PRETURI Si CALITATE La Firmele De Montaj GPL - FEED-BACK-uri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • stoicanu
    rezervor cilindric in locul rotii de rezerva?
    poate rezervor toroidal!
    cat ai dat pe instalatie?

    Comment


    • Nu am stiut niciodata care cum e.
      E in locul roti.
      Instalatia a costata 2850 ron
      sigpic

      Comment


      • La multi ani , la toata lumea !! La inceput de an , planuri noi , pentru Galati , va rog , cine pe unde a montat si ce impresii si-a facut ???

        Comment


        • E "grele" prin Galati...din cite citii lumea se cam duce prin alte localitati...Constanta, Buzau...
          Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
          Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

          Comment


          • Stiu ca sunt cateva firme care fac montaj GPL in Galati , Bulrom , IATSA ... insa as vrea sa stiu de seriozitatea si profesionalismul angajatilor , din ce am mai citit tot pe aici , foarte importante sunt reglajele , sa fie facute cu seriozitate , nu stiu , ma mai informez , ma mai gandesc , nu vreau sa-mi para rau , am masina din 2007 si nu am avut cu ea nici cea mai mica problema .

            Comment


            • catalin66
              pentru 100 de km cat ai pana la Buzau mai bine te duci la Progaz
              eu acolo am montat gazul pe 2 masini si nu am avut nici o problema

              Comment


              • Dau si eu un feed-back pozitiv pentru firma din Iasi la care mi-am montat instalatia de GPL, un Tomasetto Stag 4 plus. Este fix firma din semnatura lui Moog.

                Inainte de a ajunge la ei mai intai m-am documentat (teoretic), apoi am contactat principalele firme montatoare din Iasi. Cu fix trei am discutat / negociat (de toate cred ca-s cinci) si am ales-o pana la urma pe a patra, nu neaparat si cea mai ieftina (diferenta a fost de maxim 100 de lei, pana la urma)...

                Montaj curat, destul de rapid (doi oameni in vreo trei ore, trei ore si jumatate) cu minime probleme ulterioare. Mirosea a gaz la un moment dat in primele doua-trei minute dupa trecerea pe gaz, am mers la montatori, au verificat baietii colierele, le-au mai strans si s-a rezolvat. La fel, minime nevoi de reglaj de soft.

                E drept ca masina (motorul, ca restul...) este OK, nu da rateuri, bujiile par sa fie si ele OK (NGK). Nu a avut nevoie de reglaj culbutori niciodata. Am fost pentru asta de doua ori la service (cu alte treburi - rulmenti, schimb distributie etc.etc.), o data pe la 60.000 de km si odata la 100.000 si dupa ce au vazut cum merge motorul meseriasii din service mi-au zis sa o las in pace. Si lui moog pe laptop i-a iesit ca motorul este mai mult decat OK...

                Am facut de la montaj (adica de la sfarsitul lui septembrie) cam 6-7000 km si totul este OK. Consumul pe gaz este mai mare fata de mersul exclusiv pe benzina cam cu 1 litru la suta de km in regim urban si cam cu 1,5 litri in regim extraurban, incluzand aici si benzina consumata. Dimineata, trece pe gaz la 35C, la minim 1km si maxim 2 km, cand plec imediat ce pornesc motorul. Cand e prea frig si las motorul pornit la relanti, de ex. cand afara erau -15C, a trecut pe gaz cam dupa patru minute...
                Last edited by dacis; 15 January 2015, 11:26.

                Comment


                • Sal are careva ideie la varnesti pune gpl si in rate??

                  Comment


                  • Eu pot sa te ajut sa iti zic ca nu stiu.

                    Comment


                    • Felicitari, tocmai ai facut 896 de posturi inutile.
                      sigpic

                      Comment


                      • Postul 896 a fost o ironie in tonul intrebarii, iar restul posturilor putin te intereseaza pe matale, doar daca esti vreun statistician ceva sau poate vreun ajutor de moderator.

                        Comment


                        • Salut. Am montat pe data de 24.01.a.c. la Pro Gaz Vernesti o instalatie Landi Renzo pe un Logan 1.4 mpi. 2010. Inca de la primul telefon pentru programare am avut surpriza ca interlocutorul sa fie extraordinar de pregatit si explicit pentru ceea ce doream sa fac. La service-ul mai sus mentionat am gasit o echipa de tineri extrem de pregatiti, se remarcau cu calitati ca: pasi de executie bine stabiliti in montaj(fiecare facea doar anumite operatiuni).Am optat in prima instanta pentru o butelie cilindrica de 60L, dar la fata locului mi-au fost aratate 2 vehicule cu atat varianta de butelie cilindrica cat si cea toroidala pentru a-mi face o parere vizuala, urmand sa optez pentru varianta toroidala atat pentru spatiu in porbagaj cat si din motive estetice, un lucru de nota 10 pentru prezentare. In timpul montajului mi-au fost oferite detalii tehnice cu privire la instalatie si la operatiunile efectuate , atat de catre inginerul punctului de lucru, Ing. Laurentiu, cat si de catre personalul mecanic si programare. Am fost la diferite service-uri cu pretentii la care nu am intalnit profesionalismul, seriozitatea, aspectul deosebit si curat al spatiului de lucru, aparatura performanta, si personal bine pregatit de care acest service de "provincie" a dat dovada. Am intalnit in aceeasi zi clienti veniti din Jud. Olt aflati la a 2-a montare de instalatii in aceeasi locatie, tocmai pentru ca au fost foarte multumiti de prima montare. Mi-a fost recomandat sa schimb si bujiile intrucat cele montate pe masina aveau 2 electrozi. Am montat la recomandarea unei calitati mai crescute(scanteie mai puternica) si un timp de folosire mai indelungat bujii Bosch Platinum Iridium FR6KI332S de 0,7 mm. Pana la ora actuala nu am constatat nici o diferenta intre mersul pe benzina si cel pe gaz. Nota mea pentru echipa cat si pentru service este de +10.

                          Comment


                          • Marian.
                            sa sti ca si eu am montat la ei 2 masini tot cu Landi Renzo si nu am avut nici o problema
                            baietii sunt super ok

                            Comment


                            • @Marian.
                              Cat a costat operatiunea?

                              Comment


                              • Salut,Cost final 2350.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google