Despre acumulatori auto

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Mie dupa accident mi-au pus baterie originala RENAULT ... Oare ii buna???
    ...de doi lei :p

    Comment


    • #47
      Nu am avut probleme cu bateria decat odata...Cand a secat tot curentul din ea...Pozitii si muzica cca 12 ore fara muzica...Au murit toate ca eu aveam treaba nu a mai lut-o decat cu cabluri...de atunci nimic rau despre ea!

      Comment


      • #48
        Anu asta in iarna am schimbat bateria , la mine a crepat
        scria pe ea doar destinatia , si cand a fost fabricata parca , in rest nimic .. Era firma ascunsa , era din 2004 octombrie , atunci am luat masina
        Its just a car ...

        Comment


        • #49
          Originally posted by BurnRuber View Post
          Am si eu cateva intrebari legate de bateria la logan...

          -stationarea indelungata (ma refer la 4-5)
          -umezeala (ma refer la vremea ploioasa)

          credeti ca afecteaza invreun fel bateria...Eu am tripla auto cu leduri care indica voltajul si azi cand am invartit cheia, dupa 4 zile de stationat si vreme ploioasa...Am vazut ptr prima oara becul rosu de la tripla aprins..Masina a pornit un pic mai greu cei adevarat...Si dupaia sau aprins toate cele 4 leduri..Mam uitat la baterie totul ok.. Ledul verde era in functiune..Martorul din bord nu dadea nici un semn...(matorul din bord chiar functioneaza?). Adica da de veste daca e ceva de rau cu bateria..Ar trebui sa misc masina mai des? ..Astept raspunsuri..
          Ai cumva CD-playerul de pe masina pus pe direct?...Adica daca scoti cheia din contact inca mai merge playerul?

          Comment


          • #50
            De obicei,a 3-a iarna consecutiva reprezinta apusul acumulatorilor obisnuiti. Acumulatorii de firma nu tin nici ei mai mult de 4-5 ani. Oricum, o data la 3 ani nu inseamna o mare pierdere investitia intr-un acumulator nou,specific motorizarii.

            Comment


            • #51
              Nu stiu cat tine la logan, am 3 ani si 5 luni cu loganul si bateria se comporta bine. La cealalta masina, cielo, am schimbat bateria originala in 2006 si masina este din 1995, deci 11 ani a tinut.

              Comment


              • #52
                Rombat cred ca am si eu e din 2007 luata masina acusica implineste 1 an .Sa tina cat o tine numai sa nu ma lase la greu :P.

                Comment


                • #53
                  cat tine bateria la Logan

                  Originally posted by Thejock3r View Post
                  Bateria mea Rombat e de cand am masina : 2005, timp in care pe masina s-au adus unele modificari la sunet: statie, woofer etc etc ! Masina o pornesc destul de rar !Iarna las muzica si 2 ore sa mearga, fara sa pornesc masina si nu se intampla nimic. Sunt chiar f multumit de baterie !
                  Si a mea este tot din 2005 martie[Rombat]de cand am masina,circul aproape zilnic,dar dupa cate spuneti voi,trebuie sa iau alta noua sa nu cumva sa crape tocmai in prag de iarna[cred ca si-a scos banii]Ce baterie-mi recomandati?

                  Comment


                  • #54
                    Salut,

                    Rombatu meu face 1 an si mere struna inca. Cred ca este f importanta exploatarea masinii (distanta pe care e condusa intre 2 porniri succesive, cit de des e pornita masina pe saptamana, si mai ales cit de bine incarca releul,chiar si citi consumatori sunt, cit de buna e instalatia electrica - sa nu aibe scurt....)

                    la dacia veche schimbam bateria la fiecare a 2a iarna.. Parca era un facut... Indiferent ca am avut Varta, Fullmen, Rombat..... De vina era sistemul masinii in sine.,.. Dadeam iarna uneori la cheie de o omoram, aveam benzina cu apa inghetata de la Shell, releul nu prea incarca in mers.....

                    sunt convins ca o masina asta Logan folosita de cel putin 3 ori pe saptamana si nu pe distanta scurte (pina la piata si inapoi - total sa zicem 1km) nu are probleme citiva ani buni cu bateria. si am mai invatat ceva la final ca sa nu mor prost..... inainte sa vina inghetu iau cite un flacon din ala 2+2 anti inghet si bag in rezervor... zice ca la un plin... eu bagam si la 20 l si uite asa nu mai ingheta bestia...

                    PS. Un amic f bun are o Varta de 55 A de 7 ani pe Dacia sa 1310 ! Cred ca e cea mai longegiva baterie pe o fiara de Dacia ! - nu a dat-o jos sa o incarce cica decit de vreo 3 ori in cei 7 ani.

                    Pt danielF: eu as merge pe o VARTA ... am vazut de 55A pina in 2 milioane pe Stefan cel Mare......e reprezentanta VARTA !!!


                    Bafta !


                    PS. ma puteti vota pe http://www.topgear.ro/bizon/mesaje.html cu mesajul de mai jos.... am reusit si eu 366 puncte..... URA sunt pe locul 9.din pacate doar primii 5 merg in UK.... important nu e sa cistigi nu? ci sa participi


                    mercic anticipat
                    Last edited by crispred; 12 October 2008, 01:41. Reason: greseli scris

                    Comment


                    • #55
                      @danielF: Ti-as recomanda Delphi, daca ai de unde sa iei.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                      Comment


                      • #56
                        GATA. Am ingropat bateria. In cele din urma am reusit. Si am baterie, tot ROMBAT, noua. Schimbata pe garantie. Dar pana am schimbat bateria. Nu ma intrebati, nu vrei sa stii. Mers cu masina la service, acolo pornea bine si frumos, pus aparat pe ea care spune ca bateria trebuie incarcata. Ok. Incarcat bateria, plecat acasa. Dupa doua zile iar o apuca pandaliile. Intors la service. Rapoarte catre pitesti. Pana nu a dat nenorocirea aia de aparat ca bateria trebuie schimbata nu am putut sa fac nimic. Mers in alt service, pus aparatul pe baterie, element naspa, se schimba bateria, dar nu au cum pe loc pentru ca este sambata si nu au magazioner. In cele din urma ma suna de la primul service ca am aprobarea pitesti de a schimba bateria dar nu au pe stoc. Urmeaza sa ma sune. SI GATA, au sunat si am reusit sa schimb bateria. AM BATERIE NOUA. Sa va mai spun ca am vrut sa dau si masina din cauza bateriei? Nu va mai spun. E bun Loganul la casa omului.
                        sigpic LOGAN -> ABS Plus -> 1.4 -> Albastru
                        http://picasaweb.google.com/tudoremanuel/GOLANULMEU#

                        Comment


                        • #57
                          Afecteaza cu ceva daca am pus pe direct cd player-ul? Adica functioneaza fara sa mai bag cheia in contact.
                          sigpic

                          Comment


                          • #58
                            SFAT: schimba cd-ul pe contact. Teoretic nu trebuie sa afecteze, mai ales daca este cu fata detasabila, dar .... Mai bine schimba.
                            sigpic LOGAN -> ABS Plus -> 1.4 -> Albastru
                            http://picasaweb.google.com/tudoremanuel/GOLANULMEU#

                            Comment


                            • #59
                              Ambiance, din 2005, baterie Rombat....am schimbat bateria acum 2 sapt, cand dupa o noapte friguroasa la munte.....dimineata abia abia abia a mai pornit...si de cat sa am probleme cu ea cand o sa vina frigul in buc, mai bine am schimbat-o. Acum am Bosch.....sper sa ma tina mult asta, desi.....avand in vedere ca Rombat-ul m-a tinut 3 ani....asta ar trebui sa ma tina vreo 4-5.

                              sigpic

                              Comment


                              • #60
                                Eu am un logan din 2005 ,atunci l-am cumparat eu el e de fapt din 2004 si vreau sa spun ca nu am nici o problema cu bateria da ce e drept pana acuma a fost condus numai de femeie

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google