MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Si dementii in continuare fac spume la gura ca vina este a omului, a pustiului, in speta...
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

    Comment


    • Pustiul a atins cainele pe spinare...........masculii nu suporta sa fie atinsi acolo....mai ales cand sunt culcati. este instinctul lor de aprare, mai ales ca nu vedea ce l-a atins.
      real power..... diesel power by

      Comment


      • Da si? Poate sarea la copil cand , sau dupa ce-i dadea de mancare , sau cand trecea cu trotineta pe acolo , sau ca poarta geaca de o anumita culoare...
        Chiar trebuie sa ajungem ca in occident unde copii nu sunt lasati sa se joace singuri decat in locuri ingradite si unde copii nu se duc singuri nici 100 m (magazin,scoala,vecini) ? Mai bine inchidem copiii sau maidanezii si nu-i mai lasam pe strazi?
        o/____\o
        (i)
        .........

        Comment


        • Originally posted by john Q View Post
          Prinţesa Maja de Hohenzollern: „România a ajuns o ruşine pentru UE“. Oamenii protestează faţă de eutanasierea maidanezilor.
          Asta tare imi aduce aminte de baroneasa care venea sa ne "invete" cum sa nu-i mai discriminam noi romanii pe rromi si ca trebuie sa ii integram social. Acuma probabil ca e calare pe francezi, italieni, spanioli si englezi - sa ii integreze aia acolo pe tiganii nostrii plecati peste granita - ca noi nu am fost in stare. Asteptam cu mare interes "reusita" francezilor, italienilor, spaniolilor si englezilor.

          Mi-e o scarba de astia care fac parada de declaratii la adresa altora... Sa vina aici si sa hraneasca cainii din adaposturi... Ca de gargara suntem satui.

          Comment


          • Originally posted by vitriol View Post
            Si dementii in continuare fac spume la gura ca vina este a omului, a pustiului, in speta...
            Vina este intr-un fel, si a omului (nu a copilului desigur), dar a oamenilor in general, fiindca nu isi sterilizeaza cainii si atunci cand fac pui ii arunca in strada! Pai ce credeti ca se intampla cu aia? Nu devin tot caini ai strazii? Iar atata timp cat nu se poate da nici macar o lege in privinta asta, vom mai avea de furca cu aceasta problema a maidanezilor!

            Eutanasierea ar putea stopa problema, insa doar temporar, dupa parerea mea.

            Comment


            • Originally posted by Costi-bc View Post
              Da si? Poate sarea la copil cand , sau dupa ce-i dadea de mancare , sau cand trecea cu trotineta pe acolo , sau ca poarta geaca de o anumita culoare...
              tin sa precizez ca eu cred ca este imposibila faza cu geaca deoarece cateii nu vad in culori din cate stiu eu. nu au nici memoria fetelor.
              ei recunosc alte caracteristici.

              Comment


              • desigur , dar poate trecea pe langa tomberonul preferat , pe teritoriul cainelui. aia e ideea , ca strada , parcurile , locurile pietonale si maidanele ar trebui sa apartina omului nu cainelui sau altor animale care ne pot afecta sanatatea sau chiar viata.

                la altii vezi veverite in parcuri , porumbei , etc.
                la noi maidanezi si ciori. sa vina printesele si baronesele sa se plimbe pe inserat prin parcurile patriei ca sa se relaxeze si apoi sa le vad cum protesteaza.

                in plus aia care organiza lupte de caini in USA e cumva neam cu dansa ? sa pui cainii sa se sfasie intre ei nu e cruzime si barbarism ? sa-i protesteze mai bine in fata celulei lui aia decat in ambasade ...

                te iau dracii cand vezi atata nesimtire !!! probabil nici nu stie unde-i romania pe harta sau numele unei strazi din romania , dar isi da cu parerea despre problemele romaniei , ba mai mult ia si atitudine si da sfaturi: "deveniţi responsabili pentru animalele străzii!!!".
                Last edited by Costi-bc; 1 October 2013, 13:18.
                o/____\o
                (i)
                .........

                Comment


                • Marea problema nu este ca ne ucidem cainii dupa o anumita perioada de timp pentru ca si alte tari fac asta,marea problema este ca nu am vazut prin presa din Europa vreun copil sa moara in chinuri omorat de animale din astea semidomestice.Doar in filme horror vezi asa ceva.
                  "light up the darkness" Bob Marley

                  Comment


                  • Marea problema este ca sunt multi nebuni in libertate care plang, se tavalesc pe jos, blocheaza bulevarde principale din capitala, aratand ca sunt impotriva legii cu eutanasierea.

                    Bai nene, eu nu-mi aduc aminte sa fi iesit cineva in strada atunci cand au murit arsi de vii niste copii intr-o maternitate, sau cand presa a publicat conditiile crunte din orfelinatele din Romania.

                    Imi spunea, acum vreo doua zile, un maidanofil d-asta care se da drept "iubitor de animale" ca cica el vrea sa adopte un maidanz. Ca eu de ce nu adopt un copil?
                    Last edited by vitriol; 1 October 2013, 13:39.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                    Comment


                    • Urasc ipocrizia celor care se recomanda drept iubitori de animale.

                      Discutiile de obicei se poarta in jurul eutanasierii. Daca e bine sau rau, uman sau inuman.

                      Pe mine ma intereseaza doar urmatoarea intrebare: au ce cauta cainii fara stapan pe strazi?

                      Raspunsul este evident NU. Daca vrem sa fim o tara civilizata si nu lumea a 3-a cainii fara stapan trebuie sa dispara in viitor de pe strazi.

                      Evident ideal ar fi sa avem fonduri suficiente, sa facem un fel de adaposturi-hotel pentru toti cainii comunitari, cu locuri de joaca si mancare din belsug.

                      Iubitorii de animale si toate asociatiile gen "cutzu-cutzu"/"patru labute" pot contribui la implementarea acestei solutii. Bugetul de stat nu poate singur asigura banii necesari in conditiile in care nu sunt bani pentru medicamente in spitale, etc...

                      Comment


                      • Maidanezii din jurul blocurilor scapă de eutanasiere. Potrivit ordonanţei de urgenţă a Guvernului privind câinii fără stăpân, hingherii nu au voie să se atingă de maidanezii aflaţi în apropierea blocurilor. Totodată, şi câinii comunitari de talie mică vor fi lăsaţi să umble în voie pe străzi.
                        În schimb, pe lista hingherilor se află câinii agresivi şi foarte agresivi, femelele cu pui, câinii de talie mare şi medie dar şi animalele gestante.
                        Potrivit normelor care vor intra în vigoare la sfârşitul lunii noiembrie, pe primul loc în lista capturărilor se află câinii agresivi care circulă liber în preajma şcolilor, grădiniţelor, locurilor de joacă pentru copii, parcurilor şi pieţelor publice.Normele metodologice ale ordonaţei privind eutanasierea câinilor maidanezi aduc noutăţi surprinzătoare. Capturarea şi eutanasierea câinilor din jurul blocurilor vor fi strict interzise de la sfârşitul lunii viitoare.
                        Asa ca, doar cainii agresivi, cei care nu-s in jurul blocurilor, femelele gestante sau cu pui si cainii care nu-s de talie mica vor fi tinta hingherilor.

                        S-a implinit dorinta mosnegilor, au un scop in viata, sa aiba grija de javrele de sub geamul de la parter.
                        Last edited by mr.K; 29 October 2013, 17:14.

                        Comment


                        • Saptamana asta ne-am trezit inapoi la bloc cu unul dintre cainii blocului. (erau 5, 4 au fost luati de oamenii din bloc, iar asta a fost dus de catre administratora la un adapost de caini)

                          Cainele asta (o femela) - era de o veselie nemaipomenita. Cum vedea pe cineva incepea sa dea din coada. Eu ii ziceam "veselia pamantului". Acuma arata slabita si avea o tristete in privire. Am intrebat o baba din bloc cum a ajuns cainele inapoi, si mi-a zis ca a fost administratora cu cateva cucoane la adapost sa-i duca mancare - si ca saraca catea era intr-o cutie, apatica total, nu iesea de acolo si nu manca. Au luat-o si au adus-o inapoi, dar se vede ca i-a disparut veselia din privire. (veselie in privire pe care nu o regasesti la multi oameni <era sa scriu jigodii> )

                          Comment


                          • Eu cred ca mai bine i-ai intreba pe parintii lui Ionut care-i treaba cu veselia distrusa.

                            Am spus Ionut pentru ca, din pacate, a ajuns sa fie luat drept etalon atunci cand vine vorba de copiii muscati de caini.

                            Sau mai bine du-te la poarta spitalului Grogore Alexandrescu (cand ai tu timp, la orice ora din zi si din noapte) si spune-le copiilor care vin muscati de caini, cum e cu veselia distrusa.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                            Comment


                            • La fel si Ghita porcul,de un an cand ma vede cu haleala in mana il cuprinde o veselie si cand ma gandesc ca mai are doar doua luni si o sa il cuprinda o tristete subita...
                              "light up the darkness" Bob Marley

                              Comment


                              • Vitriol, poate ne explici - cum vine treaba cu generalizarea asta? Daca exista caini agresivi, trebuie sa actionam impotriva tuturor cainilor? Dar cu oamenii agresivi ce facem?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google