Traficul din Bucuresti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Ieri am mers prin Bucuresti. 3 observatii:
    1 traficul este incurcat de timpitii de la primarie(primarii) cu lucrarile lor si mai ales cu sistemul timpit de semaforizare pentru pietoni(de n-au avut bani de pasaje subterane sau pasarele).
    2 nu mi-a placut cum se merge pe stradutele mici dintre blocuri. Eu nu am curaj sa merg cu viteza pe ele nici in Braila dar se pare ca soferii bucuresteni sunt mai curajosi decat mine(daca sare un copil sau un mos ce faci?)
    3. daca m-a vazut cineva in trafic sa stiti ca nu conduc chiar atat de prost atat ca am facut prostia sa ma tin dupa unu care stia cum se ajunge la cimitirul Ghencea 2 fara sa-l intreb cum se ajunge acolo. Atfel el schimba benzile ca sa depaseasca si eu ma stresam sa-l urmez ca nu cumva sa fiu incadrat prost la vre-o intersectie. Daca intrebam mergeam mai bine ca nu fortam nota atat de des. A si am avut o bafta extraordinara. Am prins o parcare (perfecta) intr-un loc f.f. aglomerat. Nici mie nu-mi venea sa cred ce noroc am avut.
    Cel mai lent 1,6 8v

    Comment


    • #77
      Pe stradutele mici asa se merge, mai ales cand vrei sa ocolesti o aglomeratie, nu poti sa mergi cu 20 km/h, sa fim seriosi. Iar cu parcarile, prin centru oricat noroc ai avea, greu gasesti un loc, mai ales prin Amzei sau pe strazile adiacente caii Victoriei.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

      Comment


      • #78
        Impotriva poate la ceea ce zic majoritatea soferilor, datorita faptului ca de vreo 2 saptamani intersectiile importante sunt dirijate de garcea, eu personal am simtit o usoara fluidizare a circulatiei.
        Nu ne mai lasa sa fortam si sa blocam intersectia pe galben si alte chestii "vitejesti" ,care uneori ne ajuta ,dar ii blocheaza pe altii.

        Comment


        • #79
          Nu stiu cum naiba se face dar Bucurestiul e intors pe dos, sau mai bine administratia Bucurestiului. Pana acum vre-o saptamana in urma, intersectia Vitan-Barzesti cu Oltenitei era nesemaforizata (existau semafoare dar nu functionau) si nedirijata de politie, acum cand e semaforizata e si dirijata de cate doi-trei politisti... Mentionez ca e o intersectie foarte aglomerata si la orele de varf e chiar "crima si pedeapsa" s-o traversezi...

          Comment


          • #80
            Suprema cred ca e Colentina! Sa faci 50 min. de la Sportului la Ceas(o statie de autobuz)!!! Imi venea sa trag pe dreapta si sa o iau pe jos!!Dar daca mergeam pana la Unirii??!!

            Comment


            • #81
              Oricum fata de parerea mea despre soferii bucuresteni de acum 2-3 ani acum e cu mult mai bine. Traficul este infernal(asa a fost mereu) dar soferii sunt cu mult mai civilizati. Fara gluma consider soferii bucuresteni cu mult mai "oameni" decat altii din alte orase (nu dau nume ca se inflameaza forumul). Si da prosti administratori(primari, functionari, etc) aveti in Bucuresti. Ca de altfel in toata tara (exceptie Sibiul).
              Mult noroc.
              Cel mai lent 1,6 8v

              Comment


              • #82
                Deci eu sincer, nu cred, sunt sigur ca in urmatoarele doua zile (joi si vineri) nu ca o sa fie aglomerat in oras, dar nu o sa putem merge. Tare mi-e teama ca se va repeta istoria de pe 5 dec inainte de Sf. Nicolae, cand am facut 3,5 ore din baneasa pana in vitan.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                Comment


                • #83
                  E crima traficul in perioada asta. 35 de minute Iancului - Universitate. Da-o in masa!

                  Comment


                  • #84
                    Interesant ce am gasit

                    "Eu nu blochez intersectia!" - initiativa unui bucurestean exasperat de trafic



                    Sticker pentru campanie
                    Foto: Hotnews


                    Satul de intersectiile blocate zilnic, un sofer bucurestean a lansat o campanie on-line, sub sloganul "Eu nu blochez intersectia!". Campania a inceput pe 1 aprilie si s-a extins deja la nivel national. Dan Patzelt este un bucurestean care vrea sa ajunga mai repede si mai bine dispus acasa.

                    Cand si-a dat seama cat timp pierde in intersectiile blocate si ca nu va reusi niciodata sa ii explice soferului din spate de ce refuza sa inainteze in blocaj, si-a lipit pe spatele masinii un sticker: “Eu nu blochez intersectia!” .

                    “Campania a pornit dintr-o frustrare personala. Eu nu intru intr-o intersectie daca e supraaglomerata si nu reuseam niciodata sa ii explic soferului din spate ca mai bine astepti 5 minute sa se faca verde, decat sa stai 20 de minute blocat in centrul intersectiei.. Vreau sa transmit un mesaj de bun-simt soferilor pentru ca ei sunt singurii care pot schimba ceva. Daca mesajul ajunge la 200.000 de oameni, rezultatele se pot vedea in tarfic, pentru ca implicarea sociala se transmite”, a declarat Dan Patzelt pentru HotNews.ro.

                    Toti cei care sunt interesati sa participe la campanie primesc gratuit un sticker pentru masina lor. Dan a primit cereri atat din Bucuresti, cat si din tara, si organizeaza o sesiune de lipit stickere duminica, incepand cu ora 12:00.

                    sursa
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

                    Comment


                    • #85
                      Ca stil de mers...in Bucuresti daca nu e aglomerat se conduce mai bine decat in alte orase...nu dau nume insa am testat treaba asta de "n" ori!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                      Comment


                      • #86
                        Eu unu, vreau summitul INAPOOOOOOI!

                        Comment


                        • #87
                          Nu e nevoie sa va povestesc ce patesc in fiecare zi de trafic pe celebra Sos Stefan cel Mare....Culmea e ca de cateva zile,au cam terminat in proportie de 60% de asfaltat,dar se circula mai PROST decat atunci cand se asfalta.Nu stiu cum vine asta,dar incepand cu ora 7.00 si pana seara tarziu orele 22.00 se circula infernal,bara la bara,coada in pasajul Bucur Obor,etc.

                          Comment


                          • #88
                            MARFA, traficul in Bucuresti
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

                            Comment


                            • #89
                              Azi s-a depasit orice limita...tot Bucurestiul este paralizat....

                              Comment


                              • #90
                                Serios? am facut o ora de la Eroilor pana la Plaza Atat pot sa spun: este groaznic traficul din bucuresti! Mai bine lasi masina in pace sa se odihneasca in parcare si mergi cu metroul. este cea mai buna solutie! Daca ai chef sa te plimbi, iesi cu masina dupa 9 seara...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google