mergea in trei,numai cand era umezeala afara si la turatii mari,pe scurt punea la masa..eu cred ca e bobina...bafta

Citat:
Original a fost postat de Danyell Vezi Post
Arunca un ochi la motorasul pas cu pas (ori il cureti sau in cel mai rau caz il schimbi daca are probleme). Am patit si eu la fel, nu tinea relantiul.
multumesc..asa a fost...am schimbat motorasul pas cu pas

Last edited by PLD; 20th March 2013 at 22:48. Motiv: Automerged Doublepost
PLD e offline   Reply With Quote
Vechi 20th March 2013   #16
adicata2003
Loganist de 5 stele
 
Data inscrierii: 02-01-2008
Locatie: Valenii de Munte
Motorizare : 1.5 dcI 85 CP
Posturi: 1,797
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Ploiesti ]
Implicit

Colegu, de ce zici ca sunt banditi? Pe original, nu o sa-ti vina niciodata motoras separat, ci doar corp clapeta complet. Ca sa-ti pfere garantie, ei nu puteau decat sa-ti monteze piese originale, adica sa-ti inlocuiasca complet corpul clapeta. Sper ca ai inteles.
adicata2003 e offline   Reply With Quote
Vechi 21st March 2013   #17
bogdandochita
Loganist de 5 stele
 
bogdandochita's Avatar
 
Data inscrierii: 11-03-2011
Locatie: Piatra Neamt (Bicaz)
Motorizare : 1.4 MPI...furia albastra...
Posturi: 654
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Piatra Neamt]
Implicit

motorasul pas cu pas,patit acum 2 saptamani in Bucuresti, la fel, ori se oprea ori avea relatiul aproape de zero.
Numai bine.
__________________
MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)
bogdandochita e offline   Reply With Quote
Vechi 23rd March 2013   #18
VAMPY
Loganist de 5 stele
 
VAMPY's Avatar
 
Data inscrierii: 11-03-2011
Locatie: Bucuresti
Motorizare : 1.4
Posturi: 331
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Bucuresti]
Implicit

am patit si eu la fel acum 2 ani cu motorul oprit.. sa intamplat de 2 ori in 1 km ,.. si a doua oara nu mai pornea.. am asteptat 5 minute si a mers... nu stiu de la ce a fost.. acum nu mai am probleme . pe diagnoza nu a aparut nimic
VAMPY e offline   Reply With Quote
Vechi 21st August 2013   #19
obogz
Incepator
 
Data inscrierii: 09-03-2008
Locatie: buzau
Motorizare : 1.4
Posturi: 9
Membru :
[Incepator]
Implicit

A fost si la mine aceasi problema, motorasul pas cu pas care mentine relantiul
obogz e offline   Reply With Quote
Vechi 23rd September 2017   #20
vidican petru
Incepator
 
Data inscrierii: 09-08-2011
Locatie: arad
Motorizare : 1,4 benzina
Varsta: 50
Posturi: 6
Membru :
[Incepator]
Implicit

Până să schimb motorașul pas cu pas, i-am scos mufa dar mi s-a aprins martorul din bord care indică defecțiuni la motor și nu se mai stinge. Știe cineva dacă și cum pot reseta computerul de bord ?(1.4 Preferance).
Am luat bornele de pe baterie dar degeaba.
vidican petru e offline   Reply With Quote

Raspunde


Sari la Forum

Tags
mers, oprit

Thread Tools

Reguli de Postare
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off


Fus orar: GMT +3. Acum este 20:42.


Rulează cu: vBulletin Versiune 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
Anulare DPF

Politica de Securitate Google