Pornire Grea Logan 1.5 Dci

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Salut. Pe vremea asta am si eu probleme cu pornirea. Logan 1.5 dci din 2006. 85.500 km. Injectoare schimbate la 75.000km (din vina mea). Folosesc numai motorina rompetrol. M-am inscris si in programul ala al lor qprotekt. De 2 zile imi porneste la a doua cheie. Trebuie sa tin contactul vreo 5 secunde. Rezervorul il tin mereu plin. Am alimentat cu motorina de iarna, dar cred ca baietii de la peco nu terminasera stocul de motorina de vara. Ma gandesc ca la mine in zona au fost -25 grade. Poate motorina se face gelatina, naiba stie. Astept sa treaca gerul sa vad cum se comporta. Numai bine.

    Sau sa fie bateria? Voi ce parere avetzi..
    Last edited by paulino; 25 January 2010, 21:08. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • #47
      motorina proasta eu merg cu cea de la rompetrol si am pornit-o in fiecare zi pt. ca merg la 4 dimineata la servici masina este drept ca porneste putin mai greu adica invarte cam 6 sec. si porneste ,la grade azi de dimineata a fost -18 grade in bucuresti.

      Comment


      • #48
        A mea e calita
        Radauti azi la 7 dimineata in jur de - 30 si a pornit la prima cheie.A invartit un pic mai mult dar a luat-o din prima.

        Motoizare diesel euro 3, 52000km

        Comment


        • #49
          Originally posted by gelica75 View Post
          motorina proasta eu merg cu cea de la rompetrol si am pornit-o in fiecare zi pt. ca merg la 4 dimineata la servici masina este drept ca porneste putin mai greu adica invarte cam 6 sec. si porneste ,la grade azi de dimineata a fost -18 grade in bucuresti.
          Tu cu ce tip de motorina rompetrol alimentezi? Eu pun Alto55. Am un coleg pune numai de la petrom si a lui pleaca la sfert.

          Comment


          • #50
            Si eu bag tot de la Petrom si nu bag motorina de top, ci pe cea mai ieftina (Diesel 5). Dupa ce a stat degeaba de sambata de pe la ora 15 pana astazi la pranz (a indurat ceva frig! au fost -22grC in Bucuresti azi-noapte!) a pornit la sfert, adica a invartit o sec si apoi mi-a furat cheia. In primele 2-3 secunde a facut ceva scandal (s-a aprins martorul de ABS doar atat cat sa-mi spuna ca e si el prezent, zgomot naspa si mare, turatii peste 1000rpm), dar si-a revenit si torcea ca un motan, l-am lasat sa mai rumege pret de 15-20 de secunde si apoi l-am pus la munca.

            Comment


            • #51
              paulino eu alimentez de la rompetrol de peste 1 an si jumatate numai cu efix acum si de iarna,in schimb tu ovidiu tu sfidezi orice logica frate cum naiba sa porneasca la sfert pe timpul asta eu cred ca tu te lauzi foarte mult fratioare dar aici ai cam incurcat-o nici vara nu porneste la sfert loganul asa este facut el din constructie adica partea de injectie ,eu stiu ce visezi tu pornire ca la vw dar acolo au alt tip de sistem de injectie si de aceea porneste la sfert cat acum pe timpul asta nu te cred nici cu ce ai vrea tu ca la tine porneste la sfert si cu ocazia asta ii intreb si pe alti colegi daca si la ei porneste la sfert sigur tu o sa fi unicat tu ca persoana ca saraca masina porneste ca celelalte normal adica invarti vreo 5 sau 6 secunde si dupa porneste sau poate pt. tine asta inseamna sfert.

              Comment


              • #52
                Eu am pornit-o in fiecare zi, iar astazi a pornit la a doua cheie, dupa care am oprit-o eu, la vreo 10 secunde de mers in gol ( numai sa rupa uleiul ); vreau sa mentionez ca astazi la ora 09:00 a.m. inca mai erau la Iasi -23 / -25 grd, dar in rest nu am avut probleme cu motorina/ masina ... aveam ceva aditiv pus de mai de mult pt. perioada de iarna ... bafta :-)
                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

                Comment


                • #53
                  Originally posted by SiC41 View Post
                  Că tot am postat aici... azi a venit și ziua în care am plecat pe jos mersi EUGEN2008 pentru identificarea unei eventuale probleme, știu că eu în post am întrebat doar care e problema, ideea ar fi că aș vrea să știu și o rezolvare. ms
                  Verifica cand poti injectoarele,exista un filmulet pe yotube.Aceeasi problema am avut si eu.Am gasit 2 injectoare cu probleme,dupa schimbare -problema rezolvata,-26* pornire extrem de usoara.1,5 DCI,73000 km,motorina Rompetrol(cea ieftina).Bafta.

                  Comment


                  • #54
                    Masian mea pornea la sfert pe timp de vara. Adica motorul facea o tura si pornea imediat. Azi dimineata (vreo -23 grade), a invartit de maxim 3 ori si a pornit. Si asta din prima cheie. Zgomot mare datorita avansului mare de injectie comandat de calculatorul de motor. Dupa cateva minute s-a potolit. Motorina Efix, Rompetrol. Porneste perfect mereu indiferent de temperatura.

                    O singura data a pornit la a doua cheie, pt nu am asteptat sa se stinga lampa bujie incandescenta.
                    Last edited by adicata2003; 26 January 2010, 00:15.

                    Comment


                    • #55
                      Eu pornesc masina relativ acceptabul, adica nu ca vara, dar tot porneste la prima cheie.
                      Nu am de ce ma plange, mai degraba au probleme vecinii mei cu cielo, vw etc. Alti vecini cu logan Mpi pornesc f usor.
                      Pun contactul si las bujiile mai mult sa se incalzeasca, apoi porneste la prima cheie. A pornit la -18grade zilele trecute desi bateria are aproape 4ani. Daca ma mai tine un an "m-am scos", momentan inca e verde becul ala.

                      Comment


                      • #56
                        Astazi a pornit la a doua cheie, a mers vreo 3-4 minute dupa care s-a oprit, a ramas aprins martorul luminos de la baterie si cel care palpaie(indicator stare baterie?!), am incercat de mai multe ori sa o mai pornesc dar tot asa se opreste, pana la urma cred ca voi merge in service cu ea ... nasoala treaba !!!
                        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

                        Comment


                        • #57
                          Azi dimineata la -18 grade a pornit la prima cheie.... dar cu ambreiajul apasat. Se pare ca uleiul din cutie e foarte vascos si omoara motorul rece la relanti...

                          Comment


                          • #58
                            Dacă ar fi de la injectoare, aș observa măcar diferențe, dacă nu probleme, și în timpul mersului, nu? Dar după pornire, totul e ok! O singură dată părea să tremure câteva secunde după, dar și-a revenit imediat la normal. Motorină de la Rompetrol în general, dacă nu, de la Petrom, Mol, Lukoil...
                            Auzisem la un moment dat ceva de faptul că iarna ar fi recomandat să umbli cu rezervorul peste jumătate plin, dar nu mai știu sigur... ideea e că de când a început iarna așa l-am avut, acum când am avut probleme mai aveam doar 2 linii, oricum nu cred că asta ar fi o problemă atât de mare mă leg și eu de orice ca să nu ajung la injectoare)
                            Succesul nu e determinat de ceea ce obţii când ajungi la destinaţie, ci de ceea ce devii de-a lungul drumului. [Zig Ziglar]

                            Comment


                            • #59
                              Eu merg adesea cu una doua linii, normal ca-i criza, si motorul porneste si functioneaza perfect. Numai Rompetrol.

                              Comment


                              • #60
                                @gelica75 desi e greu de crezut,si mie,ca si colegului @ovidiu st,dupa stat in ger(-22 grade) vreo 3 nopti,"batrana carapace" a pornit la sfert,fapt care nu se intampla cu motorul cald sau vara, cand invarte cam 2-3 secunde.
                                Last edited by dragos firoiu; 28 January 2010, 10:20. Reason: Automerged Doublepost
                                ubi concordia ibi victoria

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google