Intrebare Urgenta-sfat achizitie logan 1,2 mpi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Daca vrei sa mai si alerge putin, ia-ti macar 1.6. eu am 1.4, am incercat si un 1.2, dar sunt la fel de lenese la drum lung. Daca mergi miai mult prin oras e ok, dar in afara te exaspereaza la depasiri si la urcatul pantelor...

    Comment


    • #62
      Gabi, stai jos! Nota 2!
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

      Comment


      • #63
        Logan vs ambiance

        Originally posted by ct_02_ccl View Post
        salut
        sa o stapinesti sanatos si km fara probleme.am schimbat si eu logan ambiance1,4 cu 1,2 acum 2100km si pot sa spun ca sint multumit de masina .una ca e noua si ca si consum mixt-eu fac naveta zilnic cam 60km dus/intors-e mai ok asta de 1,2 decit cel de 1,4.scot 5,5% fata de 6,8% cu stil de condus normal-schimbat viteze intre 2200rmp si 2800rmp si viteza afara 90-100km/h.in oras e destula aglomeratie si semafoare destul de lungi in drumul pe care am facut consumul asta.nu cred ca se va mai modifica ceva dupa 3000km asta cred ca e minimul care se poate scoate la mers normal.poate sa mai creasca acum ca vine frigul-se incalzeste mai greu.as avea o rugaminte-minerele interioare sint puse de tine sau asa ai luat masina?a mea nu are minerele respective,barile vopsite si capace.toate bune!
        Varianta simpla logan nu are manerele interioare de deschidere a usii, nu are barile vopsite (doar plastic), nu are sigla volan cu alb, nu are reglaj interior al oglinzii, nu are rotile cu capace, deci tu ai varianta simpla logan, asta rosie este ambiance care are in plus toate cele de mai sus fata de versiunea logan. Acum versiunea logan nu mai exista, au redus numarul la 3 versiuni.
        Frumoasa masina, drum bun, decat rable de-ale strainilor, mai bine un logan nou.
        Logan laureat 1.2

        Comment


        • #64
          salut

          referitor la motorizarea 1.2 de la logan eu mi-am luat unul akum 2 luni si sint multumit de el si kiar pot sa va zik k are sprint mai bun decat 1.4 care motor de 1.4 un vecin de al meu sa dus sa ii rescrie softul k sa o faca mai vioaie putin adik un circ si referitor la tipurile de modele ambiance sau preferance ce zicea colegu k nu stia ce sa ia eu te sfatuiesc sa iei versiunea cheala eu asa am facut si sa ii pui tu optionale pe ea pentru ca de ex. mi-au cerut la versiunea cheala doar sa ii pun inchidere centralizata 300 euro din fabrica si eu am dat fii atent pe casetofon sony cu mp3, boxe fata, inchidere centralizata 4 usi+inchidere centralizata pe portnagaj si inca un motoras sa sara portbagajul knd vreau sa se deschida+alarma+geamuri electrice fata TOATE ABSOLUT NOI CU GARANTIE MONTATE SI ACHIZITIONATE DE EASY SHOP FOCSANI 10 milioane. adik scz pentru cei cu logan full option dar decat sa ii fac cu pl mare pe dacia cu 300 euro inchiderea mai bine asa. parerea mea fiecare face ce vrea cu banii lui

          Comment


          • #65
            pl = placerea lumiii ? ))))

            Comment


            • #66
              si apropo k zicea ceva LOGAN5 fratilor decat mercedes la mana a doua mai bine logan nou kiar si 1.2 kel ku este el stii kum porneste la -25 grade afara LA SFERT ia sa vad un pasat diesel kum porneste k il manank , are un vecin audi a6 model nou 2010 2.7 tdi aku 2 saptamani pe gerurile alea nu ii pornea poi nu ii dau fok ce ziceti voi. nu jtyu fiecare cu parerea lui akuma

              Comment


              • #67
                mama frate da ce stil de a scrie ai , fara suparare dar cred ca multi se chinuie sa citeasca ce scrii )
                profesoara de romana ce zice ?)
                scuze dar nu m-am putut abtine
                Its just a car ...

                Comment


                • #68
                  scrie romaneste bre, ca ma dor ochii incercand sa descifrez scrisul tau codat. citeste regulamentul.

                  legat de pret, 1000 lei mi se pare putin, cred ca te referi la manopera. numai macaralele electrice si casetofonul 'cela deja fac 800 lei. fara sa mai pun la socoteala boxe, inchidere, alarma (care si aia costa ceva), si ce mai ai tu pe acolo.
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

                  Comment


                  • #69
                    la locul de munca avem multe loganuri.de putin timp am decoperit probleme la mufa care fae legatura la instalatii (fata-spate) situata pe pragul din stanga in dreptul stalpului.intrbare: mufele acelea se gasesc ca piese de schimb ? si cumputem atage atentia fabricii in privinta unor aspecte constructivecu deficiente grave de constructie mufele despre care amintesc eu au niste pini subtiri ca firul de par,uneori pune pompa de alimentare in functie dupa ce opresti motorul, alteori ii suspenda alimentarea,eu am intanlit aceste probleme la servici,da sa ne imaginam ca apare o astfel de problema unui individ oarecare si cati bani trebuie sa cheltuiasca sa cumpere pompa de benzina care nu costa un pret de neglijat si sa constati ca ai cumparat-o degeaba.am uitat sa spun ca masinile au o vechime de 6 ani [/B]

                    Comment


                    • #70
                      asta e vechiul ambiance, chiar se merita sa-l iei, din pacate acum...

                      Comment


                      • #71
                        Dap, la aceeasi bani iei acum noul ambiance cu dotari mult mai putine.Restructurarea variantelor de logan are ca scop ori mentinerea profitului ca acum cativa ani, ori marirea lui (varianta lacoma franceza).Varianta de acum, era varianta "logan" de acum 1 an la pretul de 5800e.

                        Comment


                        • #72
                          eu cred ca mentinerea, insa nu se gandesc la noi.

                          Comment


                          • #73
                            Postez cam tarziu, dar doresc sa te felicit pentru achizitie. De curand m-am despartit de dragul meu Logan. Era model Ambiance, cumparat in 2005. Nu am reusit sa fac cu el decat 18.000 KM, si l-am vandut aproape pe degeaba, dar nevoia de bani isi face simtita prezenta.

                            Eu unul am fost extrem de multumit de masina, am tinut la foarte mult. A fost masina noua, si a ramas noua, deci nu am avut absolut nicio problema. Dar sunt sigur ca m-ar fi dus si la 100.000 km daca apucam eu.

                            Si referitor la dotari, mie cam toate mi se par un moft. Am avut o masina cu aer conditionat pe langa Logan, si nu cred ca l-am folosit de doua sau trei ori in cinci ani. Servodirectia nici nu am simtit-o, tot timpul mi s-a parut ca si Logan-ul se conduce la fel, fara sa am probleme la manevre sau mai stiu eu ce. Atat timp cat nu tratezi masina ca pe un accesoriu sau ca pe o modalitate de a te da mare, cea mai slaba versiune de echipare te poate multumi pe deplin. In fond, motorul este baza, nu pielea sau mai stiu eu ce "fite" din interior.

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google