Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL Dacia Logan II Dacia Logan Forum - Vezi un Singur Post - Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL
Vezi un Singur Post
Vechi 12th October 2017   #1
radu.pop
Incepator
 
Data inscrierii: 12-10-2017
Motorizare : 1,5
Posturi: 5
Membru :
[Incepator]
Implicit Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL

Salut. M-am inscris de curand pe acest forum in speranta ca voi gasi informatii concrete in legatura cu softurile de diagnoza Dacia.
Pe scurt, am cumparat o sonda Clip si o interfata obdlink sx (dupa mai multe cautari am aflat ca functioneaza cu DDT4ALL) si am incercat sa ma conectez la masina.
Cu Clip-ul am reusit "vad" mai multe module(UCH, Tabloul de bord si ABS-ul).
Din Tabloul de bord am reusit sa dezactivez sunetul enervant care se aude atunci cand uiti sa iti pui centura de siguranta. Partea ciudata e ca nu am mai putut sa reactivez acel sunet... In setaril din meniul respectiv imi arata ca s-a activat din nou, dar sunetul nu mai porneste, numai simbolul rosu din bord apare.
Din UCH am reusit sa activez alarma(mai exact incep sa se aprinda avariile daca se deschide o usa).
Am mai activat si temperatura exterioara.
In schimb, am vrut sa activez si hill start assist dar la modulul ABS nu ma lasa sa modific nimic (apar doua optiuni prima este faptul ca volanul e pe stanga si a doua este hill start assist).
In DDT4ALL nu am putut sa vad decat UCH-ul si am reusit sa modific viteza la care se inchid automat usile(era la 7 km/h si eu am setat la 35 km/h), am gasit optiunea sa activez alarma(cea pe care am activat-o cu Clip-ul). Am dezactivat pornirea automata astergatorului din spate la cuplarea marsarierului(eu am MCV).
In schimb cu DDT4ALL nu am putut vedea nimic altceva, modulul ABS nu il recunoaste desi baza de date pe care am descarcat-o era descrisa ca fiind din 2017...
Deasemenea nu am gasit nimic(sau nu am stiut eu care e optiunea) legat de semnalizarea cu impuls si nici de afisajul consumului mediu si instantaneu.

La alte setari cu denumiri ciudate nu m-am bagat pentru ca nu stiu inca sa folosesc corect programele si nu vreau sa stric ceva pe acolo.

Este cineva pe aici care se pricepe (si are bunavointa bineinteles) sa imi arate cum se lucreaza in aceste programe?
radu.pop e offline   Reply With Quote