Plec Cu Loganul In Italia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Plec Cu Loganul In Italia

    salutare tuturor
    tre sa plec cu familia in italia la udine si vreau sa stiu daca a fost cineva cu 1.4mpi cu masina plina si ceva bagaje,si daca da cum a fost cum s-a comportat masina ce consum ,si ce ruta ati ales.
    multumesc

  • #2
    am un prieten..membru al acestui forum..care munceste in udine..a facut 2 drumuri dus intors in udine..s`a comportat excelent masina..motor 1.6 mpi

    Comment


    • #3
      merge fara probleme , altii vin cu tot felu de coji de dincolo si loganu nu merge ?sa fim seriosi
      Its just a car ...

      Comment


      • #4
        multumesc pentru raspuns

        Comment


        • #5
          Pe Marcel il intereseaza un consum si un traseu, nu stiu de ce credeti ca i-ar fi trecut prin cap ca Loganul n-ar putea ajunge in Udine??? vedeti postul de mai sus a lui raduprov...
          Toate cele bune...
          Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

          Comment


          • #6
            baiete , verifica rezerva ia-ti un spray de pana la tine , ceva lichide(antigel , ulei , servo , frana) depinde cati km ai de facut daca ai putini adica pana in 10mii iati doar antigel , ulei si lichid de parbriz(pe acolo sunt mai scumpe) un spray de pana , becuri sigurante si drum bun

            sigpic

            Comment


            • #7
              Stiu pe cineva care a fost in franta cu familia si avea motor de 1,4 alti vin cu tot felul de cotete si coji iti urez drum bun si cand te intorci sa ne dai si un consum!

              Comment


              • #8
                Ma si eu am de gand sa ma duc in Italia vara asta cu Loganu'. Eu imi propun sa ies din tara prin Nadlac, de acolo Szeged - Budapesta - Viena - Gaz - Udine. Iti recomand drumul asta pt ca te duci intins. Mai greu e pana iesi de la noi din tara unde faci cam 11 ore sa zicem, dar dupa aia, Ungaria o faci in 5 ore si ceva, iar Austria in 6-7 ore si asta la mers de 120 km/h constant. Vad la profil ca esti din Calarasi, sfatul meu este sa pleci de dimineata de acasa, pe la 6 asa, ajungi pe la 18-19 in Arad, vorbeste dinainte de o pensiune acolo (gasesti la 50-60 lei camera pe noapte), iar dimineata o iei din loc si pana seara la 20-21 esti in Udine. Eu anul trecut cand am plecat in Germania (Munchen) aveam probleme cu masina mea si am mers cu un Passat. Am plecat din Bucuresti la 7:00 sambata si la 5:00 duminica, eram in Munchen. Dar pot sa zic ca nu e combinatie sa conduci asa mult, ajungi acolo rupt. Adica dupa CB imi arata ca mersul efectv a fost de 18 ore si ceva iar restul de 4 ore au fost pauzele. Stai linistit ca merge Loganul fara probleme pana acolo.
                Incearca sa repespecti cat mai mult posibil regulile de circulatie si limitele de viteaza mai ales in Ungaria. Vezi ca de la vama pana in Szeged sunt localitati unde au limita de viteaza 30 km/h, cu viteaza asta sa mergi, asa merge toata lumea pe acolo. Sa nu uiti de rovignete, in Ungaria o cumperi de la vama, si cum intri in Austria e o benzinarie Shell imediat pe dreapta (ca in bancul ala: cum intri in Austria pe dreapta ) de unde poti sa cumperi si sa o lipesti neaparat in parbriz pentru ca au cititoare din alea electronice. Iti recomand sa alimentezi de la noi inainte sa iesi din tara si dupa aia in Austria unde benzina e mai ieftina ca in Ungaria. Consumul, daca mergi constant cu 120 km/h (nu are rost mai mult) o sa fie in jur de 6.5-7 l/100km.
                Daca imi mai amintesc ceva ce ar trebui sa stii o sa mai scriu. Drum bun iti urez.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                Comment


                • #9
                  @vitriol: daca toate cele 1100 de posturi ale tale au fost asa de la obiect, inseamna ca forumul asta este o mina de aur si datorata tie. Bravo man.
                  @marce: eu iti recomand ca si vitriol sa nu mergi cu mai mult de 120km/h, 1. pentru ca nu-i nevoie 2. pentru ca consumul sare rapid la viteze mai mari. Dar daca vrei sa-ti incerci masina, ti-as recomanda totusi s-o faci in Romania. Macar vorbesti pe limba ta cu politaiul
                  Toate cele bune...
                  Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

                  Comment


                  • #10
                    Am mancat niste litere aseara, Gaz = Graz (Austria). Iti recomand sa iti cumperi sau sa imprumuti un GPS, nu o sa mai ai grija orientarii dupa indicatoare si nu in ultimul rand, daca ai detector de radar, inainte sa treci vama la unguri, indeasa-l in bagaje, in afara tarii este interzis si sunt amenzi foarte mari daca te prinde ca il folosesti. Incerca sa nu cumperi nimic din benzinariile din Ungaria, sau daca vrei sa cumperi schimba din tara niste HUF ca sa stii cat platesti. Mi-au facut anul trecut o paritate HUF - Euro de m-a luat capul. Pe 2 baterii si un Snickers am dat 8 euro, iar la intoarce trebuia sa alimentez ca sa fiu sigur ca nu raman fara si am platit pe 11 litri de motorina 20 Euro. In Italia sa ai la tine bani marunti pentru taxa de autostrada, este in jur de 5 euro 100km.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                    Comment


                    • #11
                      Salut, am fost si eu cu Loganu' pana la Limone sul Garda, vro 1300 km pe sens de la mine de la Cluj, si nu am avut nici o problema. Asa cum spun si colegii, cumpara-ti de aici niste forinti pentru vignetta de Ungaria(daca stai mai mult de 7 zile iti iei o vignetta pe 4 zile la dus si tot una din asta la intors, iesi mai ieftin dacat cu una pe 10 zile).Oricum sa nu cumperi nimic din Ungaria daca nu e cazul, si daca totusi trebuie, cumpara pe forinti. Daca faci plinul la iesire din Romania poti sa mergi linistit pana in Austria la Graffenstein, unde la 50m de autostrada este un OMV cu preturi bune si chiar vorbesc si romaneste.Acolo fa plinul din nou si nu ai treaba prin Italia, unde preturile sunt destul de mari. Drum bun ...

                      Comment


                      • #12
                        va multumesc mult de tot pentru informatii cind ma intorc o sa postez,despre consum,traseu si toate alea,aaaa era sa uit ceva stie cineva care sunt regulile pentru copii pina la 3 ani daca tre sa stea in scaun special,ca pe meleagurile noastre nu te intreaba nimeni nimic de scaun copil.
                        multumesc

                        Comment


                        • #13
                          cristian1968, noi vorbim aici de benzina 1.4 tati. Tu cu dci sunt convins ca ajungi pana acolo cu un plin.
                          P.S. Chiar crezi ca mai conteaza daca e lege sau nu? Pana la urma e vorba de siguranta copilului tau. Eu zic sa-i cumperi totusi un scaun din ala, eu unu' asa as fi facut.
                          Last edited by vitriol; 26 May 2009, 20:34.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                          Comment


                          • #14
                            De la Arad la Nadlac sa ai grija la condus desi drumul este impecabil deoarece e nou renovat,traficul e infernal de multe ori si sunt destul de multe curbe periculoase.Sunt foarte multe accidente intre Arad si Nadlac.
                            Odata intrat in Ungaria exact cum a spus cineva mai sus,sa circuli regulamentar.O sa ti se para comic cat de regulamentar circula ungurii.),iar in plus de asta politistii de ard una doua acolo si sunt al drecu rau.In rest drum bun si condu preventiv!!

                            Comment


                            • #15
                              Am fost cu logan 1.6 mpi in Italia anul trecut. La 5 persoane plus bagaje si AC pornit consumul a fost pe bord de 6.5 l/100. Ruta a fost Cenad, Austria, Udine

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google