Sfat Schimbare Parbriz.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Care sa fie diferenta de securitate intre cel de origine si cel cu parasolar , turcesc ? Eu il am cel cu parasolar de 5 luni si e impecabil nu s-a zgariat deloc, cel original dupa cateva luni avea punctulete mici care se vedeau in lumina noaptea , am incercat sa le curat dar nu am scapat de ele.
    sigpic

    Comment


    • #47
      Eu l-am schimbt in 2006, ca era fisurat de la pietricele in partea de jos, langa stergatoare. Mi-au pus tot de origine si cu asta nu am mai avut probleme, dar sunt si mai atent cand merg in spatele unui camion, ca sa nu mai arunce pietricele in parbriz.
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

      Comment


      • #48
        pietre pot sa sara si din camioane de pe contra sens. de 3 ori mi s-a intamplat, din 4 pietre sarite in geam. a patra a fost de la un scuterist care tragea dupa el o creanga cu frunze pe marginea drumului
        sigpic

        Comment


        • #49
          Si de cate ori ai schimbat parbrizul???

          Comment


          • #50
            niciodata
            4 ciobituri are in el in decursul a unui an si 4 luni. dar nu-i crapat. il mai tin pana la primul ITP
            sigpic

            Comment


            • #51
              Pana la urma cele de origine sunt cele mai bune ca nu se fisureaza chear daca au cateva lovituri!

              Comment


              • #52
                Azi am ridicat masina din service parbriz de origine a fost 720 ron pe casco dar nu in service dacia pun o poza dar jos se vede cifra 9 si la alta logan cifra 7 ce poate sa fie anul fabricatiei parbrizului?
                Attached Files

                Comment


                • #53
                  Eu am schimbat parbrizul din cauza unei pietre cazute din mana unui vecin...am fost la Pilkinton,undeva pe viilor....cand vi de la autogara filaret si intri pe Trafic Greu(acum Sos Progresului) e pe stanga....service mare,se vede!Super montaj,super parbriz,are si parasolar un gri-fumuriu.a costat cam 480 ron acum 1 an.E impecabil si azi....sper sa nu mai iau pietre k nu am chef sa il schimb zilnic )

                  Comment


                  • #54
                    la mine o pietricica luata anul trecut dreapta jos, s-a transformat acum intr-o fisura super frumoasa. e bine ca a stat un an, dar acum trebuie sa-l schimb.este original. acum cred ca pun turcesc. este 2,6 mil. cu tot cu montaj undeva prin dr.taberei pe lângă selgros.
                    sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

                    Comment


                    • #55
                      Parerea mea ca am schimbat parbrizul de 2 ori din cauza pietrelor.+ca am relatie amicala in tm cu un patron de montator geam masini.

                      Ca prieten mi-a zis ca e bun si ala turcesc ca e de origine e ok dar el a preferat sa-mi puna un SAINT-GOBAIN care are si parasolar si o tenta mai inchisa .Mi-a explicat si de tehnici de claritate .etc ma depasesc... sincer ca necunoscator i-mi place SAINT-GOBAIN ca are parasolar si e mai inchis in rest ca geam nu vad nici o diferenta.

                      Comment


                      • #56
                        si eu am cam de un an jumate parbriz cu parasolar integrat....se ciobeste la fel de usor ca originalul
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

                        Comment


                        • #57
                          Propun pt drumurile noastre geam securizat <pt cei ce conduc basculante cu nisip mai curatati baculantele cand le descarcati si daca sunt incarcate folie va rog

                          Comment


                          • #58
                            Sa intreb si eu daca am casco la Asiban...fara franciza ,si parbrizul are o taietura prin dreptul stergatoarelor (de la pietricica),o sa il schimbe,ca cel original parca este foita de ceapa,cum a atins pietricica ,cum a plecat firul,mai ales de la caldura,ieri era de un cm azi are juma de metru !

                            Comment


                            • #59
                              depinde cat de tare a lovit pietricica parbrizul. eu am 4 (a se citi patru) ciobituri, trecute prin frig, apoi instant caldura de 4 liniute, care nu s-au extins. cumpara-ti un parbriz ieftin sa vezi atunci cum blestemi ziua in care l-ai achizitionat.
                              sigpic

                              Comment


                              • #60
                                eu am luat anu' trecut o pietricică și s-a făcut o floricică mică. Acum2 săptămâni a plecat spre centru parbrizului...și s-a tot dus, s-a tot dus,a ajuns acu' la vreo 30cm. și e parbriz original. Așa că...depinde și de noroc. Am pe la muncă niște parbrize schimbate și am dat cu pietre în ele, să vedem cât sunt de rezistente. Nu prea conta cât de tare dădeai, important ela locul unde se lovea piatra de parbriz. Câteodată se ciobea un pic, câteodată se făcea floare. Și dădeam cu aceeași forță aproape. Așa că...original sau nu...cum ți-e norocu'! Important e să fie duplex, că în caz de ceva, să nu te trezești cu piatra în mașină...să-ți mai spargă și vreo 2 dinți...
                                sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google