Boxe Ovale Pe Usile Din Spate

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    pipan,daca nu eu azi oricum am drum pana la Cluj,la intoarcere intru la o reprezentanta Dacia si intreb,iar dupa aceea te anunt
    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

    Comment


    • #32
      ok...mss......astept sa ma anunti!
      dar poate noi nu ne intelegem....primul model de logan PH1 si al 2 lea(preference)vin decat cu 2 boxe,dar asta nu inseamna ca nu are cassu,cassu normal trebuie sa aice 4X15w daca nu ma insel!
      Last edited by pipan; 5 August 2009, 17:39.
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

      Comment


      • #33
        Eu pe Partenerul meu am 4 iesiri si vreau sa zic ca le pot regla pe fiecare in parte si o sa vreau oricum ca mai tarziu sa schimb atat casetofonul cat si boxele(nu sunt multumit de sunet).
        Deci Dj Dragos te intreb de ce crezi tu ca boxele ovale sunt mai proaste,sa zicem boxe ovale Panasonic fata de boxe rotunde normale tot Panasonic sau de alta firma?
        Cum ai ajuns la acesta concluzie si care este explicatia ca aceste boxe ovale tin mai putin ca durata de viata si se aud mai prost ca cele rotunde?
        Toate cele bune.

        Comment


        • #34
          Marian, la boxele ovale cu timpul la bass puternic se duce membrana.acum depinde si de ce firma sunt facute si cum sunt facute si spun asta pt ca multe difuzoare ovale vin cu un mic defect din fabrica dar acel defect nu se oberva ci se vede in durata de viata a boxelor.recomand boxe rotunde,iar bineinteles daca vrei calitate dar si claritate atunci bugetul trebuie sa fie unul marisor pt a se putea achizitiona ceva foarte foarte bun.eu mi-am schimbat casetofonul cu un CD-player Sony X-Plod.cand l-am achizitionat am dat pe el 450 RON.sunt extrem de multumit de el dar urmeaza sa-mi schimb toate 4 boxe din masina deoarece nu fac fata boxele la CD-player.si daca tot am pornit cu Sony X-Plod tot cu Sony X-Plod termin.sunt foarte bune,cele originale ma refer.

          Panasonic sunt bunicele si ele,merg binisor dar difuzoarele ovale sunt problema cu ele.merg bine la inceput dar in timp incep sa baraie si asa se formeaza nervii la volan.panasonic nu prea recomand,bineinteles fiecare isi cumpara dupa buzunarul lui.nu toti sunt de aceeasi parere cu mine.in fond si la urma urmei fiecare isi cumpara ce vrea.asta este o parere proprie care am dorit sa o exprim pe acest thread.
          Last edited by dj_dragos; 7 August 2009, 12:50. Reason: Automerged Doublepost
          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

          Comment


          • #35
            am o porb daca ma poate ajuta cineva!!

            am niste boxe p fata MTX un link :d http://www.ikesound.com/images/ebay/MTX%20XT603-S.jpg si prob este ca daca dau la maxim se aude fb inauntru dar cand ies afara din masina este ca si cum s-ar lovi boxa de poriera zornaie ce as putea sa fac:|???

            Comment


            • #36
              Eu as fi de aceasi parere cu Bone Mihai, am pe masina un sistem x-plode (fata-spate) + un mp3 player JVC sincer la maxim nu suporti stand in masina dar se aud super bine si foarte clar
              Megane II faza II 1.5dcI K9K

              http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

              Comment


              • #37
                Daca voi ziceti ca Sony se mai poate compara in calitate si durabilitate cu Alpine respectiv Pioneer!!!... at eu nu va contrazic! Si eu am XPlode pe fata si nu se aude in ele decat pac-pac si asta cu HPF pe 80 ca daca il dau mai jos chiar nu is curios ce se poate intampla ca nam bani acuma !
                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

                Comment


                • #38
                  Bai ce discutie...

                  A avut vreunul dintre voi curiozitatea sa se uite in mufele unui casetofon de fabrica? Cele care vin cu 2 iesiri din fabrica se pot modifica simplu, adaugand cablu si pinii lipsa, si gata cele 4 iesiri. Ce-o fi asa de greu sa studiati un pic? Atata timp cat unitatea Cd are reglaj de Balance/Fader, inseamna ca poate controla 4 iesiri.


                  Cat despre ce citesc aici, ma crucesc. Boxe ovale pe usile din spate? cea mai mare porcarie dpdv al calitatii auditiei.

                  Sony X-plod? Marfa de Vitan cu nume fandosit. Folositi de-acum Helix, Ground Zero, Kicker, Hertz, etc. Se gasesc la banuti frumosi de-acum.
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

                  sigpic

                  Comment


                  • #39
                    Daca sonux-plod mai e firma de luat in considerare cand te duci sa iti cumperi boxe sau player la masina atunci am ramas in urma sau sunt prea inainte.cum a spus si dsign au aparut marci consacrate care au ceva timp pe piata romaneasca si au inceput sa lase preturile.Cand vii in brasov iti arat eu boxe ovale pioneer de 4 cumparate si care se sterg la dos cu orice difuzor sony sau pannasonic din aceeasi clasa rotunde sau ovale.Eu am mai vazut ce ai scris dragos dar la topicul asta ai dat cu batul in balta.Eu nu stiu ce a fost in capul baiatului cand s-a apucat sa isi mutileze masina sa puna boxe pe usi in spate.De curiozitate ce auzi in boxele alea? Cine asculta la ele? In unghiul ala? pe spate?

                    Comment


                    • #40
                      usile din postul 4 nu sunt de spate...
                      Last edited by nicu 074; 28 March 2010, 14:38.

                      Comment


                      • #41
                        sal am si eu o intrebara exista cumva vre-un scut de dabla care sa mearga pus peste rezervor la dacia logan preference 14 mpi

                        Comment


                        • #42
                          sall vreau si eu o parere de la voi, ce sa mi cumpar http://www.emag.ro/radio_cd/radio-cd...pCDXGT450U.EUR sony asta sau pioneer cam la fel ca si sony ,mie sony ami place formatu designul ,decat pioneer acum cat de bun e si sony astept pareri de la voi

                          si daca are si firele trase din fabrica,pt dif an spate model 2007 martie 1,4 preferans
                          Last edited by electrica2000; 26 December 2011, 22:41. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google