Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ai avut ceva piese sau numai cu piesele lor + manopera?
    tema, ideea si morala este banii
    banii este fericire restu' tot e amagire

    Comment


    • Cu piesele lor.

      Comment


      • 72dcu nu am vazut acolo schimb ulei+filtru de ulei si schimb filtru aer. Le-ai schimbat si pe astea tot la ei dar uitat sa le scrii? Daca da pretul este EXCELENT zic eu si chiar daca nu le-ai schimbat pretul ramane bunicel.
        ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
        Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

        Comment


        • Filtru de aer si de ulei +uleiul a fost schimbat de mine ,am doar 5500 km de cind au fost inlocuite.

          Ce am uitat sa spun este ca am avut 10% reducere la piese.Piesele au fost luate de la service.Am garantie 1 an la lucrare si este service autorizat dacia.Parerea mea este ca mai bine faci reviziile importante la service dacia cu toate piesele tot de la ei ca sa ai garantie la lucrare ,daca te duci tu cu piesele in punga iesi mai ieftin dar daca se intimpla ceva arunca vina pe piesele pe care le-ai adus si te trimite la magazin ,magazinul la producator etc.Traim in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul!!
          Last edited by 72dcu; 9 December 2010, 14:54. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • revizie 75 000 km

            cu scuzele de riguare, indraznesc sa intreb care sunt operatiunile care trebuiesc efectuate la revizia de 75 de mii de km, in caz ca este mentionat deja undeva in acest forum, rog pe cei ce stiu, sa mi trimita un link deoarece am cautat si nu am gasit, multumesc anticipat celor ce ma vor ajuta

            Comment


            • Vezi ca ai postat la diesel.Dar minim ar trebui facut schimbul de ulei +filtru,filtru aer,verificat ,curatat si reglat frine,completat lichide daca este nevoie,verificat daca nu ai jocuri in pivoti ,bucsaraie,directie

              Comment


              • Salut! Am facut si eu revizia de 60000km la Scufita.
                Am fost de curiozitate in magazin la dacia si am intrebat de distributie. A inceput ala: kit de pompa, kit de curea, kit de rola intinzatoare = 1300 ron .....WTF!!!, Filtru de aer = 90 lei, Filtru de ulei = 38 ron. Am mers la alt magazin si am luat piese neoriginale.
                Pompa apa Bilstein = 214 ron (mecanicul a refuzat sa o schimbe pentru ca cea care e acum pe masina nu are absolut nimic, dar sa o pastrez p-asta pentr ca nu se stie)
                Curea de distributie Bosch = 125 ron (data viitoare o sa verific mai cu atentie pentru ca nu are sageata de sens si 3 mecanici s-au chinuit sa o puna corect)
                Rola intindere Bilstein = 153 ron
                Filtru de ulei Mann = 21 ron
                Filtru de aer Mahle = 49 ron (data viitoare nu mai iau....mi-a dat impresia ca e mult sub original.....originalul era 63 lei sau poate nu m-am uitat unde trebuie)
                Ulei Mobil Super 2000 10W40 5 litri = 115 ron
                Curea de accesorii Dayco = 63 ron (mecanicii au zis ca nu e buna....si sa ocolesc curelele cu parte lucioasa.....asa ca am luat una originala)
                Curea de accesorii originala = 80 ron
                Manopera = 185 ron (a fost mecanicu de treaba si a trecut numai schimbarea distributiei la manopera)
                Ceva pt mecanic = 50 ron
                Total = 1055 ron
                Revizia am facut-o la Auto Marcus.

                Comment


                • Curea de distributie Bosch (data viitoare o sa verific mai cu atentie pentru ca nu are sageata de sens si 3 mecanici s-au chinuit sa o puna corect) nici nu ai sa gasesti sens pe curelele la DCI da cauta

                  Comment


                  • Aia care a fost pe masina are. Poate Bosch nu pune sageti, dar teoretic trebuie sa aiba. In seara asta am auzit ca a inceput sa faca si un mic scartait in zona in care se afla curelele. Cum imi pot da seama daca au fost montata gresit curelele??? Fac zgomote ciudate??

                    Ignorati ce-am zis de zgomot. Cand am pornit masina nu mai facea iar dupa ce s-a incalzit era aproape insesizabil. Cred ca se rodeaza piesele cu noile curele.
                    Last edited by cosmin112; 30 December 2010, 12:21. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • salutare ! ce ulei sa-mi pun edge sau magnatec 5w-40 si daca-i pun ceva 0w-30 sau 0w40 e mai bun pt un dci de 85 ?masina are 14500km si 2 ani jumate de la achizitionare si 3 de la fabricatie, am schimbat la prima revizie (4000km - 1 an) uleiul (dasta de dacie normal) si filtru de ulei, cel de aer nu mai stiu daca mi l-au schimbat dar parca nu !
                      logan 1,5'DCI /85cp.

                      Comment


                      • pt dci: 0 w30 W exclus; 0w40, nu are rost; 5 w 40 arhisuficient.
                        Edge e mai bun ca magnatec, daca vrei mai ieftin elf 5w40( folosesc de 3 revizii sxr 5w40, 75000- 97000, e OK, nu il mananca deloc; am folosit dacia 10w40 pana la 64000)
                        vezi edg esa nu fie pentru pump diuse, cu norma speciala volkswagen, elf sa fie 5w40, sxr sau NF( urmatorul bag nf, are TBN mai mare, curata mai bine , dar pt tine sxr e OK, motor nou);
                        Atentie dupa ce bagi sa verifici regulat la 500 KM, daca iti mananca, la unele masini, mai papa( DEPINDE de sofer, motor, ULEI)

                        Comment


                        • mersi mult vllad !
                          logan 1,5'DCI /85cp.

                          Comment


                          • Pt Dacia Duster motorizare diesel 110cp distributia se schimba la 90.000 km, asta se traduce ca pt logan 1.5 dci 65 cp e cam la fel ca sunt in dubii....

                            vezi aici si aici

                            Comment


                            • am si eu o nelamurire si anume in carnetul de sanatate scrie cam asa: CURELE DISTRIBUTIE si CURELE DE ACCESORII - 90000KM SAU 4 ANI /// LICHID DE FRANA, LICHID RACIRE - 90000KM SAU 3 ANI, adica la 4 ani trebuie sa-i fac distributia indiferent daca masina va avea 20 si ceva de mii de km ? si in vara va trebui sa-i schimb lichidul de frana si de racire (chiar daca o sa am vreo 17000km) ?
                              logan 1,5'DCI /85cp.

                              Comment


                              • eu am schimbat distributia la 100000 km
                                sigpic Alexandria

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google