Scartait Dinspre Roata Fata Stanga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Da ai dreptate greseala mea .... asta e ce sa ii faci e greu cu limba romana )

    Comment


    • #17
      Cum sa fie normal sa scartaie? Poate pentru cei ignoranti pe care nu-i intereseaza.
      I HAVE A !sigpic
      fara linkuri externe in semnatura

      Comment


      • #18
        Nu e scartait e o huruiala .Fiecare spune cum i se pare mie imi parea mai mult a huruiala lui i se pare scartait , eu am spus parerea mea . Acum daca tu incepi sa fi taran de la mures e problema ta incearca si la masina ta si vezi daca e lafel . Daca e asa cum spun eu iti urez spor la schimbatul masinii pentru ca tu esti pretentios )

        Comment


        • #19
          Eu sunt taran? Eu nu te-am jignit, daca te simti ignorant e fix treaba ta. Huruiala sau scartait orice ar fi nu este normal. Nu sunt pretentios dar mie nu-mi convine sa huruie sau sa scartaie masina si nu cred ca sunt singurul la care nu-i convine. Cum am scris mai sus doar ignorantilor nu le pasa.
          Last edited by X@by; 23 September 2013, 15:33.
          I HAVE A !sigpic
          fara linkuri externe in semnatura

          Comment


          • #20
            OK am inteles . Dar am incercat la 3 masini cum am mai spus loganul meu 1.6 mpi 80k km 1 logan 1.5 dci 120k km si un opel astra cumparata de 4 luni 10K km deci nu imi vine sa cred ca toate 3 erau stricate avand in vedere ca ultima masina e noua ....oricum am spus ce am avut de spus . Scuze pentru Off topic

            Comment


            • #21
              hai nu va mai certati ca nu e frumos;
              sa va detaliez si mai bine: sunetul nu se aude continuu, gen scaaaaaaaaartz..., ci in hopuri, ceva de genu scartza-scartza-scartza...; nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun; cand acceleram centrul de greutate al masinii se misca, catre spate, iar la decelerare vine catre fata si urmeaza o miscare fata-spate pana ajunge din nou la jumatatea masinii; ei bine, in timpul acestei miscari fata-spate se aude scartzaitul la mine; plus de asta se aude si la denivelari, cand circul pe drum/teren accidentat si sunt in treapta 1 de viteza;
              poate acum v-am dat mai multe detalii ca sa puteti formula concluziile corect;
              multumesc anticipat! barea ramane valabila

              Comment


              • #22
                Am inteles. Ce spun eu nu se aude cand treci peste denivelari ...etc doar cand e in treapta 1 sau 2 intre 2500/3000 rpm si iei piciorul de pe aceleratie fara sa pui frana sau sa apesi ambreiajul doar o lasi sa curga .. si nu scartie huruie de parca ar sarii cureaua de distributie nu stiu daca asta e cea mai buna comparatie dar mie asa mi se pare ....

                Comment


                • #23
                  ank_nfs am exact simptomele descrise de tine.
                  Eu am facut o vizita la service acum vreo 6 luni, nu au stiut sa spuna decat ca trebuie schimbate placutele desi au 10k km, au dat cu niste degresant/gresant si zgomotul persista.
                  A spus cineva mai sus ceva de "Tablite culisare etrier" si tind sa cred ca asta este problema insa acele tablite presupun ca vin doar insotite de un set nou de placute de frana.

                  Comment


                  • #24
                    problema a fost partial rezolvata, din pacate a revenit;
                    de vina a fost o placuta de frana de pe stanga fata; am schimbat-o si totul a fost bine vreo 2-3 saptamani, dupa care iar a inceput sa scartaie; acum inclin sa cred ca de vina e discul de frana, ma gandesc c-o fi ovalizat & shit;

                    Comment


                    • #25
                      Asa mi-au spus si mie sa-mi schimb placutele desi am facut doar 15k cu ele si sunt originale la fel ca primele cu care am facut 55k.
                      Last edited by IancuMIC; 10 February 2014, 17:46.

                      Comment


                      • #26
                        si la mine a aparut an seara asta un scartait,se aude scartait fier/fier, sa auzit usor la un viraj(10/h) si an rest an oras merg 60/h max, se aude si an linie dreapta,eu am banuit rulmentul ..... mi a zis cineva ca pivotul ce a ce nu as crede asa ceva,placutele le am schimbat anul trecut trw,nu cred ca am 5000 de km cu ele,discurile usor naspa sa zic asa, din cauza la placute mi a tocit denivelat discul de jur amprejur,nu stiu ce sa zic,daca as sti sigur ca nu e rulmentul la s mai lasa asa 2 luni,apoi sa schimb discurile.
                        Stie cineva ce serie au rulmentii la 1.4 cu servo fara abs,fata/spate,cine au schimbat pana acum rulmentii ,ce marci a ti pus,skf ,fag, am anteles ca sant buni,alte marci ceva.
                        Last edited by electrica2000; 23 March 2014, 22:13.

                        Comment


                        • #27
                          Salut! Şi la mine se aude, de vreo 3 zile, un zgomot, ca de frecat de plăcuţe.Iniţial, se auzea la viraj.Acum, se aude şi în linie dreaptă.Când merg mai repede de 3o de km pe oră, nu se mai aude,doar când plec de pe loc, încetinesc sau merg cu viteză redusă.Aveţi idee ce poate fi? Pică neplăcut, intenţionam un drum pe Valea Prahovei pe 1 Mai...Nu merge înfrânată, se opreşte ok.

                          Comment


                          • #28
                            acuma io stau si ma gandesc sa nu fie discul de frana ovalizat; na, 1.4 vine cu discuri pline, io le-am schimbat cu ventilate de la ASAM; oare sa fie asa proaste?
                            in prezent putin se mai aude, am constatat ca pana nu se incalzezte ansamblul disc-placuta nu se aude, dupa incalzire mai razbate cate un scrancet

                            Comment


                            • #29
                              Eu am schimbat vara trecuta discuri si placute, am pus originale, nu am mai mult de 4000 de km cu ele. Nu par uzate. Oriçum,saptamana viitoare merg la un service unde cunosc pe cineva.Va scriu ce a fost.

                              Comment


                              • #30
                                Două păreri din două service-uri diferite.Nu am nicio problemă evidentă, discuri, plăcuţe mai mult decât ok.Cu toate acestea, mă disperă scârţâitul.MAi am o încercare luni, la Adras.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google