Senzori Presiune Roti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gaselnita asta cu senzori de presiune in roti e pentru aia ca sora mea la care ii zic sa se uite macar 1 data pe luna sub capota sa verifice lichidele si uleiul la care ma intreaba: "pai nu merg 1 data pe an la revizie?"

    Comment


    • ady_dragan, uite aici o discutie interesanta si constructiva.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

      Comment


      • vitriol foarte tare!!

        Comment


        • ) foarte tare

          Comment


          • Nu comentez...sunt persoane atehnice plus neinformate. Ma gandesc ce se intampla daca nu as fi acasa si sa montez eu toate alea de prin bucatarie ca sa vina nevasta si sa apese numai pe buton.
            Ups, daca citeste.......si cand ma gandesc ca sunt persoane care au permis de conducere si nu stiu pe ce butoane sa apese ca sa faca una alta la masina.
            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

            Comment


            • Originally posted by Oti View Post
              Nu comentez...sunt persoane atehnice plus neinformate.
              Se numesc indolenti. Toti ne nastem neinformati si atehnici, dar oricine poate sa se informeze si sa tina o surubelnita in mana (in cazul de mai sus: sa traga doua parghii).

              Ca si aburirea geamurilor iarna. Vad o gramada de cetateni cu masini relativ noi, care nu stiu cum dreacu' se orienteaza sa tina masina aia in linie dreapta, cu toate geamurile aburite. Dom'le, nu stie sa foloseasca instalatia de climatizare... Haidi, bre, ma lasi! Ce IQ trebuie sa ai ca sa-ti dai seama ca daca ai ventilatia pornita nu se mai aburesc? Mai ales ca in sezonul rece instalatia de climatizare chiar trebuie pornita, altfel mori de frig in masina.

              Am niste vecini care nu sunt in stare sa parcheze masina intre doua linii desenate pe jos. "Nu ma pricep..." Pai du-te, bai nene, intr-o parcare goala, noaptea - ca sa nu te faci de ras, si exersezi parcarea aia chiar si 3 nopti la rand, daca instructorul ala care doarmea rasturnat in dreapta n-a avut nervi cu tine.
              Last edited by vitriol; 4 November 2016, 16:03.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

              Comment


              • Salut! Cam cat tine bateria la un senzor presiune anvelope?

                Comment


                • Gurile rele in targ spun ca 4-5 ani

                  Comment


                  • pentru cei interesati, asa arata in interior un senzor presiune anvelope:
                    Attached Files
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

                    Comment


                    • Poti sa faci niste poze mai bune cu placuta de circuite? Merci tare

                      Comment


                      • daca vrei iti trimit poza originala pe mail. trimite-mi un PM si se rezolva.
                        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

                        Comment


                        • Am si eu un Logan MCV II Prestige 90dCI de 2 luni cumparat si m-am pregatit ca omul constiincios cu "adidasi" de iarna. Am luat genti si anvelope noi si am sunat la reprezentanta sa intreb cum este cu valvele. Am primit raspuns ca daca schimb rotile trebuie valve cu senzori de presiune dar se gasesc numai la ei originale etc... bla-bla.. Am luat rotile noi si m-am dus la un service specializat in anvelope. cerind inlocuirea si montajul cu valve cu senzor de presiune (era mai ieftin ca la reprezentanta). Vine "baiatul cu cricul" si ma intreaba de ce vreau valve de alea?. Pai am zis... reprezentanta, becul martor bord.... s-a uitat la mine si a zis sa astept un pic. Vine un tehnician cu un "sculometru" se apropie de roti..... le pipaie si zice raspicat. Nu ai senzori .. Eu nu si nu ... dam roata originala jos, belim anvelopa si ride de pe geanta de aliaj o valva ordinara... Baiatul cu cricul zice... "vezi Sefu` te-am scutit de o poala de bani. Dai si tu o cafea la automat...."... din vorba in vorba am aflat ca eu dadeam a cincea cafea in maniera asta. Ma gindesc daca sa ma mai duc la reprezentanta ca aia sigur nu dau cafeaua si valvele inapoi si nu ma pot lamuri de ce nu se aprinde becul de la bord cu rotiile originale in garaj.
                          Deci, inainte sa va apucati de treaba dati o fuga la un service ca lumea ca au scule si poate va invata de bine sa nu aruncati banii dupa cum spun vinzatorii pusi pe comisioane....

                          Comment


                          • Daca mai cititi pe aici prin topicul asta o sa aflati niste chestii interesante despre senzorii de presiune si masina din posesie.

                            Comment


                            • S-a rasdiscutat subiectul asta! Ai sistem de monitorizare indirect, fara senzori in valve, care se foloseste de ABS pentru determinarea diferentelor de presiune intre roti.

                              Comment


                              • Ok... in privinta masinii mele ma lamurisem intre timp. Mai avem la firma inca un Daster care asta vara dupa un traseu pe cimpuri i s-a aprins martorul de presiune. Fiind in leasing si in garantie a fost trimis la "acelasi" service. A vent cu factura de senzor de presiune si resetare .... Acolo o fi alta poveste?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google