Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Revin iar cu discutia despre 5ani fara griji, poate sunt eu mai greu de cap.

    Deci am primit acuma pe mail si contractul 5ani fara griji (pe mail pentru ca dealerul e din alt judet)
    Mai trebuia sa primesc si Dacia Extenso? E cineva care le-a primit pe amandoua?
    Eu am primit program de intretinere si acum contractul 5ani fara griji.

    sigpic

    Comment


    • Cand ai primit contractul si cum ai procedat?

      Comment


      • Astazi am primit contractul , nu am procedat in nici un fel.
        Uitasem de problema asta, ma sunat fata de la vanzari si mi-a spus ca am contractul de mail. Si daca il vreau in original mi-l trimite prin curier, sau cand ajung eu pe la ei. Contractul e de RCI, completat de mana, facut in 29.09.
        Mai e ceva de primit?

        sigpic

        Comment


        • Documente pe care trebuie sa le primiti la livrarea masinii pentru promotia "5 ani fara griji":
          - Contract de prestari servicii Dacia Extenso cu pret zero lei care intra in vigoare dupa cei trei ani standard de garantie;
          - Contract de intretinere Dacia Easy Service "5 ani fara griji" care se aplica pentru reviziile la 20.000 km sau 1 an conform programului de intretinere;
          - Program de intretinere.

          Cel mai important dintre ele este contractul de intretinere Dacia Easy Service pentru ca trebuie sa-l prezentati in original la fiecare revizie.
          Last edited by gabrieln1960; 8 November 2017, 11:35.

          Comment


          • Garantia initiala,in cazul meu de 3 ani, se poate prelungi,platind,desigur?
            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

            Comment


            • Originally posted by vali2008 View Post
              NeMar, nu e nimic bonus, le platesti pe toate cu varf si indesat. Sa tii minte ca la livrare sa ceri sa puna 2 litri de benzina, ca sa poti ajunge la primul PECO..cica sunt obligati, dar ii doare fix in..cot. Sa scrie pe PV de predare ca au pus.


              Din cate stiu eu, masinile vin cu 1-2 litri de benzina in rezervor din fabrica, aia de la reprezentanta nu au de unde sa-mi puna mie benzina. Si cum o voi lua de la Meridian Vest, pe Bd. Iuliu Maniu, langa ei sunt statii de benzina, ar trebui sa-mi ajunga sa ma tarasc cateva sute de metri la o benzinarie.

              Comment


              • In 2015, cand am luat eu masina, mi-a spus reprezentantul de vanzari sa opresc prima data la benzinarie. Intre Caremil Iasi si prima benzinarie sa tot fie vreo 3 km, am mers pana acolo cu tarsha maxima, cu martorul aprins in bord. Nefiind obisnuit cu masina, mi s-a mai oprit motorul de vreo 2 ori si am crezut ca se terminase carburantul.
                Cine vrea sa fie sigur ca ajunge la benzinaria preferata/apropiata fara stres, cel mai bine e sa se duca el cu 2/5 litri de benzina... parerea mea!

                Comment


                • Parerea mea este sa intrebi vanzatorul unde se afla cea mai apropiata statie de benzina si sa mergi direct acolo. Cu siguranta o sa ajunga combustibilul. Daca vrei sa alimentezi de la o anumita benzinarie care se afla mai departe cu 200 - 300 de metri decat cea mai apropiata statie atunci intr-adevar sunt sanse sa faci "pana prostului" dar vina apartine soferului pentru ca este incapatanat sau altfel spus "are personalitate".

                  Comment


                  • abc, intelegi ca eu nu am putut sa urnesc masina din curtea delerului? Adica rezervorul era 0..

                    Comment


                    • Stiu ca e OFF-Topic insa mi s-a parut interesant, avand in vedere ca pe aici sunt si multi posesori de Stepway.

                      Mai uitati-va si la alte masini de pe canal, asa ca si comparatie.

                      Con el motor de gasolina de 90 CV da un consumo y unas prestaciones normales. Es práctico y espacioso, aunque el equipamiento es algo pobre. La carrocería el...

                      Comment


                      • Originally posted by vali2008 View Post
                        abc, intelegi ca eu nu am putut sa urnesc masina din curtea delerului? Adica rezervorul era 0..
                        Nu te contrazic.

                        Eu cand am luat masina, vanzatorul s-a dus in parcare si a adus masina pana in fata magazinului. Dupa care am facut formalitatile, m-am urcat in masina si am plecat. Reprezentantul Dacia a stat langa mine cat s-au facut actele, pana am pornit masina si am plecat. Cand am ales masina m-am gandit sa cumpar ceva care nu este pe stoc. Stiu ca au verificat stocul de la toate magazinele si stocul din fabrica. Daca gaseau ceva, schimbam masina. Am vrut sa fie fabricata special pentru mine - fiecare cu piticii lui. Deasemenea nu am pus niciun fel de presiune pentru termenul de livrare. Chiar le-am spus ca nu ma grabesc. Pana la urma ei au insistat sa vin sa iau masina. Cand mi-au spus am venit si gata. Nu a fost niciun stres.

                        Comment


                        • Originally posted by abc View Post
                          Parerea mea este sa intrebi vanzatorul unde se afla cea mai apropiata statie de benzina si sa mergi direct acolo. Cu siguranta o sa ajunga combustibilul.
                          Nu fii asa sigur. Mai sunt masini noi care pot fi "plimbate" de mai multe ori fie din cauza ca nu vine clientul la data stabilita (anunta cu cateva ore/minute inainte), fie masina are o problema/ots si astfel reprezentanta este nevoita sa remedieze problema. Daca mai este si un client, care, in momentul predarii, porneste masina de cateva ori ca vrea el sa auda motorul, sansele sunt destul de mari sa ramana fara carburant inainte de a ajunge la benzinarie.

                          Comment


                          • ..sau Dorel de la livrari nu mai pune benzina..
                            Dupa cum am mentionat, dealerul, la pregatirea masinii este obligat sa puna 2 l de benzina, care teoretic ar fi suficient pana la o benzinarie.

                            Comment


                            • Salut, in data de 21.11.2017 agentul de la Caremil imi spune sa vin sa fac cerere sa imi returneze avansul dat in august pentru masina, ca sa il dau la leasing. La agentie aflu ca masina s-a fabricat in data de 16.11.2017 la Pitesti, dar nu stiu cand o sa ajunga masina in Iasi. In aceeasi zi doamna de la VC, dupa o zi de cautat informatii despre masina, a confirmat ca masina este fabricata dar urmeaza sa fie testata si apoi daca se aduna 4 masini de livrat la Iasi, va fi expediata. Doamna a zis ca cei de la fabrica isi iau o marja de eroare de 2-3 saptamani pentru livrare. Intre timp leasingul a cumparat masina, a asigurato RCA si Casco , am platit asigurarea, o ajuns asigurarea la masina iar despre masina pauza...
                              In septembrie dealerul a zis ca masina va iesi din fabricatie in data de 23.11.2017.
                              Are careva idee in cat timp ajunge masina pana la urma avand in vedere ca urmeaza minivacanta?

                              Comment


                              • Am revenit, Comanda pentru un MCV Stepway Prestige, 0,9 Tce cu cotiera ca optional, gri platin in data de 22.08.2017, avans platit 29.08.2017, agentul a zis ca masina va iesi din fabricatie in data de 23.11.2017.
                                Masina a iesit in data de 16.11.2017 si a fost livrata in data de 05.12.2017, la 19 zile de la fabricatie cu anvelope de vara si lichid de spalare de vara. Agentul a zis in octombrie ca masina va veni cu cele de iarna asa ca o fost o surpriza neplacuta. Evident ca la livrare a negat ce a zis in octombrie.
                                Mers 130 km in regim mixt, cu modul ECO activ , AC setat la 22 grade tot timpul, start/stop activ, consum de 8,4 in oras, in fara 6,5%. Accelereaza usor pana la 90, sunt multumit cum se comporta la 100/H (mers pe drum european), nici nu se simte viteza, foarte silentioasa.
                                Nu m-am acomodat cu senzorii ce sunt doar acustici, cu limitatorul si cruise control, mai am de experimentat.
                                Am fost deranjat cel mai mult de faptul ca nici dupa achitarea integrala a masinii(23.11.2017) si fabricarea ei, nu mi-a fost comunicata data de livrare estimativa nici de catre agent, nici de VC. Au fost 19 zile care au trecut foarte greu.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google