Zgomot Ciudat Logan 1,5 Dci 70 Hp

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Sa dea Domnu' de sus ! Mersi la fel!

    Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk

    Comment


    • #17
      Aceeasi problema o am si eu, respectiva bataie de injector, mai pronuntata intre 1500 si 2200 rpm, dar cum o accelerez sunetul se aude mai diminuat, dar inca persista, mai ales acum cand e frig. am fost si la reprezentanta delphi aici in brasov, pusa pe tester, nu are nici o eroare. Tind sa cred ca este o problema mecanica la injector, dar atata timp cat porneste si nu mi-a facut figuri, asa sa steie ca-i sta bine.Masina are 112500, e motorul de 68 cp. Si inca o treaba, am auzit si alte loganuri cu acest tip de motor, si acelasi tacanit il au, asa ca nu imi fac probleme decat atunci cand incepe sa-mi faca figuri.

      Comment


      • #18
        Nu.ti mai face griji, din punctul meu de vedere daca porneste si nu consuma , nu.mi fac grija. Dai sandale si las-o asa. Ca astea, ar manca banii zilnic daca le pupam prea mult in coada.

        Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk

        Comment


        • #19
          Adevar ai grait fratioare. Sa fiu al naibii ca daca citesti toate subiectele despre problemele aparute la motorul dci, ti-e frica sa mai bagi cheia in contact. Respecte!

          Comment


          • #20
            Forja tata!!!

            Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk

            Comment


            • #21
              Salut. Am si eu o problema cu un logan 1.5 dci Euro 5 model 2011. La prima pornire dimineata cand este frig afara -5 -10 grade se aude un zgomot ciudat, ca un "rontait" in primul minut dupa pornire apoi functioneaza normal. atasez un link poate cineva imi poate da o sugestie de la ce poate fi https://www.youtube.com/watch?v=pP3hLynp2Lk . Mentionez ca pe timpul verii cand este cald afara nu se aude nimic.
              Multumesc!

              Comment


              • #22
                La -15grade si bmw.ului ii bat putin injectoarele. E ceva normal din punctul meu de vedere, aia e bataie de la injectoare pana se incalzeste putin motorul, observ ca nu.ti oscileaza nici turometru cea ce este foarte bine. Motorina e de vina la noi, prea subtire, numai realizeaza ungerea necesara. Nu o ai de noua masina, e prima iarna cu diesel? Asa e dieselul iarna.

                Comment


                • #23
                  O am din martie 2015. Mi-a facut asa si iarna trecuta dar cand a venit vara nu s-a mai auzit nimic si am crezut ca a fost ceva de moment.(filmarea este de iarna trecuta) Acum de cand a venit putin frigul a inceput iarasi sa scoata acest zgomot si ma gandeam sa ma duc cu ea la service.

                  Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

                  Comment


                  • #24
                    Eu zic ca mergi degeaba, ca o sa ajungi cu masina cald si la service o sa-ti zica ei ca nu aude nimic si ca nu are nimic masina. Trebuie sa o lasi peste noapte la ei si sa o pornesti la rece acolo. Dar eu zic ca nu e nici o problema.

                    Comment


                    • #25
                      Da. Am vorbit la Reprezentanta Meridian si asa mi-au spus,cand ma hotarasc sa ma duc la ei , o las peste noapte si o sa o porneasca ei dimineata la rece. Acum astept sa se faca mai frig afara gen -10 -15 grade sa se auda mai bine zgomotul.
                      Multumesc mult !

                      Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

                      Comment


                      • #26
                        eu zic ca nu e normal sa faca asa si nici turaria nu e cea corecta... bine ai facut ca ti ai facut programare la reprezentanta dacia...
                        Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

                        Comment


                        • #27
                          Salut....ai rezolvat problema? A mea face identic,nu merge rotund motorul 10-20 de secunde

                          Comment


                          • #28
                            Salut. Am fost cu ea la service i pe tester a fost o bujie incandescenta arsa. Dup ce am schimbat-o zgomotul s-a mai diminuat dar tot mai are puin zgomot când este foarte frig. Cei de la service mi-au recomandat sa o las o noapte acolo sa o porneasca ei dimineata doar ca am avut nevoie de masina i nu am putut sa o las. Mi s-a mai spus de cei de la reprezentanii ca cele cu aprindere Siemens intra în categoria "asa fac toate" i ca ar fi bine sa pun contactul de 2 ori înainte de pornire.

                            Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

                            Comment


                            • #29
                              Si eu am auzit ca "asa fac toate" dar mi se pare destul de aiurea...mi.a controlat cineva bujiile cu un fir pe releu si baterie si au spus ca sunt bune dar nu stiu cat de ok a fost ce a facut el acolo
                              Mentionez ca si a mea e 1.5dci 75 cp euro 5 ph2

                              Comment


                              • #30
                                Si astazi cand am pornit-o a avut acel zgomot exact ca in filmarea de mai sus. Deci problema nu este de la bujii. Pana la urma o s-o las o noapte la ei poate isi dau seama de unde provine zgomotul ala. Ps. Bujiile se controleaza cu o lampa de control cu fir. Se agata firul la borna + a bateriiei si lampa se pune pe capul bujiei (acolo unde intra mufa) . Daca se aprinde becul inseamna ca este functionala daca nu se aprinde este defecta. Nu este recomandat sa se testeze cu fir direct pe baterie deoarece bujiile sunt alimentate la 4,4 v nu la 12 v

                                Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google