FUELIO - Sau Mașina Bine întreținută

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • FUELIO - Sau Mașina Bine întreținută

    Pe Magazin Play pentru dispozitivele pe ANDROID am găsit și folosesc de peste un an o aplicație FUELIO de monitorizare a consumului de carburant, a costurilor cu chetuielile de întreținere, perioade de service și schimbare consumabile, alerte la o anumită dată sau periodică, alertă la atingerea unui nr de KM setat ... etc...
    Interfața este în limba română , aplicația este foarte intuitivă.
    Ca să înțelegeți din prima : ODOMETRU - valoarea kilometrajului.
    Astfel în funcție de cât de conștiincioși sunteți și introduceți costurile și perioadele de service ( schimbare de consumabile și posibile revizii ) la atingerea perioadelor setate sau a nr de KM conform cu ultima alimentare cu combustibil la care introduceți și valoarea kilometrajului ( ODOMETRU ), veți avea o statistică detaliată a banilor investiți în mașină printr-o serie de rapoarte și statistici ale aplicației.
    Ca facilitate are posibilitatea de a face backup pe Google Drive sau DropBox, deci dacă pățiți ceva cu telefonul informațiile se vor reface de acolo după reinstalarea aplicației pe noul telefon, întrucât periodic informațiile introduse despre mașină se actualizează în locația de backup.
    Am luat cartea de service a Loganului și am introdus data ultimelor schimburi de consumabile, perioadele de service asociate cu ce trebuie schimbat și acum mă avertizează periodic ce am de lucru la mașină ( multe le poți face singur ) și dacă e cazul să fac service la mecanic.
    Eu vă spun că merită efortul de a introduce la fiecare alimentare valoarea combustibilului și valoarea kilometrajului !
    Last edited by mp74; 30 December 2016, 12:15.

  • #2
    Salut, se poate baga in aplicatie tot ce am facut la masina de cand am luat-o si sa ajung pana in momentul de fata?Apoi sa continui.
    sigpic
    !

    Comment


    • #3
      Da, se poate

      Da, se poate , evident că poți pune dată calendaristică la orice date introduci. Doar să ai răbdare Ai mai jos câteva ecrane ... informale.
      Attached Files
      Last edited by mp74; 30 December 2016, 20:58.

      Comment


      • #4
        Super, am instalat-o si eu.
        Am pastrat facturi/chitante, etc. la tot ce am facut pana acum la masina, am un morman de hartii . O sa imi fac timp sa introduc toate datele in aplicatie si presimt ca o sa ma sperie costurile , rezultat->> am muncit pentru masinile din ograda
        sigpic
        !

        Comment


        • #5
          DA, poți ține evidenta cheltuielilor la mai multe mașini ... încă pe mine nu m-a interesat asta

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google