Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele Jante si anvelope logan Jante dacia logan OZ,BBS,AEZ,ALLESIO,BORBET,DEZENT,DOTZ,ENZO,EXCITE,WOLFRACE Tires PIRELLI,MICHELIN. Dacia Logan Forum - Vezi un Singur Post - Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Vezi un Singur Post
Vechi 16th September 2007  
crististreulea
super stage 2
 
crististreulea's Avatar
 
Data inscrierii: 14-06-2007
Motorizare : 1.5dCi
Varsta: 41
Posturi: 6,490
Membru :
[super stage 2]
[LoganClub Timisoara]
Implicit

cauciucurile de vara nu vor fi niciodata la fel de bune ca cele de iarna. am de 13 ani carnet si masina si nu am folosit aproape niciodata cauciucuri de vara pe timp de iarna. acel niciodata fiind de lene sa le schimb, dar la primul fulg, sus cu ele.
adevarat ca era mercedes cu tractiune pe spate, deci durere fara gume. e interesant sa nu poti pleca din intersectie ).
pe timp de iarna se poate circula si cu cauciucurile de vara, dar aderenta este mult mai scazuta fata de un cauciuc de iarna. masinile cu tractiune pe fata au control mai usor asupra masinii fata de cele cu tractiune pe spate.
nici un logan nu a venit echipat cu cauciucuri de iarna. nici o masina noua in orice tara nu vine echipat cu cauciucuri de iarna. nu bag mina in foc, poate in tarile nordice tare vin echipate.
cum recunosti un cauciuc de iarna? daca pe lateral scrie M+S, 100% si indubitabil e de iarna. Mud+Snow ceea ce inseamna noroi+zapada.
__________________
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
crististreulea e offline   Reply With Quote