Consum 1,5 DCI 85 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • In weekend am scos 5,5-5,6 (fluctua) in bucuresti- mers legal si fara accelelrari puternice..... Dar ma cam chinuiam sa nu eliberz hergeleia. Nu se paote merge incet cu motorul asta. Pana sa iti dai seama ca ai plecat de la stop deja ai 80km/h
    1.5 dc

    Comment


    • Da, da chiar se poate... Ma straduiesc sa scot un consum de 3.1% in Bucuresti. Daca reusesc va anunt.

      Comment


      • Poftim 3.1% in Buc??????? Eu cred ca iti trebuie niste picaturi de Haloperidol.
        PS: haloperidol medicament pt tratarea halucinatiilor.
        Fara suparare dar chiar exagerati uneori. Am mers si eu ceva km cu 1.5 85 prin Bucuresti, iar consumul realist e undeva la 6.5-7.
        Ce spuneti voi aici (cei 2 de mai sus) sunt ireale.
        In fine, daca va face bine sa credeti asta, credeti in continuare, eu sunt insa de parere ca este oarecum patologic.
        Last edited by Cezar; 4 July 2008, 09:56.

        Comment


        • Am resestat CB-ul acum 2 saptamani, de atunci am facut 400km si am mers doar prin Bucuresti, nu am mai avut ocazia sa ies din "frumusetea" de oras.
          Traseu: Arcul de Triumf, Casa Presei Libere, Fantana Miorita, Aeroport Baneasa (la 8:30 si 17:30 cand e varful de aglomeratie) iar pe seara mers la cate o cumparatura sau suc.
          AC pornit mereu, mers fara menajamente ca sa ajung si eu totusi la servici in timp util si acasa, consum 6.8%. Mi se pare mai mult decat satisfacator.
          Cam dificil sa scoti 3-4% in Bucuresti, decat daca mergi doar noaptea si nu te intalnesti cu nici o masina...Sau poate pe centura ....Sau doar la vale
          Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

          Comment


          • Originally posted by iancucezar View Post
            in Bucuresti [..]consumul realist e undeva la 6.5-7.
            La mine consumul asta e valabil pe timpul iernii, vara am 5,5 sau 6 la suta cu AC pornit .

            Comment


            • 5.5%, exclusiv Bucuresti? La ce ore circuli si pe unde, de curiozitate...A si cam ce stil de mers ai? Conteaza detaliile astea, dar totusi 5.5% exclusiv urban cred ca trebuie sa fii un om extraordinar de rabdator si calm (de admirat)
              Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

              Comment


              • Nu am mers mult timp cu dci 85, doar pret de vreo 20 km prin oras ( deci valoarea consumului nu e concludenta)...Insa consumul se invarte undeva in jurul valorii de 5.5-7, in functie de trafic.
                3.1 % e imposibil, oricum ai incerca...Poate in vale, sau tractat

                Comment


                • Nu stiu daca e posibil sa scoti 3.1 % oricum...Succes Eu am facut 10000 km cu masina din martie si pana acum pot sa zic ca sunt multumit... Eu zic k 4.8 - 5.5 % pentru traficul din constanta e mai mult decat bine... Oricum... LA CONSUMURI CAT MAI MICI (REALE)
                  Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
                  sigpic

                  Comment


                  • Originally posted by cattalin81 View Post
                    5.5%, exclusiv Bucuresti? La ce ore circuli si pe unde, de curiozitate...A si cam ce stil de mers ai? Conteaza detaliile astea, dar totusi 5.5% exclusiv urban cred ca trebuie sa fii un om extraordinar de rabdator si calm (de admirat)
                    Consumul e valabil de cand au inceput vacantele si concediile, iar traficul din Bucuresti s-a mai aerisit. In perioadele f.Aglomerate, cu stat mult pe la stopuri, mai aduna juma de litru, cu un stil de mers normal.
                    Numai iarna,in oras, ajung la 7.

                    Comment


                    • 5,2 cu aerul conditionat pornit continu in oras iar in wekend cu o rulota de 900 kg 6,5 inafara zona de munte

                      Comment


                      • Am mers Brăila - Piatra Neamţ cu portbagajul încărcat la refuz, total 3 adulţi şi 2 copii în maşină, ce-i drept am pornit seara şi mare parte din drum am făcut-o după căderea întunericului (şoseaua liberă deci), cam 50% din drum pe ploaie, cu ventilatorul deschis şi cu AC setat la rece, scoţînd 3,9 l la 100 km. Viteza medie înregistrată de CB a fost aproximativ 55 km/ h şi fiind începător am condus aproape tot timpul puţin deasupra limitelor legale (sub 10 km depăşire limită, ca să nu iau vre-o sancţiune)
                        Nu prea îmi vine să cred, îmi pare consumul prea mic.
                        Am mai luat o pleaşcă recent, CB-ul îmi afişa că mai pot merge cu combustibilul din rezervor aproximativ 100 km (calculul mediu era făcut exclusiv pe ziua respectivă după vreo 40-50 km pe drumuri de munte şi asfaltate şi neasfaltate şi forestiere şi mers pe păşune şi prin noroaie şi pe uscat .... ) şi aveam de suit o rampă asfaltată de aproximativ 9 km (diferenţa de nivel era cam de 400 m). Chiar luînd în considerare suplimentul de combustibil necesar urcării diferenţei de nivel, mi s-a părut ciudat că martorul de combusibil mi s-a aprins în vîrful de rampă.
                        Last edited by Qvadratvus; 5 July 2008, 09:48.

                        Comment


                        • Asta e consumul,nu trebuie sa va mire,mie la 80km/h in treapta V imi arata 3.8%

                          Comment


                          • Maşina are pînă în prezent cam 1700 km la bord. În rodaj e de aşteptat consumul să fie mai mare, sunt începător şi deci teoretic asta e un motiv suplimentar de a creşte consumul, viteza pare totuşi să nu nu a fost cea optimă pentru a se cala pe consumul minim de combustibil.
                            Apropo de pleaşca pe care am luat-o, am senzaţia ori că nu trebuie să cred prea mult în CB, ori că mai trebuiesc făcute cîteva reglaje, ori ceva nu merge cum trebuie.

                            Comment


                            • Acu problema e ca fiecare calculeaza cosumu cu alta metoda ... Computerul de bord e cam principalul vinovat pentru consumurile astea incredibil de mici. Eu merg din plin in plin si cred (si majoritatea spun) ca e cam singura metoda reala de a afla consumul ... Si asta se face dupa o medie de 2-3 plinuri consecutive.

                              consumul meu nu are relevanta pentru ca e la 1.5 70, dar asa, ca idee ... Computerul tinde sa minta

                              Comment


                              • ...Computerul tinde sa minta....Nu cred asa ceva din moment ce la benzinare sare lejer indiferent de anotimp de 10l/100 km; recent am fost la un drive test la Sandero echipat cu motor de 1,6 full si cu A/C pornit, in oras(Calarasi) inregistra o medie de consum de 11,2 l/100 km, asa ca nu vad de ce ar fi diferenta intre calculatorul de pe benzina si cel de pe diesel...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google