Senzori Presiune Roti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Producătorii de automobile sunt obligați să echipeze automobilele cu sisteme TPMS, din 2014, pe toate modele noi vandute. Reglementare UE, in acest sens.
    Cred ca iti dai seama de repercusiuni, anuland acest sistem.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

    Comment


    • te0_gamer dap...parca imi aduc aminte ca am vazut pe aici pe forum. Dar ai nevoie sa te conectezi la calculatorul masinii. Sunt ceva persoane pe aici ce pot face asta (au aplicatia).
      De curiozitate, de ce?

      Comment


      • Despre ce repercursiuni este vb? Nu stiu cum functioneaza acesti senzori pt ca nu am, dar nu ar putea fi bagati toti 4 in roata de rezerva(in interiorul ei) din portbagaj si scapati de problema, cei nu ii mai doriti?

        Comment


        • Da, stiu ca sunt obligatorii, dar nu voiam sa imi anuleze ei sistemul, doar sa imi spuna daca merge anulat. Intelegi ce spun )
          Citisem pe undeva ca ar merge din soft dar pe aici n-am gasit pe nimeni sa faca. Ms

          Comment


          • alinn28 Nu o sa mai treaca de ITP/RAR...pentru ca masina nu mai este conforma (nu se accepta modificari in trenul de rulare/directie etc...decat cu certificare RAR...care o da doar daca se respecta anumite norme europene)
            te0_gamer in principiu nimeni nu a fost curios pentru ca-i o facilitate foarte bine venita...si nu incurca sub nici o forma (eventual cu astia cu senzor, din generatiile mai vechi...care trebuiau sa cumpere senzorii daia daca aveau doua seturi complete de roti+jenti)

            Comment


            • Bolovan pentru setul 2 de roti. Ma enerveaza martorii aprinsi in bord. Daca ma poti ajuta cu nr. cuiva te rog ar fi super. Ms

              pai la ITP vad aia ca am scos eu senzorii sau sistemul? Ca doar nu fac modificari la structura masinii
              Last edited by te0_gamer; 17 October 2016, 09:34. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • te0_gamer nu. Eventual te duci la o reprezentanta si dai specialistului de acolo un 50-100 lei. Sau vb cu t0rquemada.

                P.S. Doar ca sfat personal: nu dezactiva...investeste in niste senzori. Tu in volan nu o sa simti diferentele de la 2.1 la 1.9. Dar consumul o sa-ti creasca usor...si ai toate sansele sa iti scoti banii de senzori(daca faci multi km)...plus ca...franarea si aderenta este mai buna...iar durata de viata a cauciucului creste...daca ai presiunea corespunzatoare.

                te0_gamer depinde...daca considera ei ca vor sa vada daca ai presiunea egala in roti...si nu o ai...si nu se arpinde nimic in bord...da...pot face asta. fara probleme. Este dreptul lor.
                Ah...si pierzi si garantia masinii (daca se prind aia)
                Last edited by bolovan; 17 October 2016, 09:37. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Originally posted by bolovan View Post
                  alinn28 Nu o sa mai treaca de ITP/RAR...pentru ca masina nu mai este conforma (nu se accepta modificari in trenul de rulare/directie etc...decat cu certificare RAR...care o da doar daca se respecta anumite norme europene)
                  Pai in primul rand ca ei nu au cum sa-si dea seama unde aveti voi senzorii, atata timp cat ei exista totul este ok(numai ca in loc sa fie in 4 roti ei sunt doar intr-una), si in al doilea rand nu faci nici-o modificare.

                  Trec ITP-ul masini fara frane si fara directie si crezi ca il doare pe cineva de niste amarati de senzori de presiune?

                  Comment


                  • alinn28 nu divagam spre coruptie si prostie.
                    Apropos...am facut anul trecut un pariu cu un coleg cu o masina fosta premium...ca eu cu logan-ul meu de 12 ani trec ITP-ul adhoc...el nu Cine pierde plateste ITP-ul. Si aici era vorba de ITP pe bune. Evident...tipul luase ITP-ul cu 3 luni inainte...brusc dupa 3 luni nici noxele si nici directia nu a trecut

                    Comment


                    • treaba cu senzorii bagati in roata de rezerva nu cred sa mearga...Am observat ca si daca schimbi rotile intre ele fata de cum a plecat din fabrica se aprind martorii

                      Comment


                      • te0_gamer da...daca le pui pe cele din spate in fata (pe spate ai 2.1 si in fata ai 2.2). dar se pot reseta.

                        Comment


                        • Ok faceti cum doriti atunci, eu v-am dat doar o idee. Nu ziceam ca tre sa dai spaga la ITP(niciodata nu am dat), pur si simplu eu cred ca nu se prinde nimeni, iar legat de faptul ca se aprind martorii, este pt ca tu nu ai presiune identica in roti dar in situatia expusa de mine nu va fi niciodata cazul.

                          Comment


                          • Da se pot reseta dar se aprind iar martorii dupa cativa km. La reprezentanta am vorbit cu specialistul dupa program si mi-a zis ca nu poate sa-i scoata

                            Alinn martorii se aprind ca nu am senzori pe setul 2 de roti. Masina e din iulie 2015 cred ca e TPMS direct. Si la ITP nu intereseaza pe nimeni de senzori si alte prostii atat timp cat masina e OK
                            Last edited by te0_gamer; 17 October 2016, 09:58. Reason: Automerged Doublepost

                            Comment


                            • Asemenea specialist de la reprezentanta m-a sunat si pe mine sa-mi spuna ca au anvelope de iarna de vanzare, jante si senzori de presiune si desi eu i-am zis ca nu am asa ceva el o tinea tot pe a lui ca imi trebuie neaparat senzori. Asa ca nu trebuie sa te bazezi 100% ca ce spune el este adevarat.

                              Comment


                              • alinn28 ah..b.ine...prosti sunt peste tot. Am un prieten pe care-l sunau aia de la skoda sa-i vanda nu's ce carlig de remorcare si mai nu's ce de tractat...in conditiile in care omul in 30 ani de permis nu a tractat in viata luni nimic cu masina (ma rog...nevasta a fost pusa in masina). Pe dealerii de masini nu-i de pus foarte multa baza.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google