Bataie Ciudata Cand Pun Frana

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bataie Ciudata Cand Pun Frana

    Salut

    Am un Logan Fab 2016, 1.2 75 CP si am o mica problema ( poate cineva a avut aceasi problema sau cineva v-a constata si la masina lui, poate e Defect de Fabricatie )

    La rece ( mai proeminent se aude ), la plecatul de pe loc ( incet, plecare normala ) roata daca se invarte pe o distanta de max 10 cm, Se aude o bataie ( fier pe fier ), ca de ex. ( cum se aude cand ai avea problema la vreo planetara sau joc in casetade directie ), IAR dupa ce se incalzeste ( masina, motorul, etc, sa zic asa ), nu se mai aude proeminent, CI foarte incet!

    La plecatul de pe loc, dar cand dau cu spatele, se aude mai proeminent!

    Am fost la 4 mecanici si toti mi-au zis ( joc in grup, la cutia de viteze - sper sa zic corect ) iar cei de la Reprezentanta ( prosti cu diploma ).

  • #2
    Mecanicii lui pește(inclusiv ăia din reprezentanță) au ridicat mașina pe elevator și s-au jucat cu roțile?
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • #3
      De o problema asemănătoare am auzit la un sandero 0,9 TCe. Pana la urma, am înțeles ca zgomotul provenea de la caseta de direcție, nu era unsa suficient din fabrica.

      Comment


      • #4
        Pe alt forum spune tot:

        Salut

        Am un Logan cu Fab 09.2016, 2,000 KM in prezent iar undeva la vreo 700 - 800 KM am constatat, ca are o Bataie asemanatoare ( unei planetare, joc in grup la cutia de viteze sau cine stie, caseta de directie ). Ca sa intelegeti mai bine, am sa incerc sa explic cat mai clar posibil ( poate este Defect de Fabrica si poate si altii au aceasi problema, dar nu au luat in seama )

        La rece ( se aude mai proeminent iar dupa ce merg cu masina ceva timp, undeva la cate minute, acea bataie dispare si s=ar auzi un fel de Trosnit ) mai exact, cu masina rece, cand plec ( usor, normal de pe loc, sa zic undeva la max 10 cm roata merge ) si pun Frana, Se aude o bataie ( fier pe fier ) si repet, dupa ce merg cateva minute ( ca si cum ceva, acolo s-ar incalzii ), acea bataie dispare ( de fier pe fier ) si se aude ca un fel de ( trosnitura, trosc ) SPER SA FIU CAT MAI EXPLICIT

        ACEAST BATAIE SE AUDE IN PARTEA DREAPTA si se aude din Interiorul masini, UNDEVA LA MIJLOCUL MASINI, SUB BORD PARTEA DREAPTA MAI EXACT, SUB PODEA.

        Am fost la 4 mecanici ( particulari ) care mi-au spus acelasi verdict ( joc in grup la cutia de viteze SPER sa zic bine ) iar cand am fost cu ea la reprezentanta, toti o dau din colt in colt, deoarece nu vor sa imi dea Verdictul pe care, repet, 4 mecanici DIFERITI mi l-au dat.

        Un inginer chel de la Reprezentanta imi spune, Ca ar fi de la placutele de Frana si ca, ar fi bine sa le schimb ( am sa pun TRW-uri, exact cum sunt pe spate, deoarece pe fata sunt MOTRIO ) si am sa o fac.

        Acum, ceea ce vreau sa aflu PARERI, SUGESTII NU genul ( dute si da=le cu masina in cap, pune-le masina in brate sau ceva de genu ). Am luat legatura si cu cei de la Vocea Clientului si ei ai sub supraveghere toata activitatea mea.

        Toate suruburile au fost verificate de sub masina.


        Plăcuțele sunt ATE, iar ca primă măsură control nivel și calitate ulei(pilitură) cutie
        Last edited by t0rquemada; 13 December 2016, 00:22.
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

        Comment


        • #5
          pentru t0rquemada Si ti se pare ca e diferit! Sunt unul si acelasi. Conteaza? Iar apoi am specificat clar ( Nu doresc CAPETE MARI ), doresc Raspunsuri.

          Unul din Motto-urile mele in viata ( Un Destept integele, un Prost cauta nod in papura ). Asa ca, fiecare decide in care parte se gaseste

          Comment


          • #6
            În cazul ăsta, din fericire pentru Dacia, mașina nu se repară pe forum.
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google