Ce Baterie Sa Cumpar?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ce Baterie Sa Cumpar?

    Am un logan 1.5 dci, 85 cp din 2008 si am ramas recent fara baterie. Azi dimineata nu a mai pornit deloc. As vrea sa aflu ce baterie mi ar trebui si un pret aproximativ al acesteia.

  • #2
    eu am modelul prestige 1.5 dci din noiembrie 2007, si am schimbat bateria originala ROMBAT in fix 2 ani (dupa ce a uitat tata farurile aprinze juma`de zi) si am pus un VARTA black de 70 Ah, luat de la selgros...ce gasisem si eu...dar chiar a tinut exact 4 ani, pana in toamna trecuta, spre decembrie. cand am schimbat iar, ca se stingea bordul la cheie si odata cu ea si bujiile . am gasit VARTA blue dynamic de 74 mAh, mai mare cu mai mult curent pentru compresie la pornire - bun pentru sezonul rece. Cel mai mult m-am bucurat ca desi era de 74 Ah avea aceeasi dimensiune cu cea de 70 Ah. am dat vreo 330-350 pe ea (cu 24% reducere, ca am schimbat fix inainte sa dea frigul). sigur si acum au preturi asemanatoare. Parerea mea e ca pentru 100 lei in plus fata de rombat si alte cacareze, deloc rele nici ele, Varta se tine bine pe picioare. si am facut vreo 80.000 km in oras pe bateria veche, cu stat multe ore la gratar pe casetofon si toate alea...fara repros, in conditiile in care am boxe X-plod ovale de tremura caroseria pe ea ) nu faci asta cu alte baterii..acuma nici prea multa reclama nu as face ca nu am vreo combinatie cu ele, dar am fost ff multumit de varta si tot pe asta as merge. Cauta preturi pentru modelele SYLVER, cele mai "top", BLUE, si Black cel mai bine pe 74 Ah ca dCI-ul are nevoie!

    cu cat e mai mare, cu atat e mai bine din ce spun mecanicii. dar cauta aici pe forum ca exista unul dedicat acumulatorilor auto foarte bun, l-am citit si eu din curiozitate acum ceva timp si mi-a folosit. cauta-l aici pe loganclub.
    Last edited by lucianz; 19 June 2014, 12:41.

    Comment


    • #3
      Salut! Pe mine ma lasat bateria Varta de 50 Ah acum 2 luni si am schimbat-o cu o alta varta de 60 Ah, am dat aproape 300 RON pe ea daca mai tin bine minte, am luat-o din Carefour. Ca amperaj poti sa pui o baterie intre 50-60Ah ca de mai multi nu cred ca ai nevoie daca nu ai consumatori suplimentari la masina cum ar fi statie CB etc. Ca marca iti recomand varta sau chiar si rombat care vine stoc pe logan. Pe mine m-a tinut bateria varta 3 ani si cea stoc rombat tot 3 ani.

      Comment


      • #4
        Se continua aici.
        If it ain't broke, don't fix it!

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google