-Respectul fata de clienti din partea Omniasig si BRD(doar credit auto) Asigurari si daune auto
|
|||||||
| Înregistrare | Regulament | Stats | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Asigurari si daune auto Discutii despre asigurari si daune auto dacia logan si nu numai. Unde reparam masinile, cine plateste si cum sa alegi o asigurare |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#41 |
|
Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 28-06-2007
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 30
Posturi: 81
Membru :
[Junior]
|
demonhunter sa iti explic cum e cu CSA-ul asta, eu am fost la filiala lor din Iasi personal, cu cineva din presa care s-a dat sotia mea, cand am fost prima data tipa de acolo m-a tratat cam flegmatic, se tot legau de clauzele contractuale si ca raspunsul dureaza legea le da 30 de zile, dar ei pot sa mai prelungeasca cu inca 15 dupa ce in prealabil te notifica ca nu au putut formula un raspuns in termenul de 30 prevezut de lege. Buun la cateva ore s-a dus din jurnalista respectiva... dar de data asta i-a zis ca sunt jurnalist, imediat s-a schimbat aia la fata, ca de ce nu ati zis asa de dimineatza, ca ea inainteaza imediat dosarul la Bucuresti, ca in 2 zile am raspunsul, bla bla.
Eu nu vreau sa denunt contractul, din mai multe motive, unele care tine de principii personale si altele practice. Evident polita este avantajoasa si nu mai gasesti asa ceva pe piata in momentul de fata, 3,15% din valoarea autoturismului si fransiza 0,00% pe 10 ani, dupa aia eu cand am luat masina eram incepator, in afara de masinile de la scoala nu mai pusesem mana pe altele, parintii mei neavand masina (ca fapt divers tata acum la 60 de ani face scoala), fiind incepator si fiind prima mea masina am facut evident mai multe zgarieturi, evident in parcare toate pentru ca nu aveam simtul masinii atunci, insa nu m-am dus la momentele respective, pentru ca toata lumea m-a sfatuit asa acum daca plec spre alt asigurator ala iti face poze la masina si nu iti ia considerare chestiile alea. Dupa aia e o lipsa de principialitate din partea Omniasig, daca Omniasig era corect dadea anunt frumos intr-un ziare de mare tiraj in care zicea ceva de genul lume lume care ati facut polite prin BRD in periada 2 martie 2007 - 1 martie 2008 nu ne mai permitem financiar sa va despagubim din cauza x si cauza y si prin urmare aveti 3 posibilitati: - denuntati dvs; - acceptati fransiza 175 euro; - denuntam noi. Insa... un asemenea anunt ar avea impact destul de mare asupra credibilitatii ca asigurator, atat in ochii investitorilor cat si in ochii clientilor, asa ca au preferat sa mearga pe sest sa iti conditioneze deschiderea dosarului de dauna cu fransiza sau denuntul din partea clientului. Eu cred ca ar trebui vb cu adminii forumului, ca acest thread sa fie sticky si sa il mute pe pagina principala, pentru ca sunt f multi oameni in situatia asta. Buna tuturor, Iata si articolul publicat http://www.ziuadeiasi.com.ro/ziua_ec...-proporii.html Buna tuturor, Iata si articolul publicat http://www.ziuadeiasi.com.ro/ziua_ec...-proporii.html
Logan ABS plus 1.4 Last edited by sandu; 11th May 2009 at 07:01. Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#42 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 26-05-2008
Motorizare : 1.4mpi 82hp KissFM fara AC
Posturi: 3,344
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
bravo. am ramas surprins. am vazut ca ai mentinoat si de club, foarte bine. ai prins 3 oameni pagubiti, nu numai pe tine! foarte buna initiativa!
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Junior
Membru :
[Junior]
|
Da, forumul de aici a fost f important in documentarea articolului, cred ca opiniile comunitatii pot conta. Aici in Iasi am inteles ca pentru editia online au avut numar record de cititori, cred ca e un subiect care ii intereseaza pe multa lume, ar fi grozav daca am putea cumva sa o ducem la nivel national sa ne facem auziti.
|
|
|
#45 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
pai online au intrat oameni si din alte orase, nu numai din iasi
la nivel national s-ar putea duce, dar ar trebui sa o faca tot cineva patit, eu inca nu am avut probleme cu masina ca sa ma duc la casco. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
pai de ce sa ii arati 1000 de oameni? deja sunt 3 care au probleme cu ei. nu le e clara treaba? vad ca bani de judecata au...
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 22-05-2007
Motorizare : 1.5
Varsta: 24
Posturi: 817
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Azi cica au sunat astia de la CSA in galati la OMNIASIG si cred ca s-a luat de iei, ca m-au sunat astia de la asig. revoltati si m-au amenintat ca-mi rezileaza contractul, abia astept, ca sa am mai multe chestii cu care sa se ia OPC-ul de iei
![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Junior
Membru :
[Junior]
|
Da... problema e ca sunt neprincipiali, in raspunsul dat celor de la ziar le-au spus ceva de genul ca nici gand de asa ceva, pentru cei cu polite de la BRD, dar nu sunt nebun am fost refuzat in fata la deschiderea dosarului de dauna daca nu semnez una din cele doua hartii. Abia dupa ce am cerut sa imi dea scris de ce nu vor sa deschida dosarul l-au deschis spunand ca oricum voi avea probleme in centru pentru acceptul de plata.
|
|
|
#50 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-09-2008
Motorizare : 1.6 Mpi
Posturi: 268
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
am ramas tare surprins de ambitia ta de a ''promova'' acest subiect si nu pot decat sa iti multumesc si daca tot vor cel putin 1000 de oameni cu aceeasi problema sunt sigur ca aici pe forum sunt destui!
inca odata s-a vazut ca suntem si trebuie sa fim uniti in continuare si sa nu ne lasam pacaliti pe banii nostri p.s. inca odata felicitari |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-09-2008
Motorizare : 1.6 MPi / GPL Laureate
Posturi: 1,052
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Bucuresti]
|
Plangere scrisa baieti ! Cu siguranta se va rezolva
|
|
|
#52 |
|
Junior
Membru :
[Junior]
|
Da asa este, dar cati au depus plangere? aici este problema, evident ca discutiile pe forum sunt importante caci astfel se creeaza curente de opinie, dar trebuie depuse plangeri scrise la CSA la ANPC.
|
|
|
#54 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 22-05-2007
Motorizare : 1.5
Posturi: 817
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
office@csa-isc.ro
si pt OPC trebuie sa alegi orasul din care esti http://www.anpc.gov.ro/old/-page_id=9.htm |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Junior
Membru :
[Junior]
|
Dap astea sunt adresele, care ti le-a scris demonhunter, scuze ca nu am scris de ieri asta cand am vazut mesajul, insa eram probleme in firma si la noi criza isi spune cuvantul.
E bine sa fie mai multe plangeri in sensul asta, caci e clar ca asa se intampla, altfel e cate o problema izolata si nu prea poti face nimic. Eu nu am ajuns inca la ei sa vad reactia dupa articol, caci nu m-am dus inca in service.
|
|
|
#58 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 17-08-2007
Motorizare : 16 16v
Varsta: 23
Posturi: 5,487
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Constanta]
|
scuzati-ma daca nu o sa ma fac inteles , sau o sa scriu incorect gramatical dar sunt un pachet de nervi.
am un mcv achizitionat prin credit auto la BRD , cu casco la OMNIASIG cu fransiza 0... masina e achizitionata in noiembrie 2007... azi ptr prima oara m-am dus si eu la CASCO sa beneficiez de el , o dauna ``minora`` un cauciuc si un capac de roata taiate intro teava iesita 3cm din pamant. Cand cu tupeu , agentul imi zice ca sunt obligat sa semnez noul contract prin care accept o fransiza de aproximativ , 750ron/eveniment , daca vreau sa primesc acceptul de plata pentru aceasta dauna. Ideea e ca mi-se pare anormal si absurd , atat timp cat eu am semnat cu ei un contract pe 7 ani , mi-au zis ca daca nu accept clauza de fransiza imi reziliaza contractu. Ceea ce nu vad cum ar fi posibil , ptr ca masina e luata prin credit auto , cu casco concesionat in favoare bancii BRD. Deci ajutati-ma si pe mine sa rezolv problema CSA ceva??? sau cum? am fost la directoarea OMNIASIG si mi-a zis ca trebuie sa fac o cerere sa vedem daca va fi aprobata de catre cei de la bucuresti , dar cica nimeni nu a scapat de fransiza. si-a rezolvat cineva problema sau nu???
![]() Palma dupa palma, asta ma intareste Si-astept belelele zambind smechereste Last edited by SoNyKeL; 19th May 2009 at 22:40. Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#59 |
|
mesteru' tractorist
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 25-02-2009
Motorizare : 2.5Di & 2.4TDI
Posturi: 463
Membru :
[mesteru' tractorist]
|
te duci cu OPC-ul peste ei si ii dai si in judecata daca e cazul. dar mai intai citeste cu atentie contractul si vezi daca este specificat faptul ca ei au voie sa schimbe regulile jocului din mers.
|
|
|
# |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ajutor, casco, mare, nelamurire |