Probleme Relantiu Logan 2 1.2.16v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Intr-o ora is acolo sa o pornesc împreună cu ei, dacă merge și corpul clapeta era problema, bravo lor daca nu îi frec la cap pană o rezolvă. Am mari îndoieli ca doar corpul clapeta e cu problema, dar pana nu văd nu comentez mai mmult

    Salutare
    Update... am fost dimineață sa pornim mașina împreună... au pus calculatorul de fata cu mine înainte de a o porni... (ieri au recalibtrat corp clapeta plus verificat bujii/fise)
    La pornire aceiași problema, calculatorul nu a înregistrat nimic dar sughițul la de fel de mare a fost - inginerul mi-a spus ca ar fi bug cunoscut și ca așteaptă ca Dacia sa facă update de software, sa scoată patch-ul pentru buba asta și apoi sa merg sa ii facă upgrade... dar nu știe când și cum.
    Pana când vor face release la o noua versiune de software... mi-a zis sa merg asa ca degeaba o las acolo ca nu au ce sa ii facă... asa ca mi-am luat-o acasă și o sa ii stresez în fiecare săptămâna, ba chiar o sa scriu și la vocea clientului sa vad ce mi se răspunde.
    Last edited by eliadib; 3 August 2016, 10:02. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • #47
      cu vocea clientului eu nu am rezolvat nimic . am avut un far care aburea si nu au vrut sub nici o forma sa il skimbe pt ca , condesul din el e fenomen natural)) am rezolvato cu anpc si atunci mau sunat ei si mau chemat sa imi schimbe faru fara programare fara nimic .
      te rog frumos sa postezi si tu cand afli ceva de la ei sa stiu sa ma duc si eu sa fac acesi chestiie .
      multumesc

      Comment


      • #48
        a mai fost cineva la reprezentanta cu problema asta , ati mai aflat ceva referitor la simtomele astea

        Comment


        • #49
          Si eu am intampinat aceasta problema,masina are 4500 km

          Trimis de pe al meu SM-G361F folosind Tapatalk

          Comment


          • #50
            Salutare... asa cum am scris pe thread-ul cu probleme logan 2 - pornirile rele s-au ameliorat la a mea după 1600 de KM in extraurban... adik in ultimele 9 zile am avut cam 5 porniri perfecte și alte 4 aproape perfecte - doar variații de ralanti fără rateuri... ce e ciudat ca pan acum cei de la VC nu mi-au raspuns la sesizarea făcută pe site către VC.
            In schimb am primit telefon dea le inginerul de la dealer sa ma întrebe cum mai merge mașina după ce am luat-o de la ei... i-am zis ca nu mai are rateuri la ultimele porniri dar ca încă mai experimentez variații de ralanti la pornire... a zis ca ii depășește și ca problema este escalata către uzina și ca in câteva luni va apărea upgrade-ul de software care va rezolva problema.... când... ... ... sper ca nu la "sfântul așteaptă"

            Comment


            • #51
              Ma bucur ca si-a mai dat drumul, dar "problema" este acolo, ascunsa bine. O sa iasa afara cand tie lumea mai draga, conform legilor lui Murphy. Am patit-o cu Dacia veche (1300 i.e.n.), trebuia sa ajung urgent in 2-3 ore, in Bacau, la 60km, si nu voia sa porneasca.....noroc cu prietenii. Cu Matizul de N ori am patit-o, ori am uitat pozitia aprinsa si am descarcat bateria, ori a pornit la a saptea cheie. Cu Sandero pana acum merge bine, nu am avut probleme. Recomand sa-ti rezervi timp pt probleme, sa nu te ia pe nepregatite.
              Last edited by Oti; 13 August 2016, 15:17.
              „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

              Comment


              • #52
                Sunt oarecum conștient de asta, de aceea o țin permanent sub observație, film făcut la motor la fiecare pornire apoi pus pe calculator cu data, ora... adică chir o țin sub oobservație. După aceasta perioada o sa merg cu tot istoricul sa vadă și ei comportamentul unei mașini noi si sa îmi spuna dacă este ok.

                Comment


                • #53
                  am incercat timp de 3 saptamani sa sckimb benzina ( am folosit efix s 98 rompetrol) aceleasi simptome . nimic diferit
                  samabata 3.09.16 am programare cu ea la meridian sud pt treba asta sa vedem ce zice ,
                  o sa o las cu o seara in urma la ei sa o pornesc cu ei de fata a 2 a zi de dim sa vedem daca se manifesta cu ei de fata si care e rezolvarea . ori am filmari pe telefon .
                  revin cu respunsul dat de ei

                  Comment


                  • #54
                    Tot la Meridian Sud am fost si eu... Raspunsul lor a fost ca nu au ce sa ii faca si ca pana nu se scoate un update de software sa marg asa. Poate tu ai noroc mai mult. Sa ne tii la curent. Bafta!

                    Comment


                    • #55
                      Raspunsul va fi acelasi, dar se va lua în evidenta o a doua masina cu acel defect.

                      Comment


                      • #56
                        Încercați sa faceți o programare prin VC la Autocobalcescu Splai Unirii, poate au deja noul soft.

                        Comment


                        • #57
                          ma gandesc in mod normal nu ar trebui sa ne anunte sa ne cheme la service ei cand au rezolvarea problemei daca ar fi de la soft??

                          Comment


                          • #58
                            Da, asteptati sa va cheme la noul soft, rabdare si tutun ...

                            Ce sa zica si amploiatii Dacia, a "crescut mare" firma asta, acum are "probleme la soft", cind e ceva defect se "resofteaza", nu vad calitatea infecta a produsului in general
                            Last edited by bogdan_cr; 2 September 2016, 13:42.

                            Comment


                            • #59
                              Ideea e ca eu vreau sa ii montez gpl si. Cred ca dupa garantia o voi pierde. Si atunci or sa gasesca. N. Motive sa nu mai rezolve prb

                              Trimis de pe al meu HUAWEI GRA-L09 folosind Tapatalk

                              Comment


                              • #60
                                am fost sambata cu ea cum am zis am pornito de fata cu ei masina sa manifestat , pe tester ok , proba de drum ok , si raspunsul a fost ca, situatia este cunnoscuta se astepta softul de la uzina a zis 1 luna max 2 e gata softul si imi va resofta calculatorul. iar toate astea din cauza ca motor este cam strans de gat sa fie norma de poluare eu 5 si 6 si deacea apar fluctuatiile aceleea la relantiu pana la finalizarea noului soft . a ramas sa mai trec prin octombrie noiembrie pt resoftare .

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google