Plimbari cu Loganul II prin lume.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Dar daca tata va interzice categoric sa mai mergeti cu masina lui( din diverse motive) si va lasa pietoni,,iar voi totusi reusiti sa ii furati cheile si plecati cu masina si actele, fara acordul lui expres ...cum se numeste acest lucru?
    Asta sa-l intrebi pe nenea de la granita cand te-o opri si iti cere o dovada in acest sens si anume,,,ca nu ai FURAT MASINA parintilor!

    Pana atunci masina este a parintilor si este bunul lor si nu al tau ca si copil. Devine bunul tau cand ti-l va vinde/dona/imprumuta tie. Pe acelasi principiu, ar trebui sa te duci si prin banci sa golesti conturile parintilor, ca de, doar le porti numele si le spui acest lucru celor de la ghiseu

    Ps,,daca mai vreti lamuriri, deschideti topic separat si numai faceti OFF pe aici la ...PLIMBARI CU LOGANUL II PRIN LUME
    Last edited by Ivan Marian; 14 August 2014, 16:20.

    Comment


    • #32
      Chiar daca numele este identic, asta nu garanteaza ca ti s-a incredintat masina de buna voie.
      De fiecare data cand am iesit din tara nu m-a intrebat nimeni de procura sau contract de comodat, desi aveam. Nu cred ca merita riscul sa dai peste unu mai cu mot si sa te intoarca din drum sau chiar sa iti retina masina pana la elucidarea "misterului". Am auzit de cineva care a patit chestia asta
      My Ride sigpic

      Comment


      • #33
        Stii care este treaba @Madu,,pe fiul colegei sotiei l-a intors de la vama un nene bulgar mai cu mot. Dar stii ce este si mai grav?... sa fii prin Germania, Italia, Franta,Spania, etc, unde legile sunt drastice, amenzile mari si sa faci pe acolo vreo tampenie si pe urma sa fii luat la bani marunti de autoritatile de acolo. Basca sa te mai si retina aia pe acolo la racoare pana stabilesc ei ca masina a fost sau nu furata de la parinti.
        Asa ca va intreb,,MERITA RISCUL?

        Acum sa nu imi spuneti ca nu s-au mai pomenit cazuri de FURTURI AUTO de la parinti, pt ca odrasla a innebunit cu gandul la mare, munte, disctractie, droguri si a facut si nenorociri, ca nu va cred.

        Cam pe acelasi principiu merg si granicerii Uniunii Europene,,ca masina poate fi furata chiar si de catre rude, intre rude, etc,,,Asa ca Drum Bun Cu Loganul Prin Europa si faceti contracte de comodat, cei care aveti masina pe numele parintilor!

        Comment


        • #34
          Nu te opreste nici dracu' in tarile pe care le-ai mentionat mai sus. Au ramas granitele, dar sunt doar de fun asa, ca oricum treci ca prin branza.

          Evident ca este mai bine sa ai contractul de comodat (am impresia ca procura iti trebuie doar daca masina e pe leasing) la tine, in caz ca masina nu este pe numele tau, doar ca trebuie sa fii super ghinionist ca sa te intrebe de el cineva pe la vreo granita.
          De cate ori am iesit si am intrat in/din tara, nu mi-au cerut nici macar talonul.

          Un prieten a fost cu masina in Grecia si la dus nu l-a intrebat "nimeni despre nimic", dar la intoarcere, cand sa intre in Romania, vamesii romani si-au adus aminte ca trebuie sa-l intrebe si ce numar poarta la pantof. Treaba era ca nu-l mai lasau sa intre in tara. Le-a explicat frumos ca la iesire nu l-a intrebat nimeni si ca nu stia. Evident ca baEtii asteptau spaga. Asta s-a intors in Bulgaria, a stat la o terasa si a mancat, fo' 12 ore iar dupa aia a intrat in tara fara sa-l mai intrebe nimeni de sanatate. A mizat ca se va schimba tura si a avut dreptate.
          Initial a vorbit cu cineva din tara, sa-i faca un contract si sa vina pana in Ruse cu el, dar oricum trebuia sa astepte pana a doua zi, ca era noapte.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

          Comment


          • #35
            Buna seara si multumesc pentru raspunsuri!! Ca sa ma asigur am sunat la Politia de Frontiera si mi sa spus ca nu este nevoie nici de procura nici de contract de comodat atata timp cat eu calatoresc in statele membre U.E...Pentru orice eventualitate o sa il pun pe tata sa scrie o declaratie asemanatoare unei procuri pe care vom semna amandoi si la care voi atasa copie de pe buletinul lui de identitate, si sper sa nu am probleme!! Seara buna

            Madutzu tu cand pleci si unde te vei duce? Eu voi fi pe Bratul Kassandra,Halkidiki! :-).. Chiar ar fi super sa facem o intalnire Logan 2 prin Grecia!!
            Last edited by Tommy94; 14 August 2014, 23:22.

            Comment


            • #36
              Drumuri bune si concediu placut.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

              Comment


              • #37
                Originally posted by mumus View Post
                Drumuri bune si concediu placut.
                Multumesc frumos!! O sa revin cu impresii, ca din ce vad aici sunt singurul cu 0.9 care face drumuri prin "strainataturi".. Sper sa nu ma dezamageasca, fiind si primul meu drum asa de lung si cu masina arhi-plina( 5 persoane si bagaje)...

                Comment


                • #38
                  Stai relax ca nu se ia nimeni de tine ... cel putin cat esti ruda de gr 1 ... au apus vremurile grele si atat cat calatoresti in UE ...nu-ti fa nici o iluzie ...NUMAI IN RO gasim tot felul de legi si giumbuslucuri! Drumuri bune sa ai !

                  Comment


                  • #39
                    Nu esti singurul cu 0.9 ce merge departe. Eu sambata viitoare plec spre lefkada. Am de facut aproimativ 4000km in total ca vrem sa ajungem si la Atena.

                    Comment


                    • #40
                      Sunt sigur ca sunt multi care au plecat, dar nici unul nu ne-a expus impresiile aici! :-) Drum bun si vacanta placuta!

                      Comment


                      • #41
                        @ Tommy plec pe 28 noaptea. Tre sa ajung in Paralia Vrachos. Avem traseu comun pana la un moment dat
                        My Ride sigpic

                        Comment


                        • #42
                          Am fost si eu in concediu cu masinuta noua: Arad - Klosterle (AT) - Arad (aprox 2300 km) parcursi doar pe autostrazi; consum pe toata distanta 6%. La dus AC pornit non-stop pe treapta 1, viteza 120 km/h cu tempomat; la intors AC pornit doar de la Viena, viteza 130 km/h cu tempomat.
                          sigpic

                          Comment


                          • #43
                            [QUOTE=Tommy94;1608679]Buna seara si multumesc pentru raspunsuri!! Ca sa ma asigur am sunat la Politia de Frontiera si mi sa spus ca nu este nevoie nici de procura nici de contract de comodat atata timp cat eu calatoresc in statele membre U.E...Pentru orice eventualitate o sa il pun pe tata sa scrie o declaratie asemanatoare unei procuri pe care vom semna amandoi si la care voi atasa copie de pe buletinul lui de identitate, si sper sa nu am probleme!! Seara buna


                            este bine de stiut treaba asta, si eu am masina pe numele tatalui, si tot ma gandeam de ceva iesiri din tara
                            deci oficial nu este nevoie de nimic in genul procuri sau contract de comodat

                            Comment


                            • #44
                              Eu am iesit cu masina firmei in toata Europa si nu au cerut nici o procura si am luat si cateva amenzi pe acolo din alte movite( viteza )
                              sigpic

                              Comment


                              • #45
                                aveti idee este tentant pentru bulgari loganul 2? ma gandeam sa trag o fuga la veliko tarnovo, si pe la balkic, dar ma da inapoi gandul de a ma intoarce pe jos
                                cunoasteti sa se fi furat logan sau sandero pe la vecinii nostrii? stiu ca se dadeau la masini mai scumpe, si mai mult germane

                                in alta ordine de idei, a mers cineva cu loganul2 ,motor de 1,2 cu rulota?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google