Cruise Control

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mar interesa si pe mine unde se monteaza aceste adaptoare comenzi volan dacia logan 2

    comenzi volan 2.JPG
    Opel Vectra A 1995
    Logan Preferance 2009
    Logan Editie Limitata 2014

    Comment


    • Sall mar interesa daca se potriveste pedala din poze la logan II 1,2 16V pentru ami monta CCSL- RVLV.
      V=P.jpgVP.jpg
      Opel Vectra A 1995
      Logan Preferance 2009
      Logan Editie Limitata 2014

      Comment


      • În postul #140 ai toate informațiile necesare.

        Pedala la 1,2 trage un cablu, în plus e de metal și are prindere în 3 puncte. Poza de la tine arata alt tip de pedala posibil Clio4.
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

        Comment


        • Ma poate ajuta cineva cu semnificatia pinilor de la butonul cruise control de pe panoul central al Loganului 2 ?
          Multumesc!
          Attached Files

          Comment


          • Salut baieti. Sunt nou pe forum.Am citit acest topic despre cruise control si m-a ajutat. Am montat pe loganul meu din 2013 CC si am facut urmatoarele:
            Am cumparat volan cu comenzi, butonul si panglica. Le-am montat pe masina si am fost la un prieten cu DDT 2000 pt. activare. Foarte simplu.Am luat piesele de pe o masina avariata cu doar 400 km la bord din 09.2016. Volan+buton+Panglica=500 lei
            Functioneaz excelent.

            Comment


            • Faina treaba , montare cc aftermarket cu piese aproape noi la un pret decent

              Comment


              • Apropo 25MYD pedala de ambreiaj avea deja momocontactul pentru CC sau nu mai este necesar acel monocontact.
                Opel Vectra A 1995
                Logan Preferance 2009
                Logan Editie Limitata 2014

                Comment


                • Tu ai și stop-start și de aceea ai și monocontactul pe ambreaj. La noi, la 1,2 lipsește acel contact și este greu de achiziționat și costa ceva în plus.

                  Eu am făcut un calcul și ma ajunge la 1000 ron, am zis ca mai bine de banii aceia ma plimb .
                  Last edited by aris86; 1 January 2017, 20:36. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • Salut baieti. Eu am avut contact pe ambreiaj. Nu am facut decat sa montez cele enumerate si activat. Masina e Laureate 1.5 90 cp 2013. Dar puteti sa luati in calcul ca volanul care il dati jos se poate vinde. Deasemenea si panglica

                    Comment


                    • Salutări! 25 MYD, de unde ai reușit să cumperi cele necesare? Am căutat în multe locuri, nu am reușit să găsesc. Am o ”Dacie Logan” - Laureate 0.9 tce (versiuea ”full” din 2014, doar fără ”Cruise control”). Mă interesa să activez cumva funcția (am văzut că butonul unde este butonul pentru ”cruise control”, de pe consola centrală, are mai multe fire trase, doar că butonul este blocat. Au cumva legătură cu cruise control-ul?). Mulțumesc.

                      Comment


                      • Salutări. Revin cu un mesaj. Am reușit să instalez ”cruise control-ul”. Mașina avea toate lucrurile deja din fabrică, am cumpărat volanul cu butoane, panglica și butonul pentru activare funcții. Mulțumesc tuturor pentru sfaturi și ajutor. Îi mulțumesc lui t0rquemada pentru tot ajutorul (este WOW, gata să te ajute în orice situație), pentru activarea funcției din calculator, pentru montaj. Nu cred că mai are nevoie de nici o prezentare, este un adevărat specialist și pasionat. Îi mulțumesc lui Planetară pentru promtitudine (a făcut rost de piese în câteva ore, piesele fiind noi) și sfaturi. Îi mulțumesc și lui fdr_ro pentru mesaje și sfaturi.
                        Inițial am crezut că este foarte dificil să montez ”cruise control-ul”. Am fost la t0rquemada ca să vadă dacă mașina are aceste funcții (înainte de a cumpăra piesele. Acesta fiind și sfatul lui pentru oricine vrea să instaleze această funcție). Mașina avea totul deja din fabrică (doar că erau dezactivate, iar cablurile erau puse în butonul fals). Montarea pieselor (a volanului) necesită pricepere, nu este ceva ”plug and play”. Pentru t0rquemada nu a fost nici o problemă. Îi mulțumesc pentru sfaturi cum să conduc eficient ”din butoane”. Cu ocazia aceasta am și activat câteva funcții din software (asistență la plecarea din pantă, semnalizarea cu impuls...etc). Totul, cu volan nou, cu panglica, cu buton, cu c ativarea a fost 700 de lei. Pedala de ambreiaj avea contactorul din fabrică (mașina este ”Laureate 0.9 tce” din 2014, Mai). Deja m-am obisșuit cu controlul, apăs pe ”0” ca să decelereze, apoi apăs pe ”R” ca să revină la viteza setată anterior. LA început mi se părea foarte ciudat când mașina accelera singură (pentru că accelerează rapid că să ajungă cât mai repede la viteza setată). Știu că pentru cei care au ”cruise control-ul” este ceva normal, dar eu, care folosesc pentru prima dată așa ceva, sunt foarte entuziasmat. Vă mulțumesc, am găsit aici o comunitate foarte deschisă și gata să ajute pe cineva care are nevoie.
                        Attached Files
                        Last edited by Danis702000; 7 May 2017, 19:57.

                        Comment


                        • Felicitari pentru realizare
                          sigpic

                          Comment


                          • Mulțumesc! A fost mult mai simplu decât credeam (mulțumită lui t0rquemada). Noroc că mașina avea totul deja montat din fabrică (nu a trebuit reprogramată injecția). Ceva sfaturi pentru un condus cu consum mic (viteza de croazieră)? Fiind entuziasmat, nici măcar nu m-am uitat cât consumă mașina cu funcția pornită. CU ”Eco” merg pronit de când am luat mașina (nu l-am dezactivat niciodată). Eu oricum nu conduc repede. Mulțumesc.

                            Comment


                            • Felicitari, m-am gandit si eu sa pun cruise control, dar imi trebuie contactor la pedala de ambreaj, m-am gandit sa caut prin dezmembrari o pedala de ambreaj, dar momentan a ramas doar la stadiul de proiect.

                              Comment


                              • Mulțumesc. Cel mai simplu este să dicuți cu Planetară (cred că are orice piesă ai nevoie). Și să mergi la t0rquemada să verifice cum este cu ”verficare/activare CCSL” înainte de a cumpăra piesele. Dar, da, merită investiția. Ca timp nu a durat mult (într-o oră, chiar mai puțin, deja montase piesele).

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google