Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Multumim mult pentru informatii, din ce am gasit pe net dupa cod, sunt nituri de 4.8x20 , poate gasim in comert la un pret mai decent...

    sigpic

    Comment


    • Am gasit in TM la vreo 0,30lei bucata dar nu-mi surade ideea cu popnit. In schimb cineva mi-a sugerat diblu cu aripioare pentru tabla (similare cu cele pentru rigips) dar nu am gasit inca asa mici. Daca gasesc postez aici modelul.
      I have no special talent. I am only passionately curious.

      Comment


      • Orednas, sa nu te astepti la nimic bun de la reprezentantii Dacia. Politica firmei este strict romaneasca: lapte si miere pana te prind, apoi bataie de joc.

        Apropo, daca faci onoua comanda, vei avea o surpriza imensa in ceea ce priveste livrarea: minim 5 luni de la plata avansului. Atentie la acest amanunt.
        Last edited by Sfet; 25 May 2017, 15:32. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • Niturile alea sunt speciale, la stângere fac 3 "craci" nu "gâlmă" ca niturile clasice
          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

          Comment


          • Originally posted by Sfet View Post
            Orednas, sa nu te astepti la nimic bun de la reprezentantii Dacia. Politica firmei este strict romaneasca: lapte si miere pana te prind, apoi bataie de joc.

            Apropo, daca faci onoua comanda, vei avea o surpriza imensa in ceea ce priveste livrarea: minim 5 luni de la plata avansului. Atentie la acest amanunt.
            Plătit avans în 28.03.2017 pentru 0.9tce Easy-R. Confirmat fabricația în cursul lunii Iulie. Cutia Easy-R nu am putut-o încerca decât pe un 1.5dci(deh, nu am fi noi dacă am fi altfel). Am avut ocazia să testez 0.9tce Easy-R la un drum Cluj - Bistrița și retur. Am ajuns la concluzia că nu suntem compatibili. Discutat problema ce dealerul și schimbat opțiunea pe manuală. Am aflat că se va face o altă comandă, iar livrarea va fi cândva, la sfârșit de 2017. Discutat cu cei de la VC Dacia. Nu-i stres.
            Nu am fi noi dacă am fi alfel!
            Nu mă cert niciodată cu oamenii proști; că mă pot trage în jos la nivelul lor și mă vor bate cu experiența!

            Comment


            • @Vecchio

              De curiozitate, ce nu ti-a placut? Si ai avut deja infaimoasele trepidatii?

              Daca da cati kn avea masina?

              Comment


              • Mașina are 2500km, nu trepidează, pleacă lin în ambele sensuri dar, dpdv al meu gândește prea încet, când o calci la blană, pentru mine trece o veșnicie până decide ce să facă și cum să plece. Am un sorento 2.5CRDI cu cutie automată, care gândește mult mai repede, deși și asta când te înfigi în accelerație te duce în față în primul moment. La anii mei nu mai scot fum din asfalt, da nici nu am răbdare cu lentoarea ei, nici chiar în secvențial. Nu pot face comparație în 175CP și 90CP, dar și masele sunt altele. Mi-a plăcut mult mai mult cutia manuală. E mișto condusul!
                Nu mă cert niciodată cu oamenii proști; că mă pot trage în jos la nivelul lor și mă vor bate cu experiența!

                Comment


                • Ieri am predat actele da radiere. Azi am fost sunat ca să-mi emită avizul de plată finală, deși eu mă așteptat să dureze ceva vreme, după cum am spus in postul anterior. Ajung acolo și ce să vezi factura nu mai conținea reducerea suplimentară de 300. Până la urma se pare că cei de la Dacia au uitat de această reducere, făcând deja una( cea de 600). Așa că s-a anulat avizul și trebuie să aștept până mâine când vor sosii la job cei de la Dacia ca să ajusteze factura. Sper să-o facă pentru că sunt ce va bănuți in plus. Mă aștept la orice din partea celor de la Dacia. Dealerul chiar nu are nici-o vină, el chiar fiind surprins că Dacia mi-a oferit incă 300 euro, atunci când am făcut bonul de comandă.
                  In mod normal nu ar trebui să ajusteze factura în dauna clientului, decât dacă este o lege care ii obligă să mai pună ceva de siguranță pe mașină.
                  Last edited by Matyred; 25 May 2017, 19:57.

                  Comment


                  • @silviu, eu am pus acele popnituri in reprezentanta, sunt rezistente, de 3 ani de zile am mers cu ele si nu le-am rupt. Ce-i drept au fost tare scumpe.....

                    Comment


                    • Eu le-am prins cu suruburi care nu ruginesc, piulita autofiletanta, grover si saiba. Nu le mai stiu dimensiunile. Ori M4, ori M6. Iar ca lungime parca 4 cm. Sper sa nu gresesc. Gasiti la Hornbach de toate. Luati un surub complet (cu 2 șaibe, piulita, grover), testati si apoi le cumparati si pe restul. Nu merita sa dati atatia bani pe acele popnituri.
                      Pretul e o gluma: 2-3 lei pentru toate cele 6 prinderi ale aparatorilor fata.
                      Last edited by Crs. Sandel; 25 May 2017, 20:45.

                      Comment


                      • Originally posted by Vecchio View Post
                        La anii mei nu mai scot fum din asfalt, da nici nu am răbdare cu lentoarea ei, nici chiar în secvențial. Nu pot face comparație în 175CP și 90CP, dar și masele sunt altele. Mi-a plăcut mult mai mult cutia manuală. E mișto condusul!
                        La aceasta vârstă, dieselul se potrivește mai bine, după părerea mea!
                        „Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde

                        Comment


                        • Originally posted by tipicarul View Post
                          La aceasta vârstă, dieselul se potrivește mai bine, după părerea mea!
                          Dacă zici matale! Problema e că m-am retras din afaceri iar la cei 15.000km cât fac în medie pe an nu se rentează, plus că m-am săturat de țăcănitul dieselului. Cât privește vârsta, opțiunea este - categoric mașină nouă! Așa că - răbdare și tutun.
                          Last edited by Vecchio; 26 May 2017, 05:53.
                          Nu mă cert niciodată cu oamenii proști; că mă pot trage în jos la nivelul lor și mă vor bate cu experiența!

                          Comment


                          • Mie imi este imposibil sa inteleg ceva: citeam ca Dacia Mioveni are capacitate de productie 1000 de masini pe zi, toata gama, lucrand asa cum lucreaza 3 schimburi pe zi. Sa inteleg ca vinde 30000 de autoturisme pe luna x 11 luni, adica 330000 pe an? Numai de la Mioveni? Daca adaugam Marocul si Rusia cred ca batem milionul. Cred totusi ca nici la jumatate nu se lucreaza, date fiind decalajele inacceptabile de livrare.

                            Comment


                            • Originally posted by Matyred View Post
                              Ieri am predat actele da radiere. Azi am fost sunat ca să-mi emită avizul de plată finală, deși eu mă așteptat să dureze ceva vreme, după cum am spus in postul anterior. Ajung acolo și ce să vezi factura nu mai conținea reducerea suplimentară de 300. Până la urma se pare că cei de la Dacia au uitat de această reducere, făcând deja una( cea de 600). Așa că s-a anulat avizul și trebuie să aștept până mâine când vor sosii la job cei de la Dacia ca să ajusteze factura. Sper să-o facă pentru că sunt ce va bănuți in plus. Mă aștept la orice din partea celor de la Dacia. Dealerul chiar nu are nici-o vină, el chiar fiind surprins că Dacia mi-a oferit incă 300 euro, atunci când am făcut bonul de comandă.
                              Adica ai primit reducerea de rabla, 600 euro reducere pentru luna mai si mai aveai inca o reducere de 300 euro? Eu am inteles ca nu poti cumula reducerile din 2 luni diferite, ori iti pune reducerea de cand ai facut comanda ori de cand ti se emite factura. Sau sa fiu eu chiar cel mai ghinionist de pe aici?
                              Inca nu am primit un termen de ridicare a masinii de la dealer, se pare ca isi vor ridica masinile si cei care abia saptamana asta isi fac radierile si eu ba. Am inteles faza cu discountul insa deja incep sa imi pierd rabdarea cu livrarea masinii, sper ca saptamana viitoare sa imi emita si mie factura sa pot plati odata banii pe masina.

                              Comment


                              • Originally posted by Sfet View Post
                                Mie imi este imposibil sa inteleg ceva: citeam ca Dacia Mioveni are capacitate de productie 1000 de masini pe zi, toata gama, lucrand asa cum lucreaza 3 schimburi pe zi. Sa inteleg ca vinde 30000 de autoturisme pe luna x 11 luni, adica 330000 pe an? Numai de la Mioveni? Daca adaugam Marocul si Rusia cred ca batem milionul. Cred totusi ca nici la jumatate nu se lucreaza, date fiind decalajele inacceptabile de livrare.
                                Uzina Vehicule Dacia asigură producţia gamei de vehicule Logan, Logan MCV, Sandero (inclusiv versiunea Stepway) şi Duster (4x2, 4x4), cât şi fabricarea de piese de schimb pentru modelele actuale şi cele ieşite din fabricaţie.Uzina Vehicule funcţionează în prezent la o cadenţă de 1.300 de vehicule pe zi, adică 60 de vehicule pe oră (un vehicul iese de pe banda de montaj la fiecare minut).

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google