Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Problema pe care nu o inteleg eu este avalansa de citate din presa online, deoarece mai cititm si noi, suntem informati sau asa cred eu."

    Cătălin, dacă ai citit ceva, undeva, poate că nu îți este greu să ne dai tuturor informația mai pe larg, că nu toată lumea are timp să citească multiple surse. Și unii precum K nici nu au interesul să citească și opinia opusă.

    Altfel tu pare că vrei un format de tip "chat", mesaje simple, 2 fraze, fiecare cu păsăricile lui la cap. Fii liber să te exprimi așa. Dar eu (și alții) te vor întreba: "da dovezi ai?"

    Comment


    • Cred ca sunt ultimul de pe acest thread care poate fi acuzat ca postează mesaje de tip "chat'...

      Păi la opinii proprii și personale făceam și eu referire, chiar dacă uneori m-am exprimat mai dur un pic sau ușor arogant. E mare lucru să ai părerea ta, nu să repeți ce a spus X sau Y jurnalist...
      http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

      Comment


      • Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, are conform declaraţiei de avere două autoturisme: o Skoda Superb din 2006 şi un BMW X5 din 2009 pe care l-a obţinut dintr-o donaţie.
        Primesc donatii!

        X5-ul e la amanta, deci din donatie, donatie se face.

        Dancila: nu avem probleme, nici pe termen mediu sau lung" cu imunoglobulina.
        De fapt, n-a intrat inca nicio doza in tara.
        Ce naiba inseamna la pezedisti "n-avem probleme"?
        Probbail ca daca nu are nevoie Livake de imunoglobina, atunci pezede nu are probleme cu asta.

        Eu cred ca nici n-o sa intre curand vreo fiola in tara, pentru ca analfabeta a comandat imunoglobina.

        OAre ce parere are VV despre faptul ca inflaţia a urcat în februarie la 4,7%, maximul ultimilor cinci ani?

        Liniste, ca acu' il suna VV pe L, ca sa afle ce sa raspunda.

        Cica L i-a dat ocupat. Era ocupat cu aia tanara.

        In alta ordine de idei, 2dorel are pensie de 27.000 lei/luna.
        Sa tot iesi la pensie asa.

        Mai e si profesor la Univ A I Cuza Iasi, ba chiar si rect or.
        Mai e si ministru la giustitie.
        Cum e la electrocasnicele LG, life's good.

        Dupa ultimul congres pezede, cred ca toata lumea s-a convins ca pezedistii si trompetele lor nu inteleg altceva in afara de verbul "a fura".

        Judecatoarea care a retrocedat un sat intreg si 400 de hectare de teren nu are niciun bun pe numele ei.

        Florita Bolos, fost magistrat de la Judecatoria Ineu, care a retrocedat satul Nadas (Arad) unor falsi mostenitori, este saraca lipita. Procurorii DNA nu au descoperit niciun bun pe numele acesteia.
        2dorel sa mai lase procurorii si sa se ocupe de subordonatii proprii, vad ca isi fac de cap.
        Last edited by mr.K; 13 March 2018, 17:23. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • Boloș a fost prinsă cu șpaga în 2013. Ce treabă are ea cu actualul ministru al justiției și cu criza din procuratură? Cum să lase procurorii în pace? Uite ce a spus chiar Lazăr la bilanțul anual de acum câteva zile. Nu mai bate tu câmpii în halul acesta.

          Procurorul general Augustin Lazăr a criticat maniera primitivă de audiere relevată de înregistrările apărute în spațiul public cu privire la activitatea unor procurori din DNA Ploiești

          „Doresc să vă mai spun că un proiect foarte important al Ministerului Public este cel care priveşte respectarea drepturilor fundamentale. Suntem în Europa mileniului III. Dacă într-adevăr ar fi adevărat conţinutul ideatic al înregistrării de la o anume unitate DNA, nu ştim încă până nu vom vedea dacă este originală înregistrarea. Dacă va fi adevărat, pot să spun că asemenea manieră primitivă de audiere şi de discuţie cu justiţiabilul nu mi-a fost dat să aud în cariera profesională. (...) Doar doresc să vă asigur că prin investiţiile pe care le facem în Ministerul Public inclusiv vom avea un avea un soft care va transforma în scris ceea ce relatează declaraţia martorului, suspectului, inculpatului, va fi transformată în scris şi grefierul va pune doar punctele, din câte înţeleg.
          Sursa: Revista 22

          Originally posted by gecmc94 View Post
          Salarii la DNA de peste 50 000 lei / lună.
          Iar despre salarii am discutat deja aici.... ești în urmă cu vremurile.
          Last edited by gecmc94; 14 March 2018, 00:30. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • Originally posted by Costi-bc View Post
            pe cine intereseaza un partid care deabia a depasit pragul ca sa intre in parlament si care nu are nici o putere politica ?
            pe cine intereseaza psd care conduce romania "pentru ca putem" ? pentru pomenile electorale si pentru "prostime" ?
            Pe cine intereseaza politica??? Oricum nu votezi, ce te intereseaza cine, care, ce si cum?

            Comment


            • Poate votez. Acest drept il am. Defapt cred ca voteaza si cei care nu se prezinta sau de mai multe ori ...
              Viva psd !
              o/____\o
              (i)
              .........

              Comment


              • Într-un documentar realizat pe plaiurile teleormănene, oamenii se plâng de PSD şi de actualul șef al partidului aflat la guvernare.

                Comment


                • si se vor mai plange. asa se intampla peste tot unde-s voturile cumparate. dai "o pomana" electorala care tine de foame o zi. apoi cativa ani iar fac foamea alegatorii , deoarece cei alesi trebuie sa FURE ca sa-si scoata investitia si sa aiba bani si pentru urmatoarele alegeri .
                  o/____\o
                  (i)
                  .........

                  Comment


                  • Cel puțin 2/3 dintre voturi se cumpără. Adică votantul se uită la ce are de câștigat de pe urma votului. Doar vreo 15% pentru PSD și 10% pentru PNL votează automat, din principiu, iar alte câteva % pentru Băsescu. Dacă te referi la cumpărarea cu ulei și zahăr cum se întâmpla în trecut, asta nu a mai avut loc la recentele alegeri. Ceea ce poate justifică cel mai mare scor din istoria României pentru PSD. Când liberalii nu mai cumpără voturi, votanții lor nu vin la vot. Niște fomiști.

                    Comment


                    • 8 candidați de ales în alegerile prezidențiale din Federația Rusă. Prezența la urne demnă de remarcat, 60%. Vladimir Putin a câștigat detașat cu cca 70% dintre voturi. Următorul clasat era pe la 11-12%. Chiar dacă ar fi participat la alegeri (și nu ar fi fost sub restricții temporare din cauza unor probleme penale financiare), bloggerul rus pe care organele de presă de stat din Occident îl răsfață nu ar fi luat mai mult de 2%.

                      Victoria este așteptată. Sondajele de opinie făcute în trecutul recent indicau o preferință pentru Putin de 70%. Kremlinul se temea de o dezinteresare a electoratului față de o astfel de competiție electorală. Și-a propus să mobilizeze lumea la vot și să aibă o prezență de 70%. Acest aspect este singura pierdere. N-au reușit decât 60%.
                      Last edited by gecmc94; 18 March 2018, 23:15. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • Originally posted by gecmc94 View Post
                        Cel puțin 2/3 dintre voturi se cumpără. Adică votantul se uită la ce are de câștigat de pe urma votului. Doar vreo 15% pentru PSD și 10% pentru PNL votează automat, din principiu, iar alte câteva % pentru Băsescu. Dacă te referi la cumpărarea cu ulei și zahăr cum se întâmpla în trecut, asta nu a mai avut loc la recentele alegeri. Ceea ce poate justifică cel mai mare scor din istoria României pentru PSD. Când liberalii nu mai cumpără voturi, votanții lor nu vin la vot. Niște fomiști.
                        propaganda pesedista de varf !!!

                        voturile se cumpara pe 50- 100 de lei in teleorman !

                        la fel ca-n rusia ar vrea si pesedeul sa organizeze alegerile ??!!!??
                        Last edited by Costi-bc; 19 March 2018, 20:36. Reason: Automerged Doublepost
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

                        Comment


                        • Dacă nu îți convine ce am spus că alegătorii liberalilor sunt niște prăpădiți fomiști care nu au ieșit la vot pentru că nu au mai primit plocon, n-am ce îți face. Tipul acesta de discurs idiot vine și de la tine/voi cu referire la PSD. Și vă considerați cunoscători ai politicii. Este ușor să inventezi aberații, văd că îți este greu să le tolerezi. Poate dacă înveți să respecți mai mult adevărul, te-ai putea schimba și tu, și societatea.

                          Nu vrei tu să demonstrezi cu niște articole din ziar, ceva, cum că s-au cumpărat voturi la ultimele alegeri? Dacă nu ai, atunci nu mai minți. Forumul nu suportă prea bine mincinoșii.

                          15.09.2011 "Şefa ITM Timiş, reţinută miercuri pentru 24 de ore, a cerut unui administrator de firmă 10.000 de lei, şpagă pentru PDL. Banii au fost daţi sub formă de donaţie către PDL Timiş. Procurorii cer mandat de arestare.
                          Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Timiş, Cornelia Corescu, membru PDL din 1996, suspectată de fapte de corupţie, a fost reţinută, miercuri seară, pentru 24 de ore, de procurorii anticorupţie din Timişoara pentru complicitate la trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu."

                          Alt Trofeu al Calității de la PDL
                          "Fostul președinte al ANSVSA, Zlotea Marian, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, dar și pentru constituire de grup infracțional organizat. Zlotea Marian, care a fost secretar-general adjunct al PDL, asigura șpăgi electorale din alimentele luate de la agenții comerciali controlați și strângea cotizație pentru PDL de la angajați. Pomenile electorale corespund perioadei în care au avut loc alegerile prezidențiale, în care a candidat Traian Băsescu, cu sprijinul PDL.
                          În perioada octombrie 2009 – mai 2010, inculpatul Zlotea Marian, în calitate de preşedinte al A.N.S.V.S.A., împreună cu inculpații Lupu Doina Constanţa, Hofman Marius și Podosu Mădălina Ioana, a constituit un grup infracţional organizat la care a aderat ulterior și inculpata Hofman (fostă Iancu) Vicenţia Andreea, care a acţionat în mod coordonat în scopul de a obţine, direct şi indirect (prin intermediul subalternilor) foloase necuvenite, prin folosirea abuzivă a funcţiilor deţinute, de la agenţii economici pe care îi supravegheau şi-i controlau pe linie sanitar – veterinară şi siguranţa alimentelor”"
                          ”În perioada noiembrie – decembrie 2011, inculpatul Zlotea Marian a pretins direct, dar a primit prin intermediul şi cu ajutorul coinculpaţilor Hofman Marius și Căileanu Dionisie, suma de 143.000 lei, de la administratorul unor supermarketuri, mita fiind disimulată prin încheierea a 2 contracte fictive de prestări servicii. Această sumă de bani a fost pretinsă și primită de inculpatul Zlotea Marian pentru a favoriza şi a proteja magazinele respective de controalele D.S.V.S.A. judeţene şi D.S.V.S.A. Bucureşti pe linie sanitar – veterinară şi siguranţa alimentelor”

                          Da, liberalii își hrăneau votanții cu banii furați.
                          Last edited by gecmc94; 19 March 2018, 23:04. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment


                          • daca ala de mai sus din teleorman nu e suficient sunt mii de exemple. http://ziarulclujean.ro/dovada-video...ile-oamenilor/

                            Deși legea interzice cu desăvârșire oferirea de foloase materiale electorilor contra voturi, unii candidați nu par să țină cont de asta. Candidatul...
                            Last edited by Costi-bc; 19 March 2018, 23:37. Reason: Automerged Doublepost
                            o/____\o
                            (i)
                            .........

                            Comment


                            • V-am mai spus că nu vor exista alegeri anticipate?

                              Deci nu mai ieșiți în stradă, pentru că ieșiți degeaba. Nu va pica nimeni. Când va fi nevoie să ieșiți, vă veți da seama singuri. Atunci nu va mai exista eveniment făcut pe Facebook de unde să aflați locație, dată, oră sau cu ce vuvuzele să vă costumați.

                              Hai să fim serioși, ok?

                              *********************

                              Pamflet. Sau nu.
                              http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                              Comment


                              • si chiar am trait s-o vad si pe aia cu mita cand fostul primar al bacaului din partea psd dadea mici , galeti si "ajutoare" in bacau cu ocazia alegerilor (si a zilei lui de nastere)
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google