Risc Pierdere Garantie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Risc Pierdere Garantie

    Salutare,sunt nou pe forum,de o luan sunt proaspatul proprietar al unui Logan 2 laureate 1.2 benzina,azi la o verificare de rutina am vazut la rece antigelul putin deasupra semnului min si m-am, dus la magazin de unde am achizitionat anftigel Glaceol Rx ti D,am preparat intr-o sticla de 2 litri 1:1 antigel + apa distilata si am completat in vas aproxmiantiv 300 ml.Am doua nelamuriri:
    1)Este vreun risc sa pierd garantia(masina e noua,are 4 ani garantie) din cauza ca nu am fost in service agreat Dacia sa-mi completeze ei?
    2)Capacul vasului de expansiune trebuie strans sau lasat un pic desfacut(asa am citit pe anumite forumuri ca e bine sa nu-l strangi tare ca sa nu se afca presiune in circuit)? Mulutmesc si astept raspunsurile voaste!!

  • #2
    Nu e niciun bai ca ai completat tu cu antigel, mai ales daca nu le spui acest lucru celor de la reprezentanta si daca ai folosit tipul recomandat.

    Si eu am văzut ca după aproximativ o săptămână de folosință, nivelul antigelului a scăzut la minim...Așa se întâmpla la început, pana se aerisește instalația.

    Eu, după ce am completat, am strâns bine capacul, insa fara sa exagerez.

    Comment


    • #3
      Nu pierzi nicio garanţie, nu este sigilat capacul în vreun fel, astfel încât cineva să-şi dea seama că s-a umblat la el.

      Comment


      • #4
        Garantie nu pierzi si capacul trebuie strans bine exact ca sa se poata face presiune in circuit, asa e gandit sa functioneze.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google