Recomandare Service Cu Ventuze. Ploaie Cu Grindina

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Recomandare Service Cu Ventuze. Ploaie Cu Grindina

    Salutare,

    Dupa cum se intelege si din titlu am fost "atacat" de o ploaie cu grindina, multa si mare.
    Cred ca a durat cca 20 min, momente destul de urate, am crezut ca se sparg geamurile, ca era nasol, mai strica si instalatia electrica sau mai stiu eu ce.

    Nevatamate au scapat farurile, stopurile, geamurile si barile...in rest pe toate partile are infundaturi ( capota cel mai grav - vreo 20-25 buc, plafon...etc)

    Partea buna e ca am casco la Tiriac, acum imi trebuie un service care face asa ceva ?

    Stiti/recomandati un service pentru lucrare ?

    Multumesc

  • #2
    Din ce stiu aceste firme de reparatii nu prea lucreaza cu firmele de asigurari; poti in schimb sa mergi la unul din atelierele ce se ocupa cu asa ceva sa-ti faca o evaluare, dupa care poti cere reparatie in regie proprie.
    Ia una din firmele de profil. Nu e o recomandare, e doar una gasita la intamplare; sunt convins ca mai sunt si altele.
    Caroserie infundata din parcare, din caderi de zapada/grindina sau din tamponari usoare? Noi te ajutam sa o repari fara chit si vopsitorie! Specialisti PDR tinichigerie fara vopsitorie, tinichigerie ventuze, PDR, smart repair, fara revopsire, indreptare caroserie, indoituri, reparatii indoituri auto, indreptare tabla infundata ventuze, fara vopsire, tinichigerie auto, reparatii grindina, indreptari auto cu ventuze,indreptare caroserie cu ventuze, indreptare caroserie fara vopsire, indreptare caroserie grindina, indreptare caroserie grindina, reparatii indoituri auto fara vopsire, reparatii fara vopsire, reparatii caroserie fara vopsire, reparatii indoituri auto fara vopsire, reparatii tinichigerie fara vopsire, turbocon
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

    Comment


    • #3
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

      Comment


      • #4
        Acu vazui ca firma din link-ul meu lucreaza cu Tiriac si Generali. Deci?
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

        Comment


        • #5
          vezi si la top lac service langa CET militari. sunt service-ul de casa al allianz-tiriac si fac treaba repede si bine. sau cel putin asta am tot auzit despre ei.

          Comment


          • #6
            Am avut si eu la ei o lucrare la o masina..Au cam dat kiks..Dupa seria de sasiu de ce mi.au adus alta jantă? Le.am dat personal codul la geam oglinda..Poate si.au revenit!!
            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

            Comment


            • #7
              ok, multumesc pentru recomandari. am sa studiez bine siteurile si alte info de pe net apoi luni le fac cate o vizita sa vedem unde ma hotarasc.

              m-am gandit si la varianta cu reparatie in regie proprie, dar nu stiu daca ar merita dpdv financiar vorbesc.

              Sunt tare curios daca se reuseste indreptare fara revopsire pt ca nenea inspectorul nu a vrut sa dea revopsire. Initial am dus-o la meridian vest ( am mai facut lucrari la ei si am fost multumit), pentru a cere ei revopsirea, deoarece nu au tehnologia necesara pentru indreptare. bineinteles ca au refuzat

              Comment


              • #8
                Da, se indreapta. Prin 2009-2010 a batut o grindina mare peste un parc de masini noi, nu conteaza marca. Cert e ca s-a apelat la o firma de genul asta care detasat 75% din angajati la reprezentanta unde timp de 6 luni au tot indreptat plafoane si capote.
                Poveste auzita de la un prieten care avea nush ce bizniss cu firma si era ofticat ca nu mai putea sa faca nimic cu ei pentru ca aveau incarcare peste maxim
                Last edited by skd_ozenel; 25 July 2015, 06:37.

                Comment


                • #9
                  Eu sunt in masura sa spun ca...se face.
                  Am avut masina afectata de grindina din 16 iulie 2012 si am apelat la aceasta metoda de reparatie. A fost prapad nu altceva; masini, fatade blocuri, ciuruite efectiv.

                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                  Comment


                  • #10
                    Revin dupa ceva timp, masina a fost reparata pe Soseaua Viilor 14, chiar la intrarea in curtea Interbrands, se afla un service pe dreapta. Lucreaza bine oamenii, putin cam puturosi cu actele, cu cerutul acceptului de la asigurator, adica a trebuit sa ma tin de capul lor ceva mai mult.

                    Au indreptat toate piesele ( usi, plafon, capota portbagaj ) cu exceptia capotei motor, numarasera vreo 300 si ceva de indoituri si tot mai erau. A fost mai ieftin sa schimbe capota.

                    Toata reparatia a costat 34xx ron, din care vreo 1000 capota cu tot cu vopsitorie.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google