Plata Anticipata

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Plata Anticipata

    salut, vroiam sa va intreb daca faci plata anticipata ce comisioane mai trebuiesc date?iar daca platesti mai multe rate de'o data, ce redureri iti fac cei de la banca?se mai scade din rata?se mai scade din ani?am credit la brd cu rata fixa!multumesc

  • #2
    scrie in contract tot...uitate bine
    sigpic
    Experienta in asigurari de peste 5 ani.

    Comment


    • #3
      Doar cei care au rata variabila scapa de comisionul de rambursare anticipata, cei cu rata fixa au in continuare comision de rambursare anticipata.

      Comment


      • #4
        daca rambursezi anticipat o parte din credit nu se scade perioada de creditare (adica nu-ti scade din numarul de ani) ci doar iti recalculeaza rata in functie de soldul ramas (adica oto scade rata).
        pentru credit cu rata fixa comisionul de rambursare anticipata este de 1%.
        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

        Comment


        • #5
          Gresesti TC. La contractele cu BRD-ul sunt 2 optiuni in caz de rambursari anticipate. Ori se diminueaza suma de plata lunara ori se reduc nr. de rate (se scurteaza perioada de rambursare). Scrie in contractele BRD-ului chestia asta.

          Corect comisionul de rambursare anticipata este 1% in cazul creditelor cu rata a dobanzii fixa. Inainte BRD-ul practica un comision de 3 %, tot e o mica scadere.
          Cel mai lent 1,6 8v

          Comment


          • #6
            Conform noii legislații, la rambursare anticipată se plătește comision de maxim 1% dacă rata este fixă, sau 0 (zero) dacă rata este variabilă, indiferent de bancă.

            Dacă ai credit auto dacia-renault-nissan (de fapt, orice credit) de la BRD, atunci comisionul este de 1% dacă rambursezi anticipat mai devreme de 1 an de la scadență (adică dacă sunt mai mult de 12 luni până când se termină creditul) și 0,5% dacă rambursezi anticipat în ultimul an.
            Procentajul cred că se calculează din suma rambursată, adică dacă mai ai 10.000 de lei de dat și rambursezi 5000 lei cu 18 luni înainte, atunci te costă 50 de lei. Nu sunt sigur cum funcționează, cel mai bine suni la bancă.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google