Pornire stergatoare la spritarea parbrizului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mda..Enervanta treaba cu stropitorile..Dar sa ma f.....In ele de stergatoare ca m-au bagat in sperieti.
    Am un logan van la servici, care, cred ca are stergatoare de fabrica..Cand nu este ud bine parbrizul, scartie stergatoarele pe parbriz de ma sperii in masina singur ..Si mai se uita ca prostii si aia din trafic la mine.
    Ce stergatoare recomandati sa cumpar ???

    Comment


    • Originally posted by Alex21 View Post
      Mda..Enervanta treaba cu stropitorile..Dar sa ma f.....In ele de stergatoare ca m-au bagat in sperieti.
      Am un logan van la servici, care, cred ca are stergatoare de fabrica..Cand nu este ud bine parbrizul, scartie stergatoarele pe parbriz de ma sperii in masina singur ..Si mai se uita ca prostii si aia din trafic la mine.
      Ce stergatoare recomandati sa cumpar ???
      orice stergatoare din silicon... Sunt cam 30 roni pereche si se gasesc in vitan... Ai grija la dimensiuni... Aaa si din propria experienta iti zic ( sunt la a 3-a pereche de stergatoare) sa iti iei din cele cu prindere mica... Nush cum sa explic exact dar cele care le am acum au ditamai ansamblul de prindere si se vede mare si naspa... Sunt unele care sunt mai finutze si dau mai bine pe masina
      sigpic

      Comment


      • Mersi fratilor nu-i greu de loc trebuie sa ai ce-ti trebuie torx si cablu si atentie sporita nu-i greu eu am inteles schema lui Andrei si am puso in practica este destul de clar acolo. Functioneaza perfect.

        Comment


        • @radualan - felicitari
          Recomand folosirea stergatoarelor VALEO sunt la set intr-o cutie verde cu alb. Pretul undeva in jurul a 50 roni se gasesc in lantul de benzinarii LUKOil (eu le am de aprox un an jumate si merg beton)

          Comment


          • Si tutorialul. Daca sint ceva greseli, va rog sa ma atentionati si am sa corectez.
            nu este complicat de pus, in schimb spatiul...E cam inghesuiala peacolo
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

            Comment


            • Misto Cristi, sa-ti traiasca ala micu. Cand vin in TM imi faci si mie.

              Comment


              • Salut tuturor.Acum am terminat si eu de montat baleierea stergatoarelor la spritarea parbrizului.Felicitari andrei si cristi streulea pentru datele oferite.Dar am si eu o intrebare pentru cine stie va rog.Pentru ce este pinul 14 din mufa EH1(cea maro)?Cine stie ajutor urgent va rog!
                :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

                Comment


                • Nu este conectat pinul A14 din EH1.
                  A15 in schimb este "+ protejat lampa de pozitie stanga "
                  GL-22-TOF

                  Comment


                  • Deci pinul 14 din mufa EH1(cel din mufa maro despre care e vorba pe topic nu are nici o legatura cu nimic din UCH???Scuze ca sunt insistent in intrebare dar din greseala am pus plus de la comanda spritare parbriz pe pinul 14 in loc de 7(mufa era intoarsa invers) si am intrebat daca are vreo corespondenta in UCH sa stiu daca am bulit ceva pe la el(UCH).Scuze incaodata de insistenta dar as dori sa ma asigur ca totul e inregula cu titiul.Crezi ca ar fi bine sa scot plusul de la baterie in caz de ceva?Adik sa se stearga orice eventuala eroare care s-ar fi produs in UCH.Mersi anticipat si sunt dator o "bere".
                    :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

                    Comment


                    • Nu vad ce s-ar intampla atat timp cat pinul respectiv apare in schema ca NC (neconectat). Verifica in orice caz functiile de baza pe mufa respectiva, adica: semnalizare, vitezometru, inchidere/deschidere usi, semnal radio telecomanda, pozitie/stopuri. Cam asta ar fi.
                      Mai exact, acelasi UCH mai eset si pe alte modele Renault, care poate au mai multe optionale, functii, etc, care nu sunt activate la Logan, deci raman pinii neconectati. Daca ar avea vreo utilizare / functionalitate cred ca s-ar fi stiut de el la fel ca si de pinul A7 .
                      Succes si mai multa atentie!
                      GL-22-TOF

                      Comment


                      • Salut baieti ... care e din Bucuresti si ma ajuta si pe mine sa imi fac chestia asta cu stergatoarele ii raman dator cu o bere ... si ii mai raman dator cu inca una daca ma ajuta si cu componentele pentru ca nu ma pricep si nu am de unde sa fac rost ;))

                        Comment


                        • Mai bine mergi la o intalnire si te ajuta sigur cineva sau vorbesti cu un mecanic de la Dacia si iti face el, in timpul liber.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                          Comment


                          • merci andrei. sper sa ajung la intalnirea de saptamana viitoare ca acum sunt acasa in ploiesti si de saptamana viitoare ajung mai repede in bucuresti ca am sesiune... scuze de offtopic

                            Comment


                            • salut! am un logan model preferance si la fel ca la altele cind spritez parbrizul nu pornrsc stergatoarele am vazut imaginile postate si as vrea sa leg acel fir am ceva cunostinte de mecanica dar am vazut in ultima poza la acele cochilii de la volan pare ca nu sunt de la logan ci de la un clio sau ma insel. as dori sa-mi spui daca pot sa incerc cu incredere sa leg acel fir sau in cel mai rau caz voi apela la un electrician.multumesc tare mult daca poti sa-mi raspunzi adresa mea este katalin_brd@yahoo.com

                              Comment


                              • Originally posted by 99MMH View Post
                                E facuta cu telefonul....
                                salut.am si eu o intrebare...ce e "tzeava" aia neagra care iese din cochilia de sub volan?mai exact sub cheie acolo...nu-mi pot imagina.mersi


                                si eu am facut treaba asta cu pornirea stergatoarelor la spritare,adica cineva,cu 40 ron.a durat 5 min toata treaba.dar...nu prea sunt multumit.adica,cand tii tras de maneta 3 secunde sa mearga stergatoarele de 3 ori,e ok,dar cand tragi numai o secunda(pentru a porni numai o data stergatoarele),nu pornesc tot timpul dar tot spriteaza un pic,si ramane lichidul de parbriz,tot trebuie sa dai drumu la stergatoare din maneta.
                                Last edited by theo_bv2002; 18 January 2009, 17:44.
                                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google