Ploua In Masina !!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Ar fi fost bine sa mai fie in garantie,dar nu mai e..a avut pana in 08 si eu am luat-o SH anul acesta.
    Am sa incerc eu mai intai sa desfund gaurile alea de scurgere si daca nu functioneaza asta am sa mers la un service sa imi rezolve ei problema.
    Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
    My ride

    Comment


    • #32
      Ia o sarma mai groasa un pic indoaio si baga pe acolo cu atentie sa nu zgarii vopseaua.

      Si sa cauti o sarma cu invelis ca un fir mai gros.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

      Comment


      • #33
        daca va ploua pe la usi inseamna ca a fost umblat la sistemul audio sau la sistemul de inchidere centralizat si desteptu de mecanic nu a pozitionat bine firul si un loc sa picure in usa picura pe tabla dinspre fata de usa si de acolo merge pe braduti si de acolo pe fata de plastic de usa si de acolo piculet piculet in masina . treaba verificata de mine pentru ca odata am fost propietar de sandero chel si dupa montajul de casetofon + inchiderea centralizata la prima ploaie in stanga spate erau tot vreo 5 litri de apa , in servis au spus ca-i de la cheder ................ nervi draci si-n juraturi si pina la urma am facut o proba cu furtunu de apa pe usa deschisa si am vazut problema asta la vreo doua saptamani dupa servis .

        Comment


        • #34
          Am sa incerc sa desfund gaurile alea,ca e tare suspecta treaba,nu a umblat nimeni la nimic si asa dintr-o data s-a apucat sa intre apa in masina.
          Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
          My ride

          Comment


          • #35
            Azi a plouat toata ziua si masina a stat in parcare,nu am iesit cu ea.Am fost la masina sa vad daca e apa in ea si surpriza :era.Am cautat si am observat ca apa vine de undeva din dreptul balamalei de la usa din stanga,dar nu stiu exact locul.Cred ca trebuie desfacut bordul!!!
            Tinc fest !!

            Comment


            • #36
              Cam la fel s-a intamplt si la mine azi dimineata. M-am dus la masina, balta mare la scaunul pasagerului. M-am uitat si nu se vedea nici o urma pe unde a curs apa asa ca am luat o sticla de apa si am turnat pe parbriz si pe geamul de la portiera. Am vazut pe unde curge (aeroterma) si m-am uitat la scurgerile de sub parbriz. Acolo nivelul apei depasea rezervorul lichidului de parbriz. Am scos rezervorul, m-am crucit cat pamant era dedesubt si am desfundat scurgerea (era un capacel de cauciuc care cred ca era ridicat). Acum, daca a curs pe la aeroterma, este posibil sa se fi dus apa si prin alte parti? Pot sa o pornesc fara a risca sa se arda ceva de la instalatia electrica? Atasez si 2 poze, pentru a vedea exact pe unde a curs apa!
              Attached Files

              Comment


              • #37
                Inca un lucru, filtrul de habitaclu l-am scos si nu era ud deloc, este posibil sa am apa in aeroterma?

                Comment


                • #38
                  Eu unul am scos doapele alea negre de tot ca sa evit astfel de INUNDATII in masina!

                  Pot sa o pornesc fara a risca sa se arda ceva de la instalatia electrica?
                  Posibil sa ai apa pe acolo,,,,mai lasa si tu masina in soare inainte de a porni ventilatorul ala,,sau mai astepti cateva zile sa se evapore toata apa!

                  Comment


                  • #39
                    Inuman.

                    Inteleg ca'i o tara plina de praf si mizerii de tot felul, dar sa dai pana la 12.000 de Euro pe o masina fabricata in 2011 si sa gasesti apa in ea mi se pare cea mai mare mizerie din partea Dacia/Renault si o jignire adusa clientului.
                    If it ain't broke, don't fix it!

                    Comment


                    • #40
                      Nu este doar la Dacia, am vazut si la alte marci probleme similare (Skoda, VW, Renault). Oricum ai dreptate, dai o groaza de bani si te trezesti cu balta la picioare.....

                      Comment


                      • #41
                        Cu stupoare am descoperit apa la baza stalpului din stanga de langa bord.Eu am acele 2 plastice imbracate in material negru,si asa am observat ca e ud.Deci pe unde intra apa, pe langa parbriz,pe la cheder??
                        Tinc fest !!

                        Comment


                        • #42
                          Nimeni. nici un sfat?
                          Tinc fest !!

                          Comment


                          • #43
                            Pai pentru a afla pe unde intra apa ar trebui sa demontezi pe acolo plasticele alea si vezi ce si cum.Probabil apa s-a infiltrat pe la masticul care prinde parbrizul de caroserie.

                            Comment


                            • #44
                              Îmi poate spune cineva dacă uşile au pe interior între tablă şi panoul de plastic vreo folie de plastic? Am demontat uşa stânga spate (care a fost înlocuită mai demult) pentru că îmi intra apa în maşină printre tablă şi faţa de plastic şi nu are aşa ceva. Problema cu apa este din cauza masticului care a fost dat la tub şi nu pus cel original gen banda cod 7701423330 după cum am văzut pe net undeva.
                              Last edited by Iuga; 24 March 2012, 22:11.

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by Punk View Post
                                S-a apucat sa imi ploua si mie in masina.Apa intra pe la usa dreapta spate..intre panoul acela de plastic si restul usii..Nu imi dau seama pe unde s-ar putea infiltra,ca pana acum nu am mai avut probleme.
                                Aceiasi problema si la mine si la aceiasi usa . Am observat ca acel mastic este mancat si exista o crapatura intre fata de usa si tabla usii. Am introdus o sarma pe gaurile de scurgere ca sa ma curat pe acolo dar nimic . Dupa ce am turnat apa pe geam si am deschis usa la fel se prelinge pe acea crapatura. Daca rezolvi ceva poate ma anunti . Eu o sa incerc sa desfac fata de usa dar nu stiu pe unde gasim acel mastic.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google