Probleme Injectoare - dCi !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Asta e o alta discutie banuiesc ca a-i prins ideea...acum sa nu deviem de la topic...

    Comment


    • Se fura motorina de la ratb la greu..acum se da direct la pompa cand alimenteaza soferul de noapte.O cumpara responsabilul cu alimentarea..dar soferii care lucreaza acolo evita sa bage zeama aia in masinile lor personale..oare dc ?

      Comment


      • Am si eu o intrebare intrebatoare. Am un prieten care are un dci 65 cp din 2006 full. Acum o luna jumatate masina nu i-a mai pornit deloc (are in prezent 110k) si de atunci in fiecare zii minim de 3 ori pe zii o porneste numai cu spray, masina nu vrea sa porneasca fara spray dar dupa ce a pornit motorul merge perfect nu bate, trage nu scoate fum, consumul il are acelasi? Sa fie oare de la injectoare?

        Comment


        • da. verifica returul, si o sa gasesti unul varza.

          Comment


          • Aceeasi problema o am si eu la un logan 1,5 Dci second la 55000 km (mai mult ca sigur nu sunt reali).
            Am facut testul pe returul injectoarelor si injectorul 2 mi-a umplut imediat recipientul, iar injectorul 1 dadea ceva mai mult decat 3 si 4.
            Sunt curios daca se rezolva problema doar prin inlocuirea supapei de retur de la injectorul 2 sau mai trebuie si curatate eventual injectoarele cu ceva solutie speciala ? Daca da, ce imi recomandati ?

            As vrea sa incerc inlocuirea supapei acasa pentru ca nu pare o operatiune asa complicata.

            Comment


            • Cea mai mare greseala care o faci. Risti foarte mult prin schimbarea supapei in fata blocului, nu te'as sfatuii sa faci aceasta operatiune, dupa inlocuirea supapei, injectorul de calibreaza, se pune pe stand, verificandu'se toti parametrii de functionarii in relantii, in sarcina, nu e asa de simplu pe cat pare. In cel mai rau caz risti topirea pistonului respectiv, deci nu recomand.

              Comment


              • Din ce am citit in alte posturi la schimbarea duzei de retur nu este obligatorie scrierea codurilor c2I. Aceasta este necesara doar daca se schimba locul injectorului sau se inlocuieste acesta. Plus ca mai sunt "fericiti" posesori de Logan carora le-au schimbat supapele de retur in service fara sa mai trebuiasca parametrizate injectoarele... chiar e necesar ?
                Am vazut si ceva tutoriale pe net si chiar nu pare deloc o operatiune complicata, plus ca diferenta de pret e destul de mare. La reprezentanta inlocuiesc injectorul cu totul si costa 900 Ron injectorul plus manopera de inlocuire, iar duza de retur originala costa 400 Ron.

                As vrea sa folosesc pentru curatarea injectoarelor o solutie numita Wynn's care se foloseste direct prin legarea turului si returului de la injectoare in recipientul cu solutia. A folosit cineva asa ceva? .. daca da .. ceva impresii ...

                Comment


                • Daca da pe retur degeaba il cureti, e uzata supapa si nu rezolvi problema decat prin inlocuirea ei.
                  ECUFix
                  Please don't visit my homepage!

                  Comment


                  • loganu lu tata miu e din 2007 un dci de 70 cai si are 25 mii km in 5 ani D si e pe bune o are de noua deci se poate si cu km putini ^^ si ca el mai sunt , pacat ca is unii tzepari . oricum ai gresit ca n-ai mers in reprezentanta ca acolo vedeai exact cat are ....

                    si la ce-a spus huffy mai sus are dreptate ,e vorba de intentie , intentia e foarte greu de dovedit daca nu chiar imposibil in foarte multe cazuri ....
                    Last edited by MariusTm29; 2 May 2012, 21:43.
                    ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

                    Comment


                    • Originally posted by all_in View Post
                      Din ce am citit in alte posturi la schimbarea duzei de retur nu este obligatorie scrierea codurilor c2I.
                      Atentie,ce cititi si mai ales,ce pune-ti in practica! Daca supapa este schimbata de o persoana ce nu are posibilitate de calibrare si generare de cod nou,nici nu are ce cod sa scrie deoarece la orice demontare de injector,codul acestuia se anuleaza si este necesar generarea altui cod dupa reparatie(functie de posibilitati).

                      Comment


                      • 130000 km fara probleme ,schimbat capetele de bara,semibieletele,bucsile,in rest schimbul de ulei si filtre la 10000,filtrul de motorina la 20000.Alimentat de la Petrom motorina cea mai ieftina

                        Comment


                        • Varza rau motorul asta!! consum mic cu costuri mari!! Degeaba consuma 4% daca pe piese dai fara numar!!
                          1.2 pe benzina 16valve 90 de cai-> asa ceva sa cautati!!

                          Comment


                          • mai taci ma din gura..... daca al tau a fost varza nu inseamna ca toate sunt. eu sunt foarte multumit de al meu
                            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

                            Comment


                            • Epoca Logan se apropie de final,Dacia-Renault pregateste un nou proiect cu o noua motorizare.La finalul acestui an Dacia Logan nu se va mai fabrica.

                              Comment


                              • Aha!! Si incepe aia cu motor electric!! ahahahahaaaa!! sa ma sparg de ras si nu alta!! Epoca electrica a fost probata de japonezi prin anii 90`;si in 95` toate cimitirele de masini erau pline de surate electrice noi ca pentru o masina dupa 5 ani sa spui ca e o vechitura nu prea merge!!
                                Da stiti de ce?! ca ii costa aporximativ 10000 $ sa schimbe acumulatorii!! Ahahaha!! reportaje facute de Discovery; sa nu credeti ca-mi dau eu cu parerea aiurea!!
                                Pai 10 mii de $ la cinci ani inseamna 2000 de $ pe an!! ahahahaa!! ce teapa si-au luat!! 200$/luna=6mil. in banii nostrii; adica 3 plinuri!! ahahaa!!
                                Este bun proiectul dacia-renault; de viitor si de mare perspectiva!! ahahaha!!
                                Eu zic sa va inscrieti de pe acum sa fiti primii!! )

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google