Va salut colegi loganisti.
Am si eu o problema la un logan 1.4 laureate 2006.
De vreo cateva zile se aude un scartait la ventilatorul de la aeroterma.Vreau sa stiu daca a mai avut cineva problema asta si daca ma poate sfatui si pe mine. Nu e cine stie ce problema grava dar e destul de enervant sa auzi chitaitul ala in timp ce conduci, de parca n-ar chitai destule in masina (plastice bord, usi, si mai nou, scaunele). Va multumesc anticipat in speranta ca voi fi ajutat
Am si eu o problema la un logan 1.4 laureate 2006.
De vreo cateva zile se aude un scartait la ventilatorul de la aeroterma.Vreau sa stiu daca a mai avut cineva problema asta si daca ma poate sfatui si pe mine. Nu e cine stie ce problema grava dar e destul de enervant sa auzi chitaitul ala in timp ce conduci, de parca n-ar chitai destule in masina (plastice bord, usi, si mai nou, scaunele). Va multumesc anticipat in speranta ca voi fi ajutat

, sunt cu ochii pe voi !
Oricum nu credeam ca e atata bataie de cap. Eu ma gandeam ca e mai simplu. Ehhhh, merge si asa. 

...iar ca sa filmez cu aparatul foto iese o bulibaseala...oricum nu e greu...trebuie desfacute cateva suruburi.
de ce? Ca sa te chinui sa deconectezi conductele de la radiatorul de incalzire si sa pierzi tot antigelul? si ca sa pierzi si tot freonul in caz ca masina are AC si normal ca trebuie deconectate si conductele de AC de la vaporizator ca sa poti muta aeroterma chiar si 1 cm . Gmv-ul in cel mai fericit caz reusesti sa-l desfiletezi de pe aeroterma ceea ce nu permite oricum accesul la palete pentru curatare. Si cum toate astea se intampla la 40 de grade cu capul in jos astept si eu cu interes daca nu filmul macar 3-4 poze
. P.S. : Trebuie dat jos bordul ( plansa)
Comment