Problema Inchidere Centralizata

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Actuatorul. Altul.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

    Comment


    • #32
      Merita sa iau de la dezmembrari sau sa pun unul original?

      Comment


      • #33
        Eu am avut probleme cu cel de la portbagaj și am luat nou de pe forum de la axscu
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

        Comment


        • #34
          Salut, se da urmatoarea problema, Logan breack ambiance cu inchidere din cheie, acum vreo 2-3 ani, cineva s-a jucat cu surupelnita in toate broastele, inclusiv in cea de contact. S-a inlocuit broasca de la contact, a ramas cheia originala, pentru usi s-a recurs la o centralizare separata pe cheie tip briceag ce functioneaza doar din buton, cheia originala neavand oricum butoane. De vreo jumatate de an, se apasa pe butonul de inchidere/deschidere de pe telecomanda briceag dar nu actioneaza deloc, se aude tacanitul in bord si se aprind si opresc avarile ca si cum ar functiona. Inchiderea/deschiderea din butonul din bord inchide usile deci exclud actuatoarele. Ce ar putea fi? Am citit toate informatiile de pe forum.

          Am desfacut si telecomanda briceag si butonul de stare se aprinde, de fapt, exlusesem telecomanda cand am vazut ca da semnal in bord. Daca este centralizata after mai este cazul resincronizarii?
          Last edited by alexgeogaby; 11 February 2018, 07:45. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • #35
            Salutare tuturor! Va scriu patania mea in legatura cu acest subiect, poate va ajuta pe cineva. Povestea se intampla la un Logan Ambition, 1.6 MPI, 2008. La un moment dat Nu a mai functionat inchiderea centralizata pe USA dreapta spate. In secunda 2 am zis: trebuie schimbat actuatorul, fiind Stan patitul cu ceva ani in urma pe usa din stanga spate. Zis si facut. Cumpar actuator, il schimb, dar ce sa vezi, la prima incercare mi-a ars siguranța din tablou. Schimb siguranța și nimic, mort, mort. Încercând sa merg pe cele doua fire, am observat ca undeva in zona balamalei erau prinse și nu se puteau desface ușor. INTR-un final reusesc sa le desprind, constatand ca trei din cele patru fire (2 închidere și 2 geam) erau retezate. Fiind prima data când umblam aici, concluzia a fost o greseala pe Bancul de montat din fabrica. Când au montat balamaua ușii, au prins din greseala si firele, care pe parcursul a aproape 16 ani s-au ros încet, încet pana au dat la masa. Informativ, între pragul din stanga si scaunul soferului exista o siguranța care distribuie instalația electrică către cele doua Usi din spate și spatele mașinii ( lumini spate, stopuri etc). Asta in situația in care depistați ceva întreruperi pe circuit sa știți ca se pot trage fire din aceasta mufa. In speranta ca patania mea va fi de folos, va urez drumuri cat mai placute la volan, lipsite de eveninente nedorite!

            Comment


            • #36
              Atasat si cateva capturi pentru inchiderea \blocarea usi la Logan L90 (inclusiv cea spate dreapta si stanga) plus mufa \racordarea R2 de langa prag sub scaunul soferului, poate sunt de folos si altor colegi forum.
              Attached Files

              Comment


              • #37
                In cazul meu, la un Logan Ambiance din 2007, dupa ce actionez butonul de la bord pentru incuierea usilor acestea se blocheaza normal producand zgomotul specific dar imediat dupa asta a inceput de cateva luni sa se produca si un zgomot suplimentar la usa dreapta spate, zgomot asemanator unui motoras care dureaza aproximativ o secunda. Usa se incuie normal simultan cu restul usilor, butoanele de pe usi coboara toate simultan, inainte sa apara zgomotul suplimentar.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google